90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №76

• 27 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
  • Панагюрище
Стел при всеки е различно,първият път като я правих през първият месец свалих 6 кг,вторият свалих 3 кг и третият само 1 кг.Вторият път не бях никак стриктна и за целият периот си качвах и свалях и накрая успях да сваля само три кг.Имаше момичета които засилиха свалянето през втория месец,така се получи и с колежката ми която свали 12 кг и си ги задържа вече половин година като се храни нормално и не се тъпче прекалено.Един ден в семицата си го кара на плодове за разтоварване.Целта ни е да се научим да се храним здравословно.

# 436
добро утро и от ме, момичета
Киара, благодаря за кафето и изкушаващата закуска
днес ще съм на белтъчини и понеже много обичам яйчица, мисля да си спретна един миш-маш
лек и минусов ден  Hug

# 437
  Привет момичета!Опитах Дюкан, опитах Точковата която преди време ми даде страхотни резултати, но при липсата на вкусни пресни салати ми е трудно да я правя.Освен това зимата не ме засищат само салати и месо.
  Реших да опитам и вашата диета, дано има ефект като при повечето от вас.Направи ми впечатление че нямат хубави резултати някой момичета...дано при мен има ефект.
  Стартирам от 66кг, целта ми е 57.Висока съм 162см.Ако падна и под тях ще е добре, но те са ми целта с тях се чувствам отлично.
   Днес ми е първия белтъчен ден.Ще пиша менютата си за да ме поправяте ако някъде греша.
  Изпих едно горчиво кафе, аз си го обичам чисто.Рядко го пия с мляко.
  Закуската може ли да е фреш от портокали вместо директно да ям плод?
  Обядът ще е пилешки филета със сусам..и сос от кисело мляко и чесън.Може и някой зеленчук да добавя за гарнитура като краставица или домат.
  Вечерята ще е половината от обяда.
  Е, очаквам вашите насоки и препоръки???

Желая ви прекрасен ден! Hug  bouquet

# 438
Стел, не се притеснявай за килограмите! Нали знаеш , че всичко е в главата! Не ги мисли цифричките, карай си режима спокойно и стриктно, не се тегли постоянно и резултата ще дойде. Когато се вторачваме прекалено в нещо, то сякаш все бяга. Занимавай се с нещо приятно, което да ти ангажира ума. Успех, знам че ще се справиш!  newsm51
Аз днес съм на белтъчини. За закуска имам портокал, за обяд си нося моцарела и салата айсберг а за вечеря ще си правя сьомга на фурна със салата от червено цвекло и бяла ряпа. И разбира се поне 3 л вода!
Чокита добре дошла! Успех в постигането на целта! Мисля, че менюто ти е добро, но нека и по-опитните да кажат. И не мисля, че фреша е проблем.  bouquet

# 439
Добро утро фиданки! Само да кажа добро утро и да отговоря на Чокита
Според това как аз разбирам диетата май не трябва да се месят различни видове белтъчини
Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти).
Моля по опитните да кажат.

# 440
Добро утро фиданки! Само да кажа добро утро и да отговоря на Чокита
Според това как аз разбирам диетата май не трябва да се месят различни видове белтъчини
Не допускайте едновременната консумация на различни видове белтъци (месо и млечни продукти, месо и яйца, яйца и млечни продукти).
Моля по опитните да кажат.

Благодаря ви момичета!Нека се изкажат все пак и по-опитните защото прочетох на първа страница че могат да се смесват до 2 вида белтъчини.

За фреша ,явно е позволено ето това си намерих на 1стр.:
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене

# 441
Ако е така супер, много обичам сосче с кисела мляко. И ако е така довечера менюто ще ми е месце с сметана и гъбиииииииииии

# 442
Добро утро и от мен!
Киара, благодаря за кафето и закуската.Като гледам от няколко дни си най- ранобудната и ни поднасяш кафе и закуска . Продължавай и ще си отличничка в това отношение.
Бва, браво!Не са толкова трудни плодовите дни.
Стел, спри да се мериш и прави каквото е необходимо и всичко ще си дойде на мястото.За вчерашното миню е супер само без компота .
Чокита, добре дошла.Фреш за закуска става.Що се отнася за обяда ти мисля ,че само сусама е излишен.Но да споделят и другите.А за смесването на белтъците за по- добри резултати е добре да не се смесват.Ветеранките казаха, че до два белтъка може да се смесват въпрос на личен избор.
Лек и минусов ден на всички фиданки- сладуранки.

# 443
 Гале, благодаря ти за включването! Hug Сусама и много малко просто така са си бонфилетата от пилешкото като панирани , но са правени без мазнина на фурната.Знам че не са най-подходящото нещо , но съм с малко дете и тепърва довечера ще напазарувам повече режимни неща.Днес ще ги смеся със соса, а занапред ще ги избягвам.Ако успея да пазаря някъкъв зеленчук ще пропусна соса разбира се.

Благодаря на всички!Много сте мили Hug

# 444
Добро утро и  от мен. Киара благодаря за кафето и закуската, и браво за резултатите. Аз след вчерашния въглехидратен ден съм -0,3кг. малко, но от сърце. Официалния отчет след плодовия ден, стискайте палци. Има ли други плодчета днес?

# 445
  • София
Добро утро и от мен,

Днес съм на белтъчини и започвам деня с любимото кафе с млякоооооо.
Изникна ми въпросче по повод днешното меню на kiara69

"Аз днес съм на белтъчини. За закуска имам портокал, за обяд си нося моцарела и салата айсберг а за вечеря ще си правя сьомга на фурна със салата от червено цвекло и бяла ряпа. И разбира се поне 3 л вода!"

Нали трябва на вечеря да се яде същото, каквото и на обяд? Или просто от време на време може да си прегрешаваме?  newsm78

Е, въпреки всичко важното е да има ефект   bouquet

Успешен ден на всички!

# 446
Снощи обещах да ви кажа рецептата за печена пълнена тиква. Всъщност тази по оригналната рецепта е с мед за подслаждане за това ще изменя рецептата според това кои храни са разрешени.
И да Ви предопредя че не съм от отличниците в кухнята  Simple Smile Режете капачето на 1 малка тиква я изчиствате от семките. Вътре можете да слагате каквито искате плодове - сушени и пресни, но тъй като ние трябва да не слагаме мед и захар аз  мисля че най подходящи са сушени сливи, праскови, смокини. От пресните плодове хубави стават ябълките/ изберете по сладки/, банани. Добавете ядки - аз съм пробвала с орехи и стават супер!
Разбира се можете да комбинирате плодовете както си поискате. Някой по нагоре беше казал до 2 плода - тогава нека бъдат само тиква и сливи например - те са ми най любими.  
По оригинална рецепта се добавя мед и или захар и локум - аз мисля че с локум тази рецепта може да става във въглехидратен ден. Ако не е така ме поправете.
Накрая преди да захлупите капачето сложете фолио за да се задуши.
Това е от мен. Рецептата ще я пробвам чак след 3 дни и тогава ще дам отзиви. Нека който я направи да каже дали е вкусна

# 447
Ивка, аз съм я правила тази тиква преди няколко години оригинално  с локум и мед стана хубава.В оригиналния вид е добра за въглехидратния ден според мен.
В предната тема бях писала, и сега го казвам заради новодошлите,не яжте МАРГАРИН И ПОЛУГОТОВИ ХРАНИ,те не само ,че нищо не ни дават ,но забяват процесите на очистване а от там и на отслабване.Казвам го като информация.Всеки решава сам разбира се. Hug Hug Hug

# 448
момичета и аз вече съм от вашта партия, днес ми е 13ден и съм 3 кг отдолу

# 449
Здравейте фиданки,
вчерашния ден на варива мина успешно,за мое учудване делих грах та с дъщеря ми на която много и се услади.
Днес съм въглехидрати,много ми е трудно.
Сладко мога с месеци да не хапна но тестени продукти обожавам.
Чудя се как да си угодя днес,някой ако има предложение за вкусни но солени банички ще се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт