Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Сега мисля, че е края на втори сезон, даже може и трети да е започнал. Аз последните две седмици не успях да гледам по Нова и не съм много сигурна. Сезоните са кратки по 10 серии, като трети е едва 8 серии.
Благодаря   bouquet
Аз им загубих бройката на сериите.

# 226
  • Велико Търново
Абе към 5-6 епизод на втори сезон ще е щото  тъкмо се роди Елизабет и сега Ан чака второ.........

# 227
от колко часа започват?

# 228
# 229
  • Варна
Какви са тия реклами по нова #Cussing out имам чуството че нямат край.  Crossing Arms

# 230
  • Велико Търново
Ехааааааааа последната серия свърши мн интересно нямам търпение за следващоти две. Абе Тоз Хенри как може от толкоз влюбен - толкова да намрази АН? newsm78

# 231
Най-лесно е да обвини някой друг за собствените си неуспехи или грешни решения. Ан е виновна, че европейските монарси не признават законността на брака му, а от там и легитимността на наследницата му от Ан - Елизабет. Ан е виновна, че той издаде смъртна присъда на Томас Мор, не естествено. Хенри осъзнава, че сам е решил така, но поне пред хората иска да е чист. Не знам как е живял със себе си след всичко, което е сторил. Може би има някакви отклонения от нормалността, защото жестокостта му е безпределна.

# 232
Снощи гледах "Другата Болейн" ама все търсех прилика с актьорите от Династията на Тюдорите. А и това е сериал много по-тънко могат да се уловят и пресъздадат моментите, тъй като има време за това. Иначе и другият филм не е лош, но тук като че ли типажите са ги подбрали по-добре.

# 233
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ехааааааааа последната серия свърши мн интересно нямам търпение за следващоти две. Абе Тоз Хенри как може от толкоз влюбен - толкова да намрази АН? newsm78

Силната омраза се настанява там, където е имало силна любов.

Ето аз до какъв извод достигнах: Проблемът на Хенри 8 е, че няма син, който да наследи престола. В онези времена това е можело да доведе до много тежки последици за страната, най- често до упадък. Ако е имал син от Катерина, най- вероятно Ан е щяла завинаги да си остане кралската метреса. Но той я прави кралица на много висока цена именно, защото се надява тя да му роди наследник. И когато това не става, си дава сметка, че рискът и цената може би не са си заслужавали. Големите надежди са били пометени от също толкова голямо разочарование. Също предполагам, че липсата на наследник за него е било провал в личен план. И съвсем естествено, някой трябва да е виновен за този провал. А кой друг, освен  Ан Болейн?

# 234
Абе Тоз Хенри как може от толкоз влюбен - толкова да намрази АН? newsm78

Марта Вачкова днес завърши предаването си с подходящ цитат (за съжаление нито чух чий е, нито го запомних дословно) - "Ние със жена ми имаме 47 години брак и никой наш спор не е водил до желание за развод.... само за убийство!"

На мен не ми е чудно - там където има оргомна любов, често след това идва голямата омраза!

# 235
Не ми се е случвало да обичам силно някой ,а после да го мразя... може би не съм обичала наистина силно... Confused

# 236
  • Велико Търново
Не ми се е случвало да обичам силно някой ,а после да го мразя... може би не съм обичала наистина силно... Confused

Аз обичам моето момче  силно и затова често пъти го мразя, когато се караме, въобще границата и много тънка......................чак се загубвам в нея.

# 237
Изгледах първи сезон. Оказа се, че по Нова съм хванала първа, втора, девета и десета серия, а аз през цялото време си мислех, че съм изпуснала само една серия  hahaha
Почвам втори, харесва ми.
Много ме кефи Катерина - като визия и игра, много добър избор.
Другите са ми доста захаросани - в представената Англия как пък няма един грозен, всички са потенциални фолк диви/мачо  Joy И след като лейди Даяна минаваше за неземна красавица...

# 238
Бях прочела някъде, май във фейсбук, че 4-ти сезон почва от 11-ти април, а вижте какво видях тази сутрин в замунда - The Tudors S04E01  и  The Tudors S04E02

Едит: Не бързайте да теглите! Сега видях, че в коментарите отдолу пише, че не са истинските серии, а нещо друго! Съжалявам, ако заблудих някого!

# 239
  • София
Елси, сигурно са пуснати "предпремиерно"  Mr. Green. Така бяха излязли няколко епизода на един друг сериал, обаче качеството беше повече от отвратително! Нищо де, 11-ти април ей го къде е!

Общи условия

Активация на акаунт