Но това беше нещо различно. Моята енергия беше съсредоточена там по различен начин и се чувствах удовлетворена от това, което върша, още преди да съм видяла резултата.

Не zнам каква съм такава в последно време, но... Абе то е компилация от това, което сте написали... сетих се zа теzи най- най-прекрасни години, zа беzгрижието, zа големите надежди, zа истинското щастие, zа всичко теzи неща, които само тогава се случват...
Прекрасни са, прекрасни...
(така, като си го повтарям, ще вzеме някой да ме "чуе" и наистина да стане
)
не че мен питаш, ама аз да си кажа.
така е!
Обаче сега твърдо съм решила да изготвя седмично меню за Ива, защото на моменти оставам без подходяща храна за детето. За утре: ръжени макаронки с масло и сиренце, руло от спанак и картофи, авокадо с бананче 

Дете....малко по-малки са от мен,но са си деца все пак.На тяхната възраст имах ве4е 4г връзка със съпруга ми
Много са 4аровни.Три снахи ще си имаш и дано вси4ки само радост да носят на твоите мом4ета
.Гледам го и моят брат колко се промени покрай приятелката му.Ве4е 2г са заедно и определено израстна,но и слу4и на свястно моми4е.
Даже два пъти го ухапа. Умрях от смях и сега като се сетя, пак ми е смешно 
Gardenia аха да заспя, а ти така ме разсмя 
.

.
! 

, но пък така пазим взаимното доверие- да не ги залъгваме и заблуждаваме. 
Радвам се, че се харесваш със сегашните килограми. Само внимавай с прекомерните диети, защото това с пълната липса на апетит не е много хубаво. Още повече, когато имаш интензивно физическо натоварване, храненето ти трябва да е съобразено.
Пиши какво ново прави, как се гледате?
Изпитвам някакво нереалистично желание да се пресегна през времето и да гушна малкото момченце, на което ги четях.
Той сега е висок 162 см, носи обувки № 40 и ако и да е далеч от емоциите на Мони, вече е влязъл в пубертета. Радвам се, че поне все още охотно дава да го гушкам.

И тогава няма да им спират устите
!Препоръчани теми