ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 490
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ами Да ,права си....аз сега излязох на вън за малко,и ме лъхна студеният вятър..та се замилих...Преди работех 5 дни в седмицата,интензивна работа,не сядах,качах хиляди стълби,клякане,ставане..после на тренировка+ плуването.и режима-железен!  Ето така отслабнах...а сега?  2 работни дни, на треноровка рядко,и изобщо не ми е интензивна както преди...останалите 5 дни,прекарвам 80% от времето си пред комп.....седнала...Плета и шия-седнала..останалото малко време-спя-легнала....режима ми на хранене ,има минуси и съвсем не съм желязна както преди...е,какво искам аз?   smile3537 smile3538
Ляхгам,че пак минава 2,00....

# 151
...Този факир лапландски много нездравословен ми се струва, заради пърженето...но ако е на скара бургера ще е екстра манджа...Абе мисля ,че Мазния Дюкан е действащ режим и не лош вариант..стига да устиска човек на мисълта,че тревите-т.е. зеленчуците не са незаменими и може да се живее и без тях-не завинаги разбира се, но известно време-става...

този факир се препоръ4ва на xора с 50+ кг за сваляне
тогава най-важното е да се свали, 4е е опасно таkова тегло

# 152
Ехо...как сте момичета  Hug
Аз се включвам от време на време да не ме забравяте.Иначе си ви чета.
Гледам някакви застои,пързалките липсват....и що тъй.Не следя конкретно кой какво яде,ама ако има застой-спирайте млечните,или го понамалете.И то лошо няма с издънките,ама веднъж,макс два пъти в седмицата да са и то в светлата част на деня- най-добре.
При мен нещата са добре-ям вече от всичко по малко.Няма храна,която да не ям,но внимавам кое кога...Вдигнах на 47 кг. и засега там съм застопорила.Май това ще са килата,които ще поддържам.Надявам се малко мускул да кача,да пооформя дупето,краката,ръцете,ама ще видим как ще става тая работа.

Айде,успех и умната   bouquet  bouquet

# 153
[

макс 5% да са от храната

най-4истият вариант е В 5%, П 20%, М 75%

Mma Ramotswe,благодаря за бързия отговор GrinningИскаш да кажеш,че 5 % от калориите за деня трябва да са от въглехидрати,така ли?А в грамове колко трябва да са? newsm78Мисля че някъде бях чела,че въгл.не трябва да падат под 1 гр.на кг.телесно тегло,но това беше абсолютния минимум...А за да започнеш да сваляш беше малко повече,но колко???

# 154
запо4ни да си вкарваш менюто в сайт или програма за из4исляване и ще видиш сама

ето мое примерно меню:

П 24%, 120гр
В 5%, 22,4гр
М 71%, 156гр

калории: 2022,70
обЩо за деня грамаж: 1020 гр

това е за ден с много храна, обикновено около ПМС

един нормален ден съм около 1500 калории

# 155
Уф,и аз нещо не се пързалям много редовно тия дни,а и вчера си устроих кулинарно развращение с шоколадови бисквити... ooooh!Нищо,днес ще направя 300 коремни преси за наказание. Tired

# 156
  • Варна
Уф,и аз нещо не се пързалям много редовно тия дни,а и вчера си устроих кулинарно развращение с шоколадови бисквити... ooooh!Нищо,днес ще направя 300 коремни преси за наказание. Tired
300 джиизъс  ooooh! По-добре качи 300стъпала  Sunglasses

# 157
  • София
Оциклопих се. Сега чакам да се смаля. Joy
300 стъпала? По около 17 на полуетаж, за етаж стават 34...това са към 8 етажа. Не е много.  newsm78 Ще има ли ефект? Довечера мога да го свърша набързо това...

# 158
  • Варна
Оциклопих се. Сега чакам да се смаля. Joy
300 стъпала? По около 17 на полуетаж, за етаж стават 34...това са към 8 етажа. Не е много.  newsm78 Ще има ли ефект? Довечера мога да го свърша набързо това...
...ее как бързо ги сметна, пък във фитдей не и се смятало... Laughing Heart Eyes
Исках да кажа,че вместо да лежи на под и да свива само един корем, по -добре да ги изтича, където ще участват-два крака, ръце -свити в лактите и в движение напред-назад, дупе, и пак корем-т.е. повече мускули ще вземат участие

# 159
  • София
Сметнах ги джаста-праста, там се иска да вкарваш грамчета, не е за мен. Аз съм артистична душа.  Joy
Ама верно ли има полза от едни 300 стълби? newsm78

# 160
Привет малини!
Съгреших с пица! Дайте  #2gunfire да се застрелям.
Нямаше нищо за ядене снощи и мъж ми поръча пица.С този ремонт и до магазина не мога да отида.
Днес ще се тегля и ще видим какво става. Голяма лудница цари у дома .
Физическо натоварване има в изобилие, всичко ме боли!!!
Тони, за пързалка майчин лист на хапчета. Има ли такива в България?

Рак  Hug и да оздравяваш!

Hug  Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 16:01 от Cake

# 161
И аз съм оциклопен...хапнах 1 банан... Rolling Eyes,ами само ми се яде..ама ще стискам зъби,да не ги ползвам за въглехидрати...
Да стискате палци,днес малка Пикла е на важни изпити...Навън е студ юнашки,пак добре,че не вали...като гледам май никакви детоксикации няма да правя. Ще се меря след циклопа.Днес е пълнолуние,следващите 2 седмици би трябвало да сваляме кг по-лесно,хай да видиме....

# 162
  • София
С това циклопене така се издъних на обяд... Sick Sick Sick

# 163
И 3 000 да направиш, все тая. Шоколадовите бисквити са бърз въглехидрат, бърза енергия, която веднага се усвоява от тялото.
Т.е. ако "съгрешите" със сладко, бегайте веднага да тичате, клякате, скачате и т.н. на другия ден е твърде късно.
Освен това не ми се нравят думи като "съгреших", "наказание", "застрелям", "издънвам" и т.н., но в момента не става въпрос за мен Wink
Ако понякога си искал да пробваш нещо сладко, нещо тестяно или нещо извън режима, то не означава, че след това трябва да се гърмим или да скачаме от мост, дори не трябва да гладуваме 2 дни след това. А да го приемем, че просто ни се е прияло и да продължим да се храним с качествена храна.
Дано ме разберете правилно  Hug

# 164
Цитат
Да стискате палци,днес малка Пикла е на важни изпити...

Пинки, Успех на детето! На какъв изпит е? newsm10

Общи условия

Активация на акаунт