Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, раждането, грижите за новородени и майчинството. Публикациите включват споделени лични преживявания, съвети и подкрепа за бъдещи и нови майки. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с раждането на бебета, грижите за бебета и споделяне на съвети и подкрепа помежду си. Участниците споделят лични преживявания, като се консултират по проблеми като колики, диария и други здравословни проблеми на техните бебета.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Кога да сменяте пелената на бебето - преди или след хранене?
, пази си твоите, че ще ти трябват доста за напред
), а няколко дни с достатъчни после да ти откаже да суче от гърда, защото се иска повече усилие, отколкото от шишето
Благодаря
! Пробвах със силиконови зърна! С тях суче, но не особено ефективно. Заспива след максимум 5 минути, след което се започва едно пощипване по бузките, нослето, рамото. Не се събужда или засуква веднъж на няколко минути. Опитах да я претегля преди и след кърмене. Изсуква някъде около 40-50 мл. Знам че не трябва да се шашкам за цифри и не се. Това, което ме притеснява е, че тя просто не достига до наядено състояние. Винаги плаче за още храна и не заспива като наядено бебе, а като я върна на гърдата - спи. 

тоновете ни са добре и ме пуснаха да си чакам болките вкъщи и тогава да ходя,иначе контракции някви се заскоха-ама аз честно казано не ги усещах,шийката ми била С... нещо си,абе май изгладена и скъсена...и общо взето ми казаха текнат ли води или започнат ли контракции на 10 мин-да хващам пликчето и натам..
звъннахме на педиатърката и тя каза, че са лимфни възли, но аз си мисля че те са по-надолу зад ушенцето, а тези са доста нагоре

А пък вчера Луната беше в перигей, т.е. най-близо до Земята и пълнолунието беше приказно! Да се има предвид, че това беше най-голямото пълнолуние през 2010 г. Ами как да не се радваш да родиш в дни, близки до такова красиво пълнолуние и толкова много енергия!!
Четох една хубава статия на Бу, според която има дни и периоди, в които бебетата искат да сучат почти непрекъснато, защото това са периоди на "бум в растежа"... И аз не знам вече... През деня Вито иска да яде, реве ако не го правя, и аз просто нямам друг избор освен да му давам да си суче човека. Засега нямам проблеми с кърмата, пък ще видим.
Как сте дами ?
. И продължавам със старата приятелка помпата да изцеждам и след това в шише и папкат