Шоколадов сладкиш с майонеза

  • 277 015
  • 1 547
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Мнения: 539
Здравейте,не знам къде да си задам въпроса,и реших да е тук.Искам да направя сладкиша,аз съм си го правила и преди,много го харесвам,но сега искам да е като торта с крема на Лабрекс.Но никъде около нас няма обикновено крема сирене.И купих топено сирене на Конуш,но ако мислите че няма да стане с него,няма да го влагам.Ще продължа да търся.Да опитам ли с извара?

# 1 351
  • Мнения: 729
Не мисля,че с топено сирене ще се получи.Вкусът му е много по-различен от крема-сиренето.

# 1 352
  • Мнения: 22 867
Denito, и аз мисля, че няма да стане с топено сирене. Сега да си призная как правих веднъж крема по принуда  Grinning, нямах крема сирене, а беше късно вечерта - разбих много добре извара, до гладка смес и обезсолено сирене Дунавия, добавих и останалите продукти. Количества не мога да кажа, слагах и опитвах, докато реших, че крема става на вкус и консистенция. Peace

# 1 353
  • Мнения: 539
мерси,лабрекс.Мен ми беше ясно че няма да стане,ама да питам все пак.Много мразя да питам нещо дали може да се замени,ама не знаех че няма да намеря баш обикновено крема сирене.Утре пак ще търся по-далеч.

# 1 354
  • Някъде там край морето
  • Мнения: 512
Момичета, сладкишът стана чудесен. Направо не мога да повярвам. Аз съм абсолютно скарана със сладкарството, а пък толкова много обичам шоколадови десерти. А този стана божествен и е толкова лесен. Още е леко топъл и вече го нападнах Simple Smile

# 1 355
  • Мнения: 878
Момичета, мога ли да използвам обикновено какао за сладкиша (не натурално)?  Confused И мога ли да ползвам течен шоколад вместо другия?  Thinking

# 1 356
  • София
  • Мнения: 6 210
Златенце, можеш, стига да става дума за какао, а не за нещо от рода на нескуик.
Течен шоколад и аз съм ползвала в моменти на мързел  Mr. Green.

# 1 357
  • Мнения: 878
Да-да, какао за сладкиши е, не Нескуик  Mr. Green Но не виждам на него да пише "натурално"...А течния шоколад да го загрея на водна баня и пак ли с масло да го бъркам?

# 1 358
  • София
  • Мнения: 6 210
О, ще стане, не се притеснявай  Peace. Ако обичаш вкусът на кафето, можеш да сложиш съвсем малко, ей така, за аромат.
За течния шоколад - аз нали си признах, че фактора мързел понякога играе голяма роля и направо мажа отгоре, без да разтопявам, без да загрявам, без да слагам масло  Blush. Може да ръсна малко орехи или кокосови стърготини, ако имам.

# 1 359
  • Варна
  • Мнения: 2 185
Лелеле ,какво става тук  Party
91 страница заради този сладкиш Shocked Shocked #Crazy
Бягам в магазина за майонеза и шоколад  animal037

# 1 360
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Добре де, нещо не правя както трябва, не може да ми стане като на Сладка хапка или на пеп-4o от първа страница!
А така стриктно се придържам към всичко написано.  Tired

# 1 361
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Добре де, нещо не правя както трябва, не може да ми стане като на Сладка хапка или на пеп-4o от първа страница!
А така стриктно се придържам към всичко написано.  Tired

Какво точно не ти се получава Rolling Eyes?
Правила съм го десетки пъти - и като сладкиш, и като торта, и като мъфини - винаги става перфектен Peace.

# 1 362
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Ами, ако изобщо излезе целия от формата, а не ми се разпаде в чинията, то ще е сух по краищата и глетав в средата...  Tired

# 1 363
  • Мнения: 6 244
Не знам от какво може да е. Сухотата в краищата ме кара да мисля, че е препечен, но това, дето е "глетав" в средата, не знам как да си го обясня. Той по принцип си е такъв, ама аз му викам "влажен", в смисъл, че сух като кекс не бива да става. а разпадането пак е от препичане.

Пробвай с клечката, не гледай минутите, има фурни и фурни, може твоята да е по-силна.

# 1 364
  • Ænima/Albuquerque
  • Мнения: 3 821
Ясно, ще го мъча нещо...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт