Нормално раждане в друг град-кога да тръгнем?

• 6 157
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
Първо започни със секциото!
И с това - дали си избрала екип, който да те изроди нормално след това?
Защото общо-взето си е проблем след секцио да родиш нормално - повечето лекри изобщо не се съгласяват и да опитат..
Още повече 2ро раждане - става доста по-бързо от първото..
И го зарежи това с екстремното каране  ooooh! Особено ако хванете някакъв "час пик" по пътя, който понякога е особено натоварен с всякакви мамути,, рискуваш прекалено много животи..  Rolling Eyes
Идеята като цяло ми се вижда неразумна..
Помисли малко реално!

Имаш вариант да те приемат по-рано в болницата, и да чакаш там да родиш нормално..
Ако все пак, повтаря, се съгласят лекарите да го направят..

# 16
  • Стара Загора
Ако раждането е скоро съобрази се и с лошото време.

# 17
  • Някъде там на юг...
Аз също съм от Хасково и разждах в  Пловдив  Peace За да не ме мъчат подобни въпроси като твоите, пък и бебето беше едричко, просто се консултирах с доктора и си избрах една дата  Peace Моята приятелка също роди в Пловдив. От Хасково тръгна след като и изтекоха водите. Това стана вечерта, а тя роди на следващия ден по обяд  Peace И за нея обаче това беше първо раждане.

Аз мисля, че преди да мислиш кога трябва да тръгнеш, най-добре е първо да си потърсиш лекар, който да се съгласи на нормално раждане  Peace

# 18
Аз също съм от Хасково и родих в Пловдив.
Бях на преглед в Пловдив,когато лекара ми видя,че раждането започва,но аз не чувствах нищо.
Усетих първите контракции към 6-7 часа вечерта,а в 8 решиха,че трябва да ми правят спешно секцио.
Ако бях по пътя, не ми се мисли какво можеше да стане.

# 19
Аз бих тръгнала веднага щом започнат болките, или изтекат водите. Дори за първото си дете от първата контракция до раждането минаха само 3 часа, така че никога не се знае колко бързо ще стане.
Ние в Пз си имаме случай на раждане в Пловдив. Мъжът, много оправен тип, вместо да кара като луд, помоли патрулката, която винаги стои на изхода на Пазарджик, да му осигурят безопасен ескорт до Пловдив. Без рушвети, без нищо, евала на полицаите Laughing

# 20
  • Някъде там на юг...
Браво Мечка Малинарка  Peace Това е чудесна идея  Peace Стига да се навие някоя от патрулките по селата  Rolling Eyes

# 21
  • Стара Загора
Аз не бих се навила на раждане в друг град, ако е нормално и чакаш да започне раждането и тогава да тръгваш.Трябва си време и за първото детенце да организираш кой ше го гледа докато вие пътувате до болницата, особено ако тръгне през нощта раждането.
При мен за второто раждане всичко беше 2 часа. Събудих се от контракции в 3 и 30 леки нерегулярни, докато събудя мъжът ми и дойдат свекърите да останат при щерката мина време. Бях пред болницата 45 мин преди да родя, докато дойде доктора да отключи и ме приеме стана стана 5 часа, родих в 5 и 30. Хем в града беше всичко на 10 -на мин. път е всичко.

# 22
Благодаря ви много за съветите Hug
При първото раждане даже нямах контракции преди да ме срежат,така че честно казано не знам какво представляват Confused.Доктора който ми води консултациите ми каза,че няма проблем да родя нормално при положение ,че секциото е било заради седалищо предлежание на плода,ама знам ли ги в болницата какво ще кажат.То има време още но пък наистина пътя не е малко.За екстремното шофиране се пошегувах,то бива точно тогава и беля да направим Naughty

# 23
При първото раждане даже нямах контракции преди да ме срежат,така че честно казано не знам какво представляват Confused.Доктора който ми води консултациите ми каза,че няма проблем да родя нормално при положение ,че секциото е било заради седалищо предлежание на плода,ама знам ли ги в болницата какво ще кажат.То има време още но пък наистина пътя не е малко.За екстремното шофиране се пошегувах,то бива точно тогава и беля да направим Naughty
Колко много време имаш още да решиш как да постъпиш PeaceУспех Hug

# 24
Те всички казват, че по принцип няма проблеми за нормално раждане след секцио.. ама познай реално колко го правят..
Разходи се до болницата по-рано, за да говориш с който и да е лекар там.. да преценят дали е възможно това, което искаш с нормалното раждане.. А после мисли разни планове Simple Smile
Още повече, като не знаеш какво са контракции и т.н. - всичко ще ти е съвсем непознато.. и да не изпуснеш момента..

# 25
  • Някъде там на юг...
Galinna_pj,

и после да не забравиш да се похвалиш в другата ни темичка Wink

# 26
Няма да забравя newsm47

# 27
В Стара Загора израждат нормално след секцио.

# 28
Предстои ми живот и здраве раждане,което мисля да е в друг град-на около 2 часа път,но през Прохода на Републиката.Термина ми е на 14.02 и мислех тази седмица да отивам натам,но за сега се чувствам добре и отложих за края на другата седмица.Дано само и бебето да е на това мнение-иначе отивам в Стара Загора в АГ-то.

# 29
Предстои ми живот и здраве раждане,което мисля да е в друг град-на около 2 часа път,но през Прохода на Републиката.Термина ми е на 14.02 и мислех тази седмица да отивам натам,но за сега се чувствам добре и отложих за края на другата седмица.Дано само и бебето да е на това мнение-иначе отивам в Стара Загора в АГ-то.
Леко раждане Hug

Общи условия

Активация на акаунт