Нормално раждане в друг град-кога да тръгнем?

• 6 146
  • 73
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, много ми е любопитно какви са вашите мотиви да изберете да пътувате до друг град и да родите там. Все пак в Хасково май има няколко болници ... Уговорка с конкретен лекар от Пловдив ли имате или?

# 61
ами аз искам в пловдив защото всички м казват че в хасково била голяма мизерия в АГО и отношението  на персонала не било  както трябава а и имам проблем и мисля че в плодивимат повече опит все пак повече жени ходят там и за това

# 62
Момичета, много ми е любопитно какви са вашите мотиви да изберете да пътувате до друг град и да родите там. Все пак в Хасково май има няколко болници ... Уговорка с конкретен лекар от Пловдив ли имате или?
Първия път родих в Пловдив и останах много доволна,до тогава представите ми за държавно АГО тотално се различаваха от сегашните-отношението на персонала беше много професионално,всички бяха много мили и което е много важно-обръщаше се достатъчно внимание на децата и мног ми помогнаха за кърменето което при мен първите дни беше много трудно.За АГО-то в Хасково не ми се мисли дори да ходя да раждам там-болшинството от раждалите там се оплакват от отношението,ако не си хванеш лекар се държат с теб като с куче,а за частната клиника-една моя приятелка ражда там през септември-освен че плащаш за розови стени и нова дограма нищо по специално няма,дори се наложи детенцето им да отиде в микрото вАГО-то ,защото в частната имат само един климатик,отгоре на това почти всяка жена там ражда секцио-как го измислят все да се налага-не знам.

# 63
вчера ви писах за сестра ми че роди в хасково
тя специално е много доволна от отношението на лекарите,нямаше уговорка с никой,просто дойде времето погрижиха се за нея както трябва без никой да намекне дори за почерпки и др
е тя си ги почерпи от уважение и така трябва да бъде

# 64
  в частната имат само един климатик,
Объркала съм се Rolling Eyesимах пред вид ковиоз Simple Smile

# 65
В Хасковската болница лежах по време на бременността,имах проблеми.
Внимание -никакво,компетентност-никаква.
Само,ще ви кажа,че сестрата обърка системите и ми включи друго лекарство.
Имах невероятни болки,а лекаря вместо да ме прегледа,ми каза-"Ами,то/бебето/ е увредено,ти по-добре се моли Господ да си го прибере.Щото знаеш ли,как се гледа такова дете."
Е,родих живо и здраво дете.
Иначе условията в стаите са добри.

# 66
Ето за това не искам да раждам в Хасково
Елена Радвам се,че всичко е минало наред и ти и бебето ти сте добре

# 67
...
"Ами,то/бебето/ е увредено,ти по-добре се моли Господ да си го прибере.Щото знаеш ли,как се гледа такова дете."
Е,родих живо и здраво дете.
Иначе условията в стаите са добри.

#Crazy леле ако лекар ми изтърси подобна безсмислена реплика ... имам чувството че ще се нахвърля на бой ...

newsm78 пък аз понеже изобщо не бях очарована от Пловдив, та си мислех че едва ли в Хасково е по-зле ...

# 68
bibona,в коя болница в Пловдив ражда?

# 69
Св. Георги

# 70
galinna  мислиш ли да правиш уговорки с някои лекар или просто като отидеш който е на смяна , ти нали искаше  в бившата окръжна болница в пловдив

# 71
bibona, явно не си чувала нищо за хасковското АГО- та с една дума - там е ужасно. Падащи мазилки, плочки от времето на баба ми, хлебарки, плъхове, липса на топла вода и към всичко това прибавяме надут и некомпетентен персонал!!! Не искам да изпадам в повече подробности за инфекциите и "несполучливите" раждания.  Затова предприемаме раждане в друг град и това прави голяма част от населението в града. Да не говорим, че в града свестен гинеколог с лупа не можеш да откриеш...  Сещам се как една от санитарките крещяла на моя приятелка в отговор на нейните стонове " Като вдигаше краката ти беше хубаво, сега ще търпиш!!!" Към това коментарът е излишен . Хубав ден на всички   bouquet

# 72
Падащи мазилки, плочки от времето на баба ми, хлебарки, плъхове, липса на топла вода и към всичко това прибавяме надут и некомпетентен персонал!!! Не искам да изпадам в повече подробности за инфекциите и "несполучливите" раждания.  
Стаите в патологията им са хубави,чисти,с нови бани,с топла вода.
Обаче,90% от пациентите им са цигани,а те крадат ,аз изгорях с 200 лв.
Ако се чудите,защо съм носила толкова пари с мен ще ви кажа,че там и аспирина си плащаш.
Едно хапче от болницата не ти дават,лекара предписва лечение и ти казва-Роднините да ти го донесат или ако искаш,да ти поръчаме ние,но струва ....лв.
Имам позната,на която правиха секцио ,операцията й се отвори и я шиха отново.
Галина,аз раждах с уговорка в Окръжна болница в Пловдив,но смятам,че дори да нямаш уговорка ,пак няма да съжаляваш.

# 73
Първия път като раждах там отидох без уговорка и на случаен екип
Много довола останах.Сега също не смятам да си уговарям екип,но мисля да се обадя в болницата да питам как стоят нещата,преди три год. и половина нямаше проблем,че съм от друг град и сега мисля че няма да има.Имам си една леля в пловдив коато може да разучи нещата предварително

Общи условия

Активация на акаунт