90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №77

• 30 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • на малък остров в океана
За качамака направих справка с книгата, там е даден във въглехидратния ден. Справка 23 ден от рецептите в книгата.

Хапнах си ребърцата. Пекох ги с мащерка, сол,чесън и вода. За гарнитура зелена салата с доматки и краставички. И бульонче след това. Щастлива съм! Довечера пак. Grinning Сега ще пийна кафе и вода.

# 541
Момичета, аз бях чела, че плодовете не трябва да се омесват..Т.е. да се яде на ядене по един вид плод. Така ли е?? Видях, че една мацка е яла плодова салата..Simple Smile

# 542
Това за смесването на плодовете не важи за плодовия ден... Плодовата салата е съвсем "законна"  Joy

# 543
  • Варна-София
Ujasia много благодаря за уточнението за качамака, утре ще си забъркам една порцийка  newsm44

а би ли ми казала с коя книга се "консултираш", т.к имам желание да си закупя някаква, като чели за разделно хранене, но не знам кои автори са най добри.  newsm78

# 544
Ей,много сте готини всичките!

# 545
  • Бургас
Принцесса те и други трябва да изкочат за 30.01 воден. Хайде не се крийте  Mr. Green
Ujasia вярно, качамака е за въгл., обаче имам спомени че царевицата като такава е за бобов newsm78 срещна ли нещо такова в книгата.
Гергана Султанова плодовете в плодов се смесват. В книгата на плодовите салати даже и сурови ядки им слагат. Не е хубаво да се смесват през другите дни на закуска.
п.п. mariqna_ не съм Ujasia, но да кажа че самата снимка на 1-ва стр. е линк.

# 546
Здравейте фиданки днес сутринта не можах да ви пиша ,че нещо ми се беще  скапал компа и едва сега успявам да се включа и да ви прочета днес ми е трети-въглехидратен ден за обяд следобяд /13,30 ч./ хапнах едно пакетче солети и няколко миникроасана със вкус[/u] на сирене пък за довечера ще си правя постните квадрати.Стел прочетох за твоя работодател ама това е безобразие от негова страна аз ако съм това не бих го изтърпяла независимо, че сме в  криза бих напуснала веднага неслучайно съм сменила много работни места от перачка във детска градина до секретарка в момента.Ами успех и по бързо вземай решение.А на другите фиданки много Hug Hug Hug

# 547
VesitoAJ, Дикси, аз също съм с вас.не ме забравяйте.Започнах диетата от 01.01.10,обаче след поредица от прегрешения реших да прекратя броенето и да почна отначало- на чисто. До момента нямам прегрешения. Надявам се да изкарам някак си този ден,още ми е трудно да свикна.Днес  съм на 1банан,1ябълка и шепа/малка/орехи/.за вечеря пак съм се запасила с ябълки.

# 548
И аз хапнах оризеца, дето остана от пилето с ориз от вчера. Днес съм на варива, но за вечеря изобщо не мога да измисля какво да става хем за мен за ядене, хем и за малката и да се готви бързо  Mr. Green

Дикси не мисля, че се сложила много плодове. И аз с токова си правя салатата, друг е въпросът, че не успявам да я изям и другите членове на семейството я довършват, но в началото се ядат повече плодове.

МОмичета аз и пред 1-2 дена писах, че е съвсем нормално и в реда на нещата да се задържат килограми. Първо на тялото му трябва време да всвикне с по-млките кила, освен това и почва да свиква с по-малко храна. Не може при първото най-малко задържане и да се отказвате. Процесът на сваляне не е с постоянна скорост. Продължавайте да се храните режимно и след няколко дни пак ще има резултат и кантарът ще тръгне надолу.  Peace

Стел надявам се детенцето ти бързо да се оправи, а за работодателят ти просто нямам думи  #Cussing out Така е като профсъзюзите прибират само пари и нищо не правят за работещите

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:41 от Петка

# 549
много благодаря, момичета..аз не знаех..и ядах до сега само от един плод.. а къде къде по-хубаво би било да се правят плодови салати..Simple Smile
или да се яде настърган морков с изцеден лимон..Simple Smile и т.н.

# 550
  • на малък остров в океана

Ujasia вярно, качамака е за въгл., обаче имам спомени че царевицата като такава е за бобов newsm78 срещна ли нещо такова в книгата.

Пак прегледах набързо всички рецепти и указания, но никъде не видях Кукуруза. Само полентата (качамакът) на 23 ден. Може и да съм пропуснала нещо.

# 551
Ей аз до сега съм в 11,30на едни портокал и в 13,30 стафидки .

Аз ви питах по-горе ,ама сигурно не сте прочели може ли в плодовия да се ядат неопичени белени слънчогледови симки или са твърде мазнички ?

Аз също много обичам форнетките ,но на тези с плодовете не съм и била никога фен , но може да ги пробвам другия път ,може сега да ми се усладят.

# 552
  • Бургас
Здравейте отново и от мен.
Днес съм на плодовия ден и вече съм - 2.5 кг.Снощи прочетох че с кърмата се отделят токсини , а аз кърмя все още и се притесних. Детето ми е вече на 2 год.и 1 месец и кърменето е по-скоро за приспиване и за игра.Не е като ядене,защото се храни с твърда храна.
Има ли момичета,които кърмят за подкрепа.

# 553
Здравейте Simple Smile.Много мислих дали да се обадя, че съм почва други диети и вечно се издънвам ( кога съзнателно Embarassed, кога не съзнателно ).Та така ще си дам отчета за тези дни до сега, а очаквам от вас да ми редактирате нещо, ако не е в режима.
1 ден закуска 1 мандарина, обяд 100гр. сирене + салата зеле без олио, вечеря 2 пържоли свински на фурна ( само месо ) 100 салата зеле
2 ден закуска 1 мандарина, обяд 500мл. леща  Embarassed+ зеле салата пак без олио, вечеря 250 мл. леща +марули и краставица салата
3 ден закуска 1 мандарина 250 гр. спагети с дом. сос и лук а все още не съм вечеряла.
Кажете до тук има ли някаква грешка, ако има да я от редактирам.

# 554
Мариетка, и аз кърмя само вечер точно като теб и ние ползваме гардата по скоро за игра отколкого за храна. Не виждам никаква разлика до момента, в смисал,че не е отказал кармата или да е започнал да цока по-малко. Успех!Кога започна диетата?
Никито_пк, мисля,че първия ден е трябвало да оставиш сиренето за вечеря,а пържолата за обяд. Вечерта си приела доста!

Ако има някой на друго мнение нека сподели

Общи условия

Активация на акаунт