90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №77

• 30 897
  • 725
  •   2
Отговори
# 555
nikito_pk, мисля, че си ок Wink
Аз не се втелясвам прекомерно, не си меря количеството храна и за това не свалям много като другите момичета. Но съм и пред МЦ, ще взема да обвиян и ЛУНАТА  Whistling
Но ми е много хубаво с режима, смятам и след като го завърша да опитвам да се храня сутрин само с плод, и да спазвам интервали от около 4 часа между храненията Simple Smile

# 556
С настървение, как?  Mr. Green
Аз като една бяла птица, съм забравила, че могат да се разпледелят на 5 хранения. И си викам я една голяма порция, че до довечера да не приритам.  ooooh!
Нищо, за другия плодов ще съм в час  Laughing

Благодаря на всички за отговорите  Hug

# 557
  • Бургас
Ujasia нищо не си пропуснала. И аз поразгледах пак страниците, царевицата не фигурира в бобовия ден. Дали защото е водят житни newsm78  Но миналата година като бях на режима момичетата я консумираха когато е на зърна във 2-и ден и на брашно(качамак) в 3-и ден.
sisi_8227 в плодовия са дадени общо 100 гр. сурови ядки и семена. Това май значи че може.
nikito_pk добре дошла! И аз мисля като адашката, но не е фатално.
Харизанче само надничаш, а не казваш как мина рд.

# 558
Никито, добре дошла!Добре си направила менюто само трябва вечерята да е наполовината на обяда.От началото това е трудно , по нататък ще стане.
Сиси, аз веднъж ядох слънчогледови, непечени семки и не мисля че са много мазни.Вредни са когато са печени.А ине се ядат всеки ден.
Успех на всички в борбата с килограмите.

# 559
Ми какво да ви кажа и аз мисля, че сбърках с тези пържоли, нали трябва да е същото като на обяд , или бъркам пак. Embarassed
А забравих да кажа че преди пържолите имах 1 час аеробика, дано да съм ги изхарчила преди да ги изям. Joy

# 560
Ники, особено след тренировка не е препоръчително да се яде толкова много и поне 1час да се изчака.
Аз май обърках работата с тези 2 ябълки,който съм изяла до сега

# 561
  • София
Здравейте момичета!
Зеших и аз да се включа към темата,защото имам нужда от подкрепа.Много се изкушавам и постоянно ми е гладно,но не искам да се отказвам!Започнах тази диета на 4 януари 2010г с тегло 67кг.До сега съм свалила 2кг ,виждат ми се малко,но си признавам ,че 2 пъти я наруших.Заковала съм кантара и не мърдам и това много ме дразни Sad Пред цикъл съм и се нахвърлям на всичко като ламя  Simple SmileЗнам,че трябва да се ограничавам,но особено във ВД си хапвам сладко на поразия EmbarassedДали защото си седя вкъщи по край тия студове?Подскажете, как се справяте с вълчия глад,особено в плодовия ден?!Благодаря на всички!Целта ми е да стигна кг преди да забременея - 57кг.

# 562
Сиси, пробвай форнетите с вкус на пица - те са без сирене, само с доматен сос и подправки  Peace На мен по принцип са ми любими, сега през въглехидратните дни си купувам по 10 броя за обяд, около 160-170 гр. излизат Simple Smile И аз не си падам по сладките форнети  Peace

# 563
  • България
сиси редовно хапвам слънчогледови семки,но само в плодовия.не съм обърнала внимание че може всеки ден.гале бързо оздравяване на дечицата.превлича ги снега,но мн вируси има.за това и не ходим на
градина.за коледа ходи 2-3дни и сега си е при мен у дома.в една градина са децата,моята е в 3гр.
много е красиво на вън с мн сняг и ледените висулки.даже малко поспортувах-побягах с дърпане на шеината с малакта-тя се забавлява,а аз немога да си кажа името после-хахаха
дпбре дошли на новите и никакво отказване момичета!приемете режима като здравословен начин на хранене!!!
Здравейте момичета!
Зеших и аз да се включа към темата,защото имам нужда от подкрепа.Много се изкушавам и постоянно ми е гладно,но не искам да се отказвам!Започнах тази диета на 4 януари 2010г с тегло 67кг.До сега съм свалила 2кг ,виждат ми се малко,но си признавам ,че 2 пъти я наруших.Заковала съм кантара и не мърдам и това много ме дразни Sad Пред цикъл съм и се нахвърлям на всичко като ламя  Simple SmileЗнам,че трябва да се ограничавам,но особено във ВД си хапвам сладко на поразия EmbarassedДали защото си седя вкъщи по край тия студове?Подскажете, как се справяте с вълчия глад,особено в плодовия ден?!Благодаря на всички!Целта ми е да стигна кг преди да забременея - 57кг.
    в плодовия ден хапвам плодове на воля като броика и вид.накрая и една салатка която понякога овкусявам малко,колкото и нередно да е.в ВД се яде сладко да не разбере организма че е на диета.няма лошо в това.имаш малко да сваляш,тогава резултатите идват побавно,както при мен.успех

# 564
  • София, родом- Силистра
tanita-81 и аз започнах режима на 18.01 значи на водния няма да съм сама. На обяд папнах зеленчукова пица, но за довечера ще направя качамак. На ли не е много грешно че вечерята щее различна.

# 565
Аз докато се прибера от залата то минава 1 час, ама ако знаете тогава колко съм гладна и жадна. Преди да почна режима пресушавах 2-3 бирички  Embarassed, но сега не само шишето с водата го разнасям. Искам да попитам от шоколада колко кубчета се падат и задължителен ли е, че много калории ми излизат от него?

# 566
Момичета, дали като пия лекарства ми се нарушава диетата?Пия терафлу, парацетамол, аспирин, аналгин, чай без захар???

# 567
Роси,благодаря дано да оздравяватпо- бързо.Че и малката я мъчат едни зъби много е кисела.Каката е в 4 група затова не сме се засичали.
Герганче терафлуто мисля че съдържа захар, но едва ли ще наруши диетата по- важно е да се излекуваш.
Никито, шоколад по 20гр. Едва ли ще ти донесе толкова много калории.Той е антиоксидант и еизключително полезен.Но всеки си решава.

# 568
  • Варна-София
Гери, гледай да се излекуваш пък после мисли за стриктността на диетата Simple Smile важното е да си здравичка ..... според мен изобщо не е фатално.

# 569
tanita-81 и аз започнах режима на 18.01 значи на водния няма да съм сама. На обяд папнах зеленчукова пица, но за довечера ще направя качамак. На ли не е много грешно че вечерята щее различна.

Определено няма да си сама, двете ще се борим с глада, а и мисля, че има още фиданки, които с нас ще гладуват тогава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт