ПЛЕВЕН - 128

• 26 815
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
nomadka, ето: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=200449&hit=1 и http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=200450&hit=1  На мен много ми хареса тази адаптация. А това с Джони Деп изглежда друг тип, ще го изгледам и него  Simple Smile

# 661
  • Плевен
Хаха това е абсолютно разбираемо ,навсякъде ме питат имам ли 18  Joy ,ами на 23 съм ,сега започнах магистратура в Свищов,работя...(много усърдно особено когато има интернет и мога да се ровя във форума).Имам си приятел от около 2 години сме заедно,та общо взето заради него се върнах в Плевен и сега съм малко самотна така да кажа ,защото всичките ми приятели останаха в София  #Crazy след студентството ,някои продължават други работят и така...резултата е ,че дружа най-вече с компанията на гаджето ми .За мен какво друго да кажа.... Следя ви от около година  ,като започнах с темата за ленено семе,но общо взето само четях.И така общо взето не съм много добра в представянията ,но каквото искате да знаете с радост ще ви отговоря.  bouquet Приятно ми е да се запозная със всички.

# 662
  • София
За първи път срещам затруднения в обръщението към съфорумка Crazy,как да те наричам сега на кратко-дупе. Mr. Green
Изглеждаш мъничка,но явно не си.

# 663
  • Плевен
Може нямам против  Wink в училище някои ми викаха така....ама това отдавна.Благодаря ,че не ме смятате за малка,защото на работа всички ми викат малкото. Mr. Green

# 664
  • Плевен
 На работа има едно момче, не му знам името  Embarassed, но всички му казват "малкия".

# 665
А на мен ми викаха "каката"  Laughing Laughing Laughing
Искрено ми липсват!

# 666
havaiskoto_dupe, абе хубаво ще е все пак да кажеш и как се казваш, че точно "дупе" да ти викаме...) малко не ми се нрави. ))))
Каква магистратура си в Свищов, аз сега завършвам 2та, ако си някоя от моите специалности, мога да помагам ако имаш нужда. ))))

Преди малко си опитах домашната пастърма....супер е станала, утре мисля да си вземем още телешко и да метна следващата, че тази бързо ще се изпари. ))))

# 667
  • Плевен
Опа много си права... Казвам се Рая приятно ми е .Викат ми Райче просто Рая или Райско  Simple Smile
И на моята работа на колегата му викали "малкия" докато не дойдох аз,защото той е 85 а аз го бия с моята 86  Wink
Уча Банков мениджмънт,ако има с какво да ми помогнеш много бих се радвала.  bouquet

# 668
Опа много си права... Казвам се Рая приятно ми е .Викат ми Райче просто Рая или Райско  Simple Smile
И на моята работа на колегата му викали "малкия" докато не дойдох аз,защото той е 85 а аз го бия с моята 86  Wink
Уча Банков мениджмънт,ако има с какво да ми помогнеш много бих се радвала.  bouquet

Е, супер, Рая е чудесно име, това е вече друго нещо. )))
Първата ми магистратура беше Банков мениджмънт. ) Така че ако искаш на ЛС ще ти дам скайпа ми, мога да ти помогна с казусите. )))

# 669
Привет, Рая!  Hug
Права е Валенцето, на срещите не се върти разговора около деца и собствени мъже  Laughing

Атракция, помислих си аз, че така ще кажете, че е от водката  Laughing
Но 8-те водки останаха непокътнати. Даже Нади предложи да им сложим поне ледчета, все едно сме си опитали, да не обидим човека. Но след като ги "разредихме" се сетихме, че по-лоша услуга му направихме. Иначе можеше да я върне в шишето и да си я продаде  Mr. Green

Ей, този Скобелев, много красив парк  Heart Eyes
Деси, благодарско, че вчера ме подсети, че може там да отидем на пързалка. Изобщо го бях забравила след лятото  ooooh!
А то не една пързалка, а поне 5. Кеф ти стръмни, кеф ти полегати, равни, криволичешти...
Супер си изкарахме, но Митко стана мокър като пиле.
Дори и аз се попързалях.
За догодина твърдо съм решена да се обзаведем с "Чук и Гек". Без кормило си е хайлашка работа  Crazy

По едно време гледам по пистата лети един татко, тича прав, в опити да придържа и шейната. Тъкмо се чудех защо си причинява този адреналин, а не пусне детето и виждам доволната физиономия на Михаела и не толкова доволната на НадиМишиният съпруг  Joy Прелетя покрай нас със скороста на светлината  Laughing

Направих и доволно количество снимки.
Ще ви покажа красотата там и още не е късно да заминавате  Wink

Тишина.
В търсене   на писти.
Много   красиво.
Пистаааа!   Малко ни е тромава шейната Simple Smile Но и мама Меца иска пързалка  Mr. Green
Много мокър   и с червени бузи.
Дългата   писта.
Намерих си и найлон. Laughing  Явно някой го беше оставил точно за пързаляне, защото нямаше нито един болкук в парка. Беше прилежно закачен на едно клонче и чакаше следващият ползвател  Wink

# 670
Значи,пак съм си заминала преди най-интересното  Close  Другия път ще си наема по- зериозна детегледачка,няма да разчитам на мъж.Снощи като се прибрахме децата се хвърлиха върху нас,все едно не са ни виждали сто години,а мъжете си пиеха кротко биричка,познайте колко внимание са обърнали на децата  Crossing Arms
  Бенсън,това,което разказваш е много интелигентно и далеч от балканските ни нрави и естествено,веднага ми дойде на ум - какво ще стане,ако БМ след година-две си иска детето обратно?  И друго искам да те питам - как стои при вас въпросът със сурогатното майчинство?

# 671
Ей,Дикси,супер снимки   Simple Smile  Не съм ходила в Скобелевия парк от години,много е красиво.Браво на НадиМишиният съпруг  smile3501  Ама и моя го пратих днес с шейната да пързаля малката  Mr. Green

# 672
Еее, Дикси, много яки писти сте си намерили
Ние снощи нямахме много време, отидохме към 18 вечерта и се пързаляхме само по полегатите наклони отстрани на стълбите под паметника Майка България, изобщо не сме и влизали в парка
А и пеша отидохме  исе върнахме, та аз се изморих
Обаче Елена много се радваше, а Яна малко я беше страх и само дърпаше спирачките, накрая се престраши де
Супер е шейната на Елито, защото може да я пускаме сама надолу и нито има опасност да се обърне, нито да завие кой знае колко

Не заблуждавайте крехкото Хавайско дупе  Laughing доста си говорим и за децата и за мъжете по срещите, аз лично много се забавлявам
Косе, питките са уважени  Hug
Дикси, готин червен Митко

# 673
Деси, тези писти са от страната към Панорамата. Има една много примамлива - стръмна, широка и много дълга. Толкова, че не виждах къде свършва. Емо реши да стоим далеч от нея, защото няма да го намерим Митко, ако го пуснем. Но деца не става, за нас е перфектна. Дано и другата неделя има сняг, ще се пусна на нея.

# 674
  • Плевен
Привет Дикси!
Много хубави снимки Simple Smile ,аз днес искрено завиждах на хората с дечица на шейни /завиждах и на двете страни/.Колкото до Скобелев няма равен,ама не знам как запазвате равновесие ,като е толкова лед навънка аз и без дете едвам се крепя и незнам ако има и бърза шейна ,която трябва да следвам newsm78 .
Колкото до срещите  лошо няма и за деца и за мъже да се говори,мен няма да ме уплаши .Аз сега се радвам на една приятелка ,която си гледа мъничето в тях и ми е приятно да си говорим с нея за деца. Уча се уча се  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт