Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • offshore & overseas
Какво ли е направила Мерлинаnewsm78
Как какво -- родила е най-вероятно, то с тези контракции... Mr. Green

И аз не спах много-много (да не кажа изобщо), едно, поради факта, че пия хапчета на 3 часа засега, и друго, поради косматия фактор, който почна да ми бие шамари не по-късно от 06:00 (иначе цяла нощ спа кротичко при мен).

И ние вече имаме диван, на който е определено аз да прекарвам нощта (а и деня в легнало положение), обаче монетата има две страни -- хем не чувам хъркане, хем пък от друга страна ми е твърд матрака. Абе, няма угодия, но ще се свиква... То санким в Шейново в пухени постели съм спала, ама ако не покапризнича вкъщи, къде... hahaha

Уф, аз обещах да не пиша, обаче трудно се сдържам. Като дойде Лъвю ще ми вземе пецето, така ще ми е по-лесно да се въздържа от писане и блеене в екрана.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:36 от Мяуче

# 541

Стар, новата ти снимка е страхотна.  bouquet

Благодаря  Blush !

На всички късмет днес, ако ще се ражда, да минава възможно най - леко  Hug !

Сайта БГ Мамма въобще не ми отваря, направо влизам с линк във форума. Може за това да е намаляло присъствието  ... Виждам, че и лентичките ми са неактивни, явно има проблем !

# 542
Здравейте!

Аз се разкрасих на фризьор рано рано и се върнах. Толкова ми е лекичко и хубаво, разкош  Simple Smile. Днес времето е отново прекрасно. Емо е на работа до 14ч и после ще се поразходим.
Ради, успех на тоновете!
Мепофка, стискам палци и на теб! Скоро ще да е събитието!
Харем,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!

Отивам да готвя и гладя.

Хубав ден на всички!   Nature Sun With Face sun lovekiss И погалете тумбачетата  preggo

П.П. Нямаме новини от Теди още  newsm78 Ще чакаме  Peace

# 543
Харемче, първата част като падна беше като желе, горе долу с размерите на фъстък, едно такова жълтеникаво. Не е имало обаче някакви жилки и кръв както описват по книгите. Не беше и като бяло течение,а много по-гъсто. После излизаха съвсем мънички парченца,цял ден. Днес сутринта пак беше със същите размерии консистенция,но вече имаше и кафеникав цвят.

Съжалявам ако някой се е погнусил,ама всички други обяснения,които аз съм намирала са били доста бегли. Не че можеш да го объркаш ама все пак. Дано съм била полезна.

аз отивам на тонове и после ако беба не е на зор отивам на кукерски сабор в Перник... Wink
И на мен много ми се ходеше,защото разбрах,че ще има и китайци с техните дракона. Ама Влади отиде на работа,взе колата, пък и на вен ми се струва доста студено.

# 544
  • offshore & overseas
Хм, някой знае ли истинското име на Маргото. smile3530 Помня, че тя щеше да постъпва за раждане в Шейново, пък не я откривам в новините, за разлика от Ели. Освен да не е родила в един от тия два дни, ама надали newsm78...

# 545
Хм, някой знае ли истинското име на Маргото. smile3530 Помня, че тя щеше да постъпва за раждане в Шейново, пък не я откривам в новините, за разлика от Ели. Освен да не е родила в един от тия два дни, ама надали newsm78...
Ако говориш за Марго Тошева, тя роди момченце вчера.

# 546
Добро утро и от мен!!!
Снощните ми изживявания завършиха към 22.30ч в Тината(не можах да устискам)Е,оказа се,че описваните от мен болки в тумбака са били начални контракции,а болката във влагалището-от стартиращо разкритие.До 23.00ч вече си имах истински си контракции с болки в кръста и всички екстри,а естествено ефект от но-шпато нямаше.Извадих щур късмет,че моята акушерка беше там ,за да ме успокои и естествено да си задам всички тъпи въпроси.И така,от снощи се сдобих с разкритие сантиметър,което се увеличава полекичка,бебето си се е смъкнало доволно(трябват му още 2-3см да застане на старта),падна ми част от тапата и разбрах,че топлата вода облекчава контракциите и че са затворили денонощните аптеки в Люлин.Сега съм на режим очакване и разходки.
Страхотно впечатление ми направиха в болницата още с влизането и честно да ви кажа ,изобщо не съжалявам за избора си да раждам там.

# 547
  • offshore & overseas
Ако говориш за Марго Тошева, тя роди момченце вчера.
Мда, то друга от нашите няма, родила вчера в Шейново, нали така? Явно още не са обявили вчерашните "секции", както ги наричат докторята на жаргон.

Друго обяснение аз лично не намирам. Освен пък ако името й не съвпада с ника във форума. Както и да е, любопитството уби котката. Не знам как ми хрумна и това да зяпам. Лежането си казва думата, ноу уей. Joy

Бобиш, айде, дойде и твоят ред!  Hands Thumbsup

# 548
Е, съмнявам се да избере прякор "Марго Тошева", ако се казва "Иванка Петканова", но вече нищо не може да ме учуди... Joy
Скуката ли те гони? Wink

# 549
  • offshore & overseas
Е, съмнявам се да избере прякор "Марго Тошева", ако се казва "Иванка Петканова", но вече нищо не може да ме учуди... Joy
Скуката ли те гони? Wink
Не, в никой случай, но си намирам... хм.. все разни щурашки занимания #Silly, нали не мога да свърша нещо полезно, а тиви не ми се гледа. Имам и едно книжле, явно ще го подхвана него сега...

# 550
Здравейтеее!

Какво става тука- тапи, контракции... Стискам палци на всички!  fingerscrossed Hug

Таньорче ти ангажираш ли се с лекар в ОБ , уффф разколебана съм , защото всеки ти дава някакви съвети...а пък аз си мисля че ако нямам усложнения лекар няма да ме погледне .
А тоновете на бебето от кой момент на татък започват да ги записват? На мен до сега не са ми говорили за подобна процедура, сигурно ни е рано ...
Аника, аз съм на ЖК при Елена Димитрова. Тя изражда е ОБ и я питах дали би се ангажирала да ме изражда. Съгласи се, каза да й се обадя, като започнат болките или като ми изтекат водите. Но не се притеснявай и ако не си се уговорила с лекар. Напоследък доста мои познати родиха там без избор на екип и са много доволни от отношението. Никой няма да те остави на произвола на съдбата и неизродена няма да останеш.  Wink Hug

Ние сега с писето малко ще излизаме на пазар. Приятен съботен ден на всички!  Hug

# 551
Боби, с теб съм  Hug Много е хубаво така като се задействат нещата и знаеш, че съвсем скоро ще е срещата с малкото ново човече  Heart Eyes. Успех!

П.П. Нямам търпение да разберем кое ще е първото февруарско бебче  baby_neutral

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 12:35 от Ralipo

# 552
  • York
Аника77, В интерес на истината нещата в ОБ - Варна много са се променили след няколкото инцидента от миналата година. Докторите са станали много по отговорни от преди, но въпреки това аз си имам уговорка с лекар, който ме гледаше през цялата бременност отделно от държавната ЖК.  То лекаря по време на раждането нищо не прави, но отношението на акушерките зависи кой е на смяна.

За съня нищо няма да кажа, показателно е, че обикновено моя пост е последен за вечерта  Tired вече се чувствам като парцал. Каквото и да правя не мога да си наваксам нужния сън.  ooooh!
Не съм била на кукеровите празници в Перник, но съм била два пъти в Широка лъка. Много беше интересно. Жалко, че и тази година няма да мога да отида отново.  Rolling Eyes

# 553
  • София
Добър ден!
Влезнах само да видя имаме ли нови бебоци за добавяне в списъка, засега странна тишина в темата!  Laughing Rolling Eyes

Бобиш, Ради, Харемче, стискам ви палци!  Hug

У нас е пълна лудница, мъжа ми реши, че е болен и не отиде на работа като за последен ден преди майчинството му. Болен-здрав при кака ви обаче не върви и резултата е кристално чисти прозорци и пердета, както и една излъскана баня.  bowuu Ей, много ме бива да организирам другите, талант си е това.  Mr. Green Joy
Понеже от гледане се уморих, сега лягам с детето.  Joy
 Hug

# 554
Здравейтеее!

Какво става тука- тапи, контракции... Стискам палци на всички!  fingerscrossed Hug

Таньорче ти ангажираш ли се с лекар в ОБ , уффф разколебана съм , защото всеки ти дава някакви съвети...а пък аз си мисля че ако нямам усложнения лекар няма да ме погледне .
А тоновете на бебето от кой момент на татък започват да ги записват? На мен до сега не са ми говорили за подобна процедура, сигурно ни е рано ...
Аника, аз съм на ЖК при Елена Димитрова. Тя изражда е ОБ и я питах дали би се ангажирала да ме изражда. Съгласи се, каза да й се обадя, като започнат болките или като ми изтекат водите. Но не се притеснявай и ако не си се уговорила с лекар. Напоследък доста мои познати родиха там без избор на екип и са много доволни от отношението. Никой няма да те остави на произвола на съдбата и неизродена няма да останеш.  Wink Hug

Ние сега с писето малко ще излизаме на пазар. Приятен съботен ден на всички!  Hug
Благодаря Танче , действаш ми доста успокоително   bouquet
Понякога и на теб благодарности   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт