*** Клуб "Здравен работник" ***

• 112 086
  • 554
  •   2
Отговори
# 90
  • Варна
 Hug newsm51  love001

# 91
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesЗащо няма никой?Как сте момичета?

# 92
Честит празник  медицински сестри!Много професионални успехи и достойно заплащане

# 93
  • Popovo
   Мали така сме я зарязали тази тема. Confused
   Тези дни направо е лудница при нас и нямам време дори пред служебният комп да седна да попиша. С колежките участвахме по една Европрограма и сега почти всичките учим езици, та дори вечерите ни са заети след работа. А през свободното си време вадим само едни учебници и който с какъвто език се е захванал - такъв и учи и говори. Laughing
   Е разказвайте как изкарахте празника? Ние имахме покана от колежките от болницата да празнуваме с тях, но никой нямаше възможност да отиде. Сега шефът ми е поръчал ново облекло, а ние пак нямаме време да отидем до магазина да си изберем подходящото за нас.
   Аз приключвам за сега.Желая ви приятна вечер и много усмихнати дни.  bouquet

# 94
Момичета, много се радвам, че ви открих!!!!

Имам проблем/силно казано/, но ........записала съм детето за ясли и си чакаме ред.Открих обаче една наредба
http://www.econ.bg/law86422/enactments/article152572/naredba_6_z … m_dv_br_103_2008g

и според нея имаме предимство за прием на детето в детски ясли.Много се зарадвах!!!!Веднъж и за нас да помислят!!!Но преди да отида на "разговор" с директорката искам да знам дали някой е палзвал това предимство и как става? В смисъл отделна класация или какво?

# 95
  • Варна
Децата с предимство си влизат преди тези без предимствата. Още като си попълваш молбата за постъпване в ясла има отделна графа за предимствата, където са изброени.Ако си пропуснала да го отбележиш, просто се обади на директорката и и кажи. Успех с яслата

# 96
Мерси за бързото включване. Grinning

Когато попълвах молбата съм писала къде работя и съответно - мед.сестра, но нямаше графа за предимство.А и директорката нищо не каза, а все пак я е прочела newsm78
За това се чудя дале наистина имаме предимство? В понед. отивам да се "подмазвам"  Joy Joy Joy дано да не е късно.

# 97
  • Варна
Имаме си предимство.Това не е подмазване а използване на дадени от закона права.

# 98
  • Popovo
   И аз да се вкл. малко в темата, че се позагубих. Откакто започнах курса по английски език, нямам особенно свободно време да пиша.
   Тази седмица научих за поредното падение на българското здравеопазване. В нашата болница са спрели да дават храна на лежащо болните. Просто съм възмутена. Как ще оставят хората без храна. Един диабетик може ли да стои без да хапне. Ами хората който са от село, и близките им не могат да идват всеки ден да им носят храна какво да правят? Просто не знам колко още може да падне здравеопазването в нашата мила Родина.  newsm78

# 99
  Хей, Колеги, привет!  bouquetОтдавна не съм се обаждала,но не ми остава никакво време!
Преди малко получих нещо и не мога да не го споделя с вас!Ето да се позабавлявате: newsm20

ХИМН НА ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО

Щом чуеш вопъл, стон и хрип
от птичи или свински грип,
ти бързо скачаш на нозе,
любимо и добро МЗ

По твоите пътеки здравни
със стъпки смели, стъпки славни,
с сърца горещи и грижовни
вървят чиновник до чиновник.

ПРИПЕВ:

О, здравно министерство наше,
събуваме пред тебе гащи
да ни направиш яка клизма
във името на хуманизма.

Ура! Ура! Ура! Ура!
Ура! Ура! И пак – ура!

2.

Надигне ли се вирус зъл,
ти го разбиваш на чакъл.
Полезно като витамин
си ти, МЗ! Амин! Амин!

Ще молим денонощно Бога
да бди над твоята подлога,
да си ни вечно живо, здраво,
да надживееш нас направо.

ПРИПЕВ:

О, здравно министерство наше,
събуваме пред тебе гащи
да ни направиш яка клизма
във името на хуманизма.

Ура! Ура! Ура! Ура!
Ура! Ура! И пак – ура!

# 100
Здравейте:)Трудотерапевт съм в псих.-Варна,приятно ми е:) bowuu

# 101
  Добре дошла,Дари!  bouquet welcome
Жегата ни стопи!Явно и повечето сяа заети или на работа,защото темата зацикля от време на време.Хайде по едно за лягане Wine Glass smile3524

# 102
Време на отпуски и почивки,сигурно заради това Hug

# 103
Момичета, аз сьм по майчинство, но кога ще има стачка?

# 104
  Хей,Мацки, здравейте!
Как я карате?Завърнахте ли се от отпуски?Какво става из вашите болници?
Хайде наздраве и прекрасна вечер ви желая! Drunk lalalala

Общи условия

Активация на акаунт