Отговори
# 9 225
  • На земята, която е всъщност звезда.
Разпознавате ли някой съфорумки:

# 9 226

Щом казваш ,значи оправдаваш боя и полицейската държава,ок ,това си е твое мнение.Аз пък не искам България да е полицейска държава и физкултурник на чело на МВР.

Ти си мисли така, а ние ще си мислим каквото си искаме. Не ни набутвай разсъжденията си.
Т.е само твоите мисли и разсъждения да се четът тук,друг с различно от твоето мнение няма право да пише ,Цецо /Бойко ти ли си/  Joy Joy

# 9 227
Вселена, кого трябва да разпознаем?

# 9 228
  • В тъмната гора.
Дреме ми ,че някой анонимен ще каже нещо кофти за мен hahaha

Явно ти дреме, защото иначе нямаше да пишеш.

# 9 229
Не съм от Варна, но копирам съфорумката
Merelenda

"След протеста във Варна се включвам и аз.
Толкова много хора, и то млади хора, борещи се и искащи промяна за страната си не съм виждала събрани на едно място.
Протестът мина спокойно, даже бих казала, че съм очарована. Пред паметника на Левски чак ми идваше да заплача, когато хиляди българи коленичиха и запазиха минута мълчание.
Много народ, много нещо. Не знам колко човека се събрахме, но краят им не се виждаше.
Жандармерията ни чакаше пред общината със свалени щитове. И там всичко мина кротко, без агресия от двете страни.
Сега разбрах, че след като се разпръснахме пред катедралата, една част от протестиращите са отишли до Енерго-Про, където сградата е била заобиколена от жандармеристи, и пак е имало счупени прозорци, но пък нападения, ранени, арестувани е нямало."

MG18, да правилно си ме разбрала - когато се руши чужда собственост от вандали, правилното решение е бой!

# 9 230
Умберто Еко: “България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.”

http://neverojatno.wordpress.com/2012/01/12/eko/
Прилича на смъртник, чакащ примирено съдбата си, такава, каквато Бог му я е отредил.

Много правилно е описал според мен ...

# 9 231
  • В тъмната гора.
Разпознавате ли някой съфорумки:

Това го бях пуснала и бяха разпознати няколко души.

# 9 232

Ама хич ,аз с удоволствие те чета  Mr. Green

# 9 233
Не съм от Варна, но копирам съфорумката
Merelenda

.....Жандармерията ни чакаше пред общината със свалени щитове. И там всичко мина кротко, без агресия от двете страни.

Лелееее, значи не са изпълнили заповедите на Цветанов, а? Тц тц тц...

# 9 234
  • 221B Baker Street
Айде,не се карайте сега,не сме тук за това,да не се поддаваме на провокации... Grinning
Всеки има право да си пише каквото си поиска,аз не бих толерирала само откровенни лъжи,както и не го направих преди малко... Peace

# 9 235

Това го бях пуснала и бяха разпознати няколко души.

А ако в пуснатия текст заменим БСП с ГЕРБ, ще разпознаем други няколко души.  Wink

# 9 236
  • В тъмната гора.

Ама хич ,аз с удоволствие те чета  Mr. Green

Чети си, така поне не досаждаш.

# 9 237
  • София
Защо се карате съфорумки, споко Батко утре като се събуди ще каже , че под натиска на народната любов е решил да остане докрай. Вярно , ли е , че  Мистър финанси  , си е взел обратно оставката Laughing

# 9 238
  • Пловдив

Хората протестират, че едни и същи муцуни се въртят и им обещават добър живот. На хората им омръзна 3.5 г. да слушат, как са виновни Станишев и Доган и друга паплач. Ами , Бойко, нали си пич в теб беше цялата власт, ти колеше и бесеше в държавата, защо не изкара документите виновните да си понесат последствията, защо не вкара някого в затвора, за да разберат хората, че мислиш за тях, защо не направи промени в ДКВР, ами сега се сети да сменяш управлението му, защо при някои гаф сменяш бушоните визирам смяната на невзрачни министри, за да успокоиш обществото, защо не си промени арогантното поведение, че страната ти е бащиния. Защо през цялото време говориш за метрото на София, за новите детски градини на София, за парковете на София, Съжалявам, София не е България.

Относно историите от снощи, според мен си беше чиста провокация изкарването на военна техника, от друга страна тези сцени се виждат след всеки мач на Левски и ЦСКА, предполагам, че бяха хора от агитките, които след мачовете правят същите простотии. Тези хора наистина са ограничени и ходят там където могат да скачат срещу полицията и правят вандалщина. Тях няма нужда някои да ги организира, полицията  им е достатъчен дразнител.

# 9 239
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, кого трябва да разпознаем?

Ами аз разпознах две /даже май три/ съфорумки, пишещи в темата. Но не искам да ти влияя, прочети начина на действие и следи пишещите. Мисля, че и ти ще се досетиш кои звучат като платени. И, естествено, че всички партии имат такива подставени лица по форумите. Но принципът е един и е показан в текста. Интересно е да се следят постовете, личи и за кого действат.

Общи условия

Активация на акаунт