90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички! Гале мерси за кафето, а закуската ще си я запазя за утре. Благодарности на всички за подкрепата. Водния ден за сега върви добре. За 28 дни свалени 6.6кг. Принцеса чакаме резултатите. Успех на всички, най вече на водните.

# 166
Благодаря ви момичета за подкрепата! Аз съм свалила все пак по 3-4 см от обиколките, корема ми се е прибрал и доста хора казват, че им изглеждам вталена, но все пак килцата ми са множко и мислех, че и на кг съм свалила  Simple Smile Мона, утре съм с теб водна, и аз започнах на 04.01.  Hug

# 167
  • на малък остров в океана
Мона, заедно сме и във водния утре. Правилно смяташ. И Поля от слънчогледи е с нас. Има и други, бързо да си признават. Grinning
И аз дотук имам добри резултати 6.400 кг. Дано да се запази така темпото и да свалям и следващите два месеца, че искам поне още 10 да сваля.

# 168
добро утро,моми4ета,
Поля от слън4огледи и аз съм като теб,запо4нах 64.400 преди 23 дни и сега кантара се колебае между 62 и 63.на обиколки съм посвалила,специялно талията дънките ми са доста широки,но тези килограми.... Cryти ядеш ли салати с основното?
искам да стана 55кг.спазвам режима до колкото мога,в смисъл няма как да ям за обяд и ве4еря едно и също винаги и ве4ерните ми порции са пове4е от половината обяд,но нали не трябва да седим гладни.Но аз съм решила да продължавам,защото се 4увствам по-лека и все пак се яде вси4ко.
успех на вси4ки ,които са на вода днес.

# 169
Добро утро  Embarassed
Станах, премерих се и ...
Отчета ми след първи цикъл е минус 8,8 кг Simple Smile
Много благодаря на всички за подкрепата вчера  Hug
bibeto, мама барба, успешен воден ден   bouquet
vessy, къде си?

# 170
  • в реалния свят
Принцесса на отличника smile3501 newsm20
Желая ти през 2 цикъл да достигнеш желаните килограми.Още веднъж БРАВО!!!

# 171
Принцесса  браво за резултатите и мерси за подкрепата. Водният ден не е толкова страшен, но в комбинация с МЦ-то е малко тежичко.

# 172
Принцесса , бравооооооо  smile3501 smile3501 smile3501 Успех и за втория цикъл newsm10

# 173
Принцесса, ти си всепризнатия отличник на 1А! Ако продължаваш така, още в края на втори цикъл ще си подменила лентичката с нова! Браво  Hug Само искам да те питам колко см си на ръст?

POSH, аз в началото не ядях много салати, макар че в белтъчен ден обикновено основното ми е домати със сирене... Сега хапвам често на вечеря, по-малко ядене и повече салата, за да не съм гладна  Peace Значи и ти си като мен, повече на см сваляш  Simple Smile Явно е различно при всеки... Тъжно ми е, защото нямам генерални грешки в режима, никога не ми се е случвало да ям шоколад в белтъчния или яйца във въглехидратния например, но няма да се предаваме! Няма да им се дадем на килограмите, я!

# 174
мама барба  bibeto  VesitoAJ Поля_от_слънчогледи   love001

Поля_от_слънчогледи, висока съм 177/8 см. Според мен да не сваляш не в възможно. Иди на друг кантар задължително. Ако пак покаже същото, сигурно началнитети килограми не са същите  Thinking

# 175
  • в реалния свят
[Водният ден не е толкова страшен, но в комбинация с МЦ-то е малко тежичко.
И при мен е така,но трябва да се справим днес newsm10

# 176
Принцесса, ти на този ръст сигурно си вече като манекенка  Hug   bouquet

Обмислям да си купя кантар (отново)  Mr. Green Иска ми се да мисля, че този не е верен  Laughing От друга страна, ноември месец пътувах и мерих багажа на този кантар... На летището си излезе всичко точно  Sad

# 177
Браво принцеске! smile3501 smile3501 smile3501
Лек ден на водните!Дано и вие дадете добри резултати утре! Hug

# 178
Поля_от_слънчогледи ,браво имаш резултати как ще нямаш. Тези сантиметри нали от теб са паднали това не е малко и по скоро за мен е по важно. КГ са много относително нещо гледай см. Аз гледам КГ защото нямам см. на разположение,но скоро ще се сдобия,а може и до тогава да свърши диетата. Ще тръгнеш и надолу  Peace

# 179
  • Бургас
Принцесса браво!  Hug
При мен резултата е -5кг. точно bowuu, при положение че около мц не бях съвсем режимна съм много доволна  dance Висока съм 164, започнах от 64 в момента 59 кг.
Поля_от_слънчогледи Thinking  чудна работа. Продължавай кантара не го гледай, а метъра.
Обядвах омлет със сирене, пипер и праз. Да ме извинят водните  Hug

Общи условия

Активация на акаунт