90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №78

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Bibe, хапчни си парче шоколад за вечеря. Аз вчера бях по същия начин, и ме посъветваха да хапна  Winkю
Албенка, резултата в сантиметри е невероятееееен!  Hug
Аз днес ядох ябълка в 12, в 3 една круша и преди малко круша + банан. Без ядки и сушени, те ми действат страшно задържащо. Дано започна да свалям вече Sad Задрасках си деня от календарчето и утре много ще внимавам с количеството - само яйца и малко сиренце!

# 661
Принцесске, да ти имам унилата физиономия след 9 свалени кг. Joy Hug

# 662
Браво Сиси 8227, просто чудесни резултати, а най-вече такива които те устройват! Продължавай така и в третия цикъл! А ти реши вчера че биричката е течност и не е чак такова прегрешение за воден ден, а? Wink Laughing
Ужасия, а аз какво да кажа с липсата на талия изобщо...Аз по принцип имам мъжка структура - почти не се забелязва талия, плосък задник...Затова и малко кг отгоре не ми личат много, просто аз се чувствам дискомфортно! Но пък втория цикъл е пред нас, че и трети ни чака! Hug
Ивана, сока е готов от магазина - тук се казва Prune Juice. Предполагам че и в БГ има по магазините. На мен този сок ми е дори бих казала драстичен, но е единственото което ме спасява. Интересното е че не на всички действа чак така както на мен.
Стел, как си, как върви водния/втори плодов? Ще си ОК само стой настрана от ядки и разбира се други изкушения! А и той още малко и ще свйрши! Вярвам в теб че можеш!!!!! Hug Hug Hug
Мона, и аз изпратих данните си на Жанета, ама после ще проверявам дали съм в табличката.

# 663
Благодаря Ujasia мисля че ще издържа без пицата. Принцеса и на теб благодарности определено че си хапна шоколад Laughing

# 664
  • Бургас
Алекс,ето линк към каланетиката: http://dox.bg/files/dw?a=5ca09d1a26
Ще бъде активен до 10.02.2010.И за всички ,които имат желание да спортуват.
Алекс,и аз като започнах преди 3 месеца,бях 108 кг.Тогава започнах със Скарсдейл.Направих 2 цикъла от нея и свалих 11 кг.Сега и от този режим съм много доволна,защото поне си хапвам,за разлика от Скарсдейла.И свалям,което е още по-важно.Така че и ти бързо ще влезеш в норма,ще видиш.
Айде лека от мен.Аз ще хапвам ориз с гъбки за вечеря,но още не е станала.

# 665
Мариетка   bouquet за каланетиката, момичета браво за добрите резултати, след малко ще си хапна тортичка  smile3508  , от кога и се точа Joy 
До днес бях останала с впечатлението, че печената тиква се яде в плодовия ден, сега като се разрових в рецептите видях , че е във въглехидратния  newsm78, може ли ветеранките да споделят кога я ядат .

# 666
  • България
стел хапни плодове и ядки,защо се измъчваш?до 2оч да е горе долу,после ако не издържаш на глада пак плод.подобре така отколкото да нападнеш хладилника и усилията ти от днес да отидат на кино. Hugизбери помалкото зло!!!
цъф водния се замества с плодов пожелани и с ядки. Hug
ужасия спанака суров ли го хапваш?винаги съм  искала да го опитам несготвен,но незнаех... Hugпри първа възможност ще опитам салатката.сега я преписах.
стафидка добре дошла при нас.може ли да се почне пак диета като не са минали 3 месеца? Hug
албена браво за резултата и изкарания воден ден! Hug
кашарел да не си говорим за плодовия-приготвила съм 2кг мандарини и 1кг ябълки-незнам какво ще остане,а..имам и сушени сливи и 2-3 фурми останали от предния плодов. Hug
бибето аз така правя често-в бобовия/от глад/ и във въгледратния/умишлено-свалям необяснимо как точно в този ден/. Hug
пети само това ли си яла???как издържаш така? Hug
харизанка рано си приключила с вечерята и мн малкое била.снощи излапах 3 картофа печени,без салата сравнение с твоето меню съм си направила угощение.подобре е да не поглеждаш кантара-не е от добрите приятели! Hugа...значи аз сърфирам мн подокъсно от теб в нета.след полунощ почти няма никои тук...
алекс печена тиква с подсладител редовно ям в плодовия.със захар е за въглехидратния ден.
линка непомня как е-в замунда на търсене да се напише-Aerobic Tae Bo Gardio(2003).

# 667
отчет за днес:

закуска в 7:00 - ябълка
обяд - пропуснах днес
вечеря в 18:00 - 1 чиния спагети с доматен сос
и към 19:30 ще хапна шоколадчето

Simple Smile и днес премина спокойно

# 668
Роситооооооаз това тае бо го намерих, ама по-нагоре бях споделила , че бая ме озори и не е за мен на този етап , та мисля да пробвам и каланетиката - нея не можах да открия , но мариетка спаси положението Hug

# 669
     Стел, подкрепям Роси.Избери по-малкото зло.

Момичета първия плодов едвам го изкарах..втория по-добре.Утре ми е трети и го чакам с нетърпение.Днес направо...се ос..х.

Роси , след предния въглехидратен и аз имах -300гр, но след днешния се моля да няма повече от +500 ooooh!

Кой има воден на 21.02?Моят е тогава Laughing

Мариетка, тегля твоята каланетика.Много ми е била интересна винаги но до сега не съм пробвала.

Принцесске, да ти имам унилата физиономия след 9 свалени кг. Joy Hug

Ох, Харизанова ще ме съсипеш от смях.Принцеске, верно бре!Я се радвай , а не унивай Hug

# 670
Ако някой ме заснеме да правя тази каланетика, после ще пратя клипчето за "Най-смешните домашни видео клипове". Joy
На някои места ми биеше на стриптийз. Joy Утре отивам да си набавя същото трико.Wink

# 671
Кашарелче ,имаш страхотен Аватар.

Арбенка ,браво за прекрасните резултати и аз искам да загубя повечко см, но при мен килата сякаш повечко се свалят  Wink

Харизанче  Hug.

Стел ,губиш се нещо ,да не си сгафила вече , я да те видим .

Пухенка, ти ми прави впечатление,че се придържаш много стриктно и ще имаш чудесни резултати ,много правилно се храниш, а това на Аватара ти ли си ?Ако да си много сладичка  Simple Smile

Момичета,чакам да стане 19,30 ч и да се нахвърлям в/у дропчтата и зелевата салатка.

# 672
  • Бургас
Кашарел,няма да съжаляваш за каланетиката.Между упражненията показват снимки,които показват как се извайва тялото.Аз мога да го потвърдя-паласките ми се заоблиха,задните части се повдигнаха.
А Харизанова,и аз ако се заснема ще обера наградите за най-смешни видеиклипове.Но няма как-красотата иска жертви.

# 673
Мариетка, според мен наистина е от това че почваш от доста кг. Но пък нали това е целта - да сваляме; не се притеснявай, организма си знае работата, сега топи и сваля, после ще позабави темпото, ще почнат и см да падат...и така до 90-ия ден! И разбира се, мерси за каланетиката. Hug
Милена 80, всяко зло за добро! Може би така е трябвало да стане и да ти се отвори по-добра възможност! Знам че е трудно в тази криза, но не се стресирай, бъди упорита (както с диетата) и ще се получи! И дано детенце бързо да оздравява! Hug Praynig
Алекс, и аз още изчаквам със спортуването, но сега вече във втория цикъл, мисля че е време да започна.
Аз пък оттук вече не мога да свалям от Замунда (само в БГ можете)! Много неприятно, защото нищо не може да си изтегли човек! Twisted Evil #2gunfire

# 674
  Мариетка, мерси Hug

Сиси, че ти и на мерки си супер вече.Не се оплаквай. Hug Мерси, аз много си го обичам тоя аватар..вече няма да си го сменям Laughing

Общи условия

Активация на акаунт