Движение на българските майки Пловдив-25тема

• 21 994
  • 583
  •   1
Отговори
# 465
  • sofia
Моми4ета,Миленка,имам инфо,4е парите за лагера на децата от Зелениково са ДАРЕНИ!
Хората питаха,не обещаха,но....парите са преведени Peace
 Hug

# 466
  • Пловдив
Чудесна новина   bouquet И на мен ми се обадиха да ми кажат.Много се радвам, че децата ще имат възможност да отидат на лагер. Има и друга новина, че от куклен театър ще отидат благотворително и  Нареченски бани и в Зелениково, но допълнително ще ми се обадят за датите.

# 467
  • пловдив
Отново мълчание и реших да хвана бика за рогата  Mr. Green
Хайде момичета, какво ще кажете за събота след 17ч
Предложенията са Сентъл парк, Китайския, Верди с детския кът, Мол... може да допълните  Wink
Знам че уикендите са за самейството, но с различното ни работно време си е проблем срещата през седмицата  Sad а вече съвсем се затъжих за вас  Praynig  Praynig Praynig

# 468
Аз съм с гости,отново отбой.Много сори Embarassed

# 469
Ох, момичета и аз се затъжих за вас, но и аз съм с гости до неделя...
Другата седмица съм на линия когато кажете (ако се отложи пак )

Hug

# 470
  • Пловдив
А аз ще съм извън града този уикенд.... другият пък имам рожденник и лудницата ще е пълна.

# 471
  • Пловдив
В такъв случай ако искате понеделник. Ани ти с какво работно време си през следващата седмица?

# 472
  • пловдив
всеки ден от 18 до.... , но ако срещата е от 16 мога да дойда с първата вълна и да си тръгна за работа  Mr. Green

# 473
  • Пловдив
За мен не е проблем срещата да е от 16ч. Така че ако искате да решаваме за понеделник от 16ч., пак предлагам китайския Grinning

# 474
Аз съм ОК  Peace

# 475
  • пловдив
и аз се разписвам с присъствие   Peace само кажете къде
китайския ми е на една ръка разстояние, но да кажат и останалите

# 476
  • Пловдив
понеделник от 16ч., пак предлагам китайския Grinning

Аз ще дойда към 16,30ч Peace
Мили, донеси ми диска със снимките на Марти, че купих играчки и ще  ги посетя тази седмица!

# 477
  • Пловдив
Уговорката за днес остава. В 16ч. в китайския ресторант на Маркет центъра Hug

# 478
Аз пропускам   Sad . На гостите явно много им хареса и са все още тук (моите родители  Wink )
Друг път вече  Tired

# 479
  • Пловдив
Днес, на срещата бяхме в много тесен кръг,  незнам къде се покрихте всички, но на някои им забравихме физиономиите Naughty

Избрахме 16,06 сряда за празнуване на рожден ден в Асеновград, утре директорката ще даде списъка с подаръците!

Общи условия

Активация на акаунт