Една жена на 40-вход свободен..

• 25 321
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Ще вземете да завържете и приказка за мъже....

Ами хайде да завържем.Моя е най-прекрасния! А тоооолкова отдавна сме заедно, че вече не помня гаджетата от преди това Joy.А имаше, не е като да няма.Ми то толкоз студентски купони... smile3529А на моя не му обръщах внимание -беше пълен, пък аз една стойна, вървежна .Казвам му "Я вземи отслабни бе младеж и тогава ме сваляй." smile3513. И той отслабна 25 кг за 4 месеца и каза "Ето ме!".АЗ  Shocked !
Та така.

# 526
  • София
bobi ,   много ти се радвам за добрите резултати, ама много!

Фран Джонсън, вярвам, че и при теб всичко ще е наред! Peace

verano azul , леко бременеене и на теб!  Гледам лентичката – браво!   bouquet

И понеже сега виждам, че и темата за рождените дни и зодиите се чекнали, та да кажа и аз: Аз - на 23.08 - Дева! С Франт сме на една и съща дата, но аз съм й кака  Wink
Майка ми  е Кози рог - много уважавам тази зодия, и една от най-добрите ми приятелки е рогата коза  hahaha
И моя син - както вече знаете - Водолейче! Simple Smile Беше планиран за Рибка от д-рите , но Господ си знае работата ...  Praynig

# 527
  • в резерват
И той отслабна 25 кг за 4 месеца и каза

питай го с каква диета  Grinning

и нали все диети ми в главата, та да копна от житената тема какво ми се случи преди година-две

....аз най-примерно съм си сложила житцето да набъбва до камината,    съпругът ми надига капака на тенджерката и ми казва едно такова тъжно
"ааааа,   за папагала  си готвила, и му го държиш топло до камината, а за мене   ? "  

Grinning

# 528
chanel 5, това е направо сюжет за филм. надявам се, че след като те е спечелил вече, не си е върнал 25 кг. или може би след толкова години е вече без значение Hug
пу-пу да не му е уроки и да бъде все така прекрасен за теб.
ние с моя сме в критичната 7-8-ма година. за това да чукна на дърво, изключая моментите, когато е изнервен от работа, ме използва мен за "жертва" да си изкара парата. иначе се разбираме добре и успяхме във връзката си всеки да запази относителната си свобода.
все още си спомням с умиление как още на първата ни среща, ми каза, че ме обича. аз дори не знаех какво да му отговоря, защото у мен тези чувства още не бяха изкристализирали. много скоро след това, обаче, осъзнах, че и аз изпитвам същото към него.

# 529
Как сте, дами?

Творите тук, в темата. Няма шега. Радвам ви се.

Сега да разбирам, че съм сама коза в отбора ли?  Няма ли други козирози?

Да се похваля, че днес се въздържах от поредната порция бельо. Ама си купих книга. От любимия ми Бегбеде.
На йогата беше размазващо. Все повече ми харесва. Накрая на занятието имах чувството, че ако махна с ръце и ще литна. Предишния път при медитацията ме болеше кръста и почти не се отпуснах, но днес аха да заспя. Направо ме е яд на мене си, че съм се оставила  толкова да се заобля и да се вдървя. На младини не ми беше проблем да си допра с краката тила или да метна два крака на врата и да усуча ръце , но сега като смятам става въпрос за 20 години назад. Божее, кога е литнало това време? Дано успея да раздвижа ставите си, че скърцат като дъното на закотвен ръждясал кораб.

Днес първият ден от новолунската диета мина комси-комса. Не прекалих с Еденето. Да видим утре какви ще ги къдря, че сме пак на маса. До 14 трябва да зобам зеленчуци. А не дай боже да ми замирише на нещо апетитно. Зарязвам и диета и всичко. Да знаете, наблюдавайки се, стигнах до извода , че във всяка жена дреме по една дебелана и по един лакомник.

chanel 5 , за мъже ли ще си говорим? Laughing

# 530
Здравейте, здравейте! Ако щете вярвайте, след толкова много виртуално общуване, все си мислех, че ще стигнем и до мъжете. И те на - май  са на дневен, тоест на вечерен ред.
И кво за тях?

# 531
Ха,аз моят го взех на шестият ден,дори не му предложих,направо му го заявих.Той беше е така #Crazy
Още сме заедно,ма имахме временни раздели за по няколко години.
Сериала при нас е пълен,има от всичко. JoyДързост и красота пасти да яде.

# 532
  • тъгата в мен
Кацам!Кога ще ви насмогна с четенето ooooh!
В големия град си стоях на сврачата опашка и всичко,дето си го бях запланувала си остана добро пожелание.Заради студа и снега не мръднах почти никъде и с почти с никой не се видях...То бива,бива гъз път да види,ама като нашето...
Връщам се да ви чета,да ви видя какви сте ги насътворили,наборчета Hug

# 533
  • да има едно лесно - на мотора
И аз телеграфно

Чакам Бижу да  каже нещо  Peace
  Praynig се за Фран
 радвам се за резултатите на Боби40
Имам брат - 5 г. по-малък . Не си представям света без него . За 1 година загубихме много близки за нас хора и разбрах какво е да имаш на кого да се опреш .
Мъже - аз съм щастливка - един бивш , на когото мога за звънна по всяко време ( и той на мен ) и един настоящ , който е моята половинка ( нали имаше нещо , е всеки има своята половинка на земята , стига да я намери ). и още един , за кого искам да важи вица :  Какво казва един мъж когато види жената , която винаги ще го обича , каквото и да направи ?- Мамо !

# 534
bobi40 , поздравления за резултатите! Hug
Хайде сега спокойно. Наслаждавай се на тишината и усещането, че все още ти командваш парада.
Много скоро нещата няма да са същите! Пожелавам ти една лека и красива бременност до края. Hug

И той отслабна 25 кг за 4 месеца и каза
питай го с каква диета  Grinning
Joy
И аз се интересувам от същото, но все пак говорим за смъкване на около 5-7 кг.

До тук за зодиите и датите на раждане запомних няколко неща:
С  Lady-B сме на една дата, нищо, че ми е кака.Спомням си как миналата година аз, като една предвидлива Дева реших по никое време през нощта да черпя в Осмокласната ни тема и после с радост установих, че имало още една желаеща да почерпи посред нощите . Hug

Моят съпруг и G.D. са също на една дата. Сега се сещам да те питам...как си с календара и датите? Laughing
Математически турнири ми е една от любимите теми, но  напоследък поради липса на време рядко пиша там. PeaceНо днес ти се порадвах как задобряваш! Hug

Последно да попитам...за мъже, или за съпрузи ще си говорим?

# 535
  • да има едно лесно - на мотора

Последно да попитам...за мъже, или за съпрузи ще си говорим?

Моят не ми е съпруг  Laughing. затова се включвам в разговора за мъже  bowuu

# 536
Lady-B, благодаря ти!  bouquet
Боби, аз чаках моите резултати месец и половина.  Rolling Eyes Побърках се от напрежение и през ден въртях телефоните в София. В крайна сметка всичко е ОК, така че те разбирам как се чувстваш и се радвам, че няма отклонения и при теб. Hug
Момичета, чета ви и ви се радвам. Наистина сте носителки на мноооого положителна енергия. Много сте готини! Hug
Много раци и риби  плуват из форума, а водолейчета май няма (освен синчето на Lady-B, което присъства индиректно). Е, аз съм от тази, свободолюбивата зодия, голямата щерка е риба, а малката ще бъде с рогца - овне. Разликата им ще бъде точно 17 години и идея си нямам какви отношения ще завъдят. Засега каката показва радост и то искрена, ама знае ли се като ревне беба дали няма да се мръщи. newsm78
Имам сестра с 3 години по-голяма от мен, с която изобщо, ама изобщо не се тачехме, докато бяхме малки (леле колко бой е изяла от мен! Mr. Green) Приеха ме студентка в София и , о, чудо - изведнъж ме заобича  Shocked и така до днес. Laughing И аз много си я обичам, разбира се, и не мога да си представя да я няма. Не исках и дъщеря ми да остава сама и въпреки малко късната бременност и реалните рискове се реших да си имам още едно чедо. А защо пък да не си родя и още едно след година (иска ми се момченце...), нищо не се знае... Confused
Бижу,Фран  Praynig Hug Всичко ще е наред, вярвам, че ще е така!
Маргалче, как върви магазина? Отдавна не си споделяла нищо...

# 537
рак пустинник , ами аз за съпруга подех, че както писах другите вече не ги помня.Минаха 18 години!

Арбанашка кокона , диетата е била полуглад и мнооого спорт в съчетание с непрекъснато видение как любимата го вижда колко е слаб и красив и пада в обятията му  Joy!

sofia68 , естествено че ги върна и то наскоро /е не всичките/, но той тогава много тренира и сега фигурата му е друга. Той е висок и  по-скоро може да се нарече едър и няма шкембе......но аз вече имам hahaha.

bobi40 ,радвам се за теб! аз ти бях писала един пост специално към теб, но явно не си го прочела.Не че беше важно.Питах те около Марсилия ли живееш.Имам слабост към всичко френско затова те питах и защото сме минавали с кола по тях места.мило ми е.

# 538
  • София
Здравейте!
Докато аз се правех на умна , хапвах и пиийвах и на следващата вечер пак купонясвах, вие цял роман сте изписали.
като ви чета и се чувствам все едно съм седнала със стари дружки на кафе.
Наваксвах почти 2 часа пропуснатото. И да карам по ред на номерата.
Лейди честит рожден ден на сина ти! Да е жив и здрав и все така да те радва(от писаното в 7-мокл. тема знам, че се справя отлично с ученето)!
Боби радвам се за теб и леко да върви нататък наедряването!
Фран Джонсън, много ти стискам палци всичко да е наред!
Впишете още една рачка осмокрачка в темата - на 19-ти съм. Детището-метълка е близне -на 14.06.
Имам сестра 11 г. по-голяма.И като деца доста се спречквахме. Аз и пипах нещата естествено, а тя беше първа кипра и се дразнеше, когато и ги оставех разхвърляни или леко повредени #Crazy. Сега се разбираме много. Но за съжаление общуването ни е главно по скайпа. Тя живее в Русия.

# 539
Да се включа в компанията и аз , макар и по нощите. Завиждам ви , че си пишете през деня с кафето, а аз само вечер мога да следя събитията.
1. С голямо закъснение: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ НА  Lady Bbouquet Все такъв красив и умен да расте /ако има закъде още Simple Smile/
2. Стискам палци на всички, които чакат резултати / много съм нетърпелива и е голямо мъчение чакането за мен/
3. Явно всички сме на вълна мед. прегледи -аз се отчетох днес при стоматолога /и моя е 1 от дълги години и го следвам по кабинетите - няма отърване Grinning/
4. Зодии- аз "стрелец',  половинката "лъв" - вкъщи  винаги е пожароопасно  Joy Joy Joy. Децата- скорпион и телец. Голяма пъстрилка сме.
5. Имам сестра /по- малка/ и като деца изобщо не намирахме общ език. Но през последните години загубихме родителите си и тя е единствената  от "моето първо семейство". Знаем, че по всяко време можем да се оплачем и да си помогнем...   

Общи условия

Активация на акаунт