Пред труден избор

• 19 411
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Нее... Laughing, това е умотворение на Nana77. Нямам никакво намерение да й отнемам авторските права. Ето цитата по памет - броят на децата е обратнопропорционален на интелигентността.  Peace

Оттук тръгнаха бисерите

Така, върнах се, прочетох мнението на Нана77, написала е "прякопропорционално". Извинявам се, не съм го прочела правилно. Нищо, че няма таква дума прякопропорционално.  Joy

извинена си, при теб нищо не помага, дори и броят на децата Laughing

# 241

Защо да не поиска? Това си е нейна работа и ми се струва, че ще се въздържи да пусне тема във форума. Laughing

Надявам се. Направо към |Бог да  отправя молбите си. И да не пропусне да спомене бройката.

# 242
Боже мой, какъв късмет. Едното е умряло.

Е недей така, де.
Честитим й, че, живот и здраве, септември ще си има бебе. Другото, не го коментираме, Божа работа.

Е, да,ама  тя искаше 1 , а не 2. Бог я е послушал.  Уморил едното.  Догодина може да поиска още едно - ама едно.

Влез в близнашкия подфорум и прочети за Синдрома на изчезващия близнак, както и за Т-синдрома.
Всъщност, според учение всеки 2-ри човек бива заченат като близнак, но близнакът изчезва /"пада"/ в твърде ранна фаза, за да бъде видян/.
Въпросният Синдром е бил разкрит с развитието на ултразвуковата техника, но го има отдавна.
При много близнаци е налице и често едното бебе "пада" или не успява да се развие...

Иначе, да са живи и здрави и да имат толкова дечица, колкото решат.
В случая наистина Бог си знае работата.

# 243
  • София

Неслучайно в една друга тема написах, че броят на децата зависи прякопропорционално от интелигентността на родителя.

Ето въпросният цитат - прякопропорционално е написала.  Mr. Green

# 244
Изказването ти е гнусно bash

# 245
  • Варна

Неслучайно в една друга тема написах, че броят на децата зависи прякопропорционално от интелигентността на родителя.

Мда... не е уточнено права или обратна е пропорционалността.

# 246

Влез в близнашкия подфорум и прочети за Синдрома на изчезващия близнак, както и за Т-синдрома.
Всъщност, според учение всеки 2-ри човек бива заченат като близнак, но близнакът изчезва /"пада"/ в твърде ранна фаза, за да бъде видян/.
Въпросният Синдром е бил разкрит с развитието на ултразвуковата техника, но го има отдавна.
При много близнаци е налице и често едното бебе "пада" или не успява да се развие...

Иначе, да са живи и здрави и да имат толкова дечица, колкото решат.
В случая наистина Бог си знае работата.

Знам  ги тези неща. Но за пръв  път чувам някой да се радва, че едното е умряло.

# 247

да, това не го оспорвам и затова сложих подрбните и разяснения, които ти явно прескачаш незнайно защо, и които нямат нищо общо с твоите писания и интерпретации

# 248
Изказването ти е гнусно bash

Не по-гнусно от "Честито! Господ си знае работата!", каквито бяха повечето реакции  Sick

# 249
  • София
Нее... Laughing, това е умотворение на Nana77. Нямам никакво намерение да й отнемам авторските права. Ето цитата по памет - броят на децата е обратнопропорционален на интелигентността.  Peace

Глупости. Наистина не четете и ръсите каквото ви падне. Нана поне няколко пъти обяснява, че интелегентността не се изразява с броя на децата, а с това да прецениш дали можеш да се справиш с отглеждането им ама нали е по-лесно да се ръсят глупости вместо да се мисли.

Ей, Микче, добре че си ти душо да обясниш какво съм искала да кажа.  Hug

Клеми - поне цитирай правилно де - не обратнопропорционален, а правопропорционален...Или ако ти е по-лесно да запомниш пряко свързан също върши работа  Mr. Green
А това как ще го кометираш? Тук си пише - правопропорционално.
 Mr. Green

# 250
  • Варна

Да, помня го и от другата тема. Така написано, няма нищо общо с по-сетнишните обяснения на Нана77, цитирани от МИК, и с които съм съгласна. Хванахме се за тази констатация, защото е абсурдна, а и обидна, безсмислена, плитка. За разлика от обяснението й. Освен това повлече и цял хор потвърждения - "да, така е, ето в нашия род (защото сме интелигентни) прабабите ми (баби, лели, стринки, етс.) са имали по 1-2 деца..."

# 251

Е недей така, де.
Честитим й, че, живот и здраве, септември ще си има бебе. Другото, не го коментираме, Божа работа.

Е, да,ама  тя искаше 1 , а не 2. Бог я е послушал.  Уморил едното.  Догодина може да поиска още едно - ама едно.

Трещерица, иронията ти звучи някак си не на място.  Confused
Едва ли авторката подскача от радост, че е загубила бебето.

Виж, за другото съм съгласна - нищо чудно догодина пак да забременее. И без да иска.  Whistling

# 252
Факт е, че има хора, които мислят преди да създадат децата и други, които започват да го правят едва след това

За днес музата ми за обяснения се изчерпа Mr. Green

# 253
...
Знам  ги тези неща. Но за пръв  път чувам някой да се радва, че едното е умряло.

Амиии, в случай, когато хората искат още 1 дете /не 2/ и отглеждането на още 1 няма да ги затрудни, докато многоплодната бременност ги изправя пред дилема дали дори да махнат децата...
Аз не виждам защо трябва да страда и да се тръшка. Просто се е получило желаното от семейството. Аз също бих се радвала на нейно място.

# 254
  • Варна
Оляхте се!  
Кому са нужни тези досадни обяснения и уточнявания? Женска му работа!

Общи условия

Активация на акаунт