Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 791
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
nlight,и аз не мога да предизвикам ритничетата на бебето.Рита си,само когато му идва вдъхновение. Simple Smile

За различното отношение към децата....Засега само предполагам.Ще видим,като се обебча за втори път.
 Между другото,може Мира,която очаква 4-то ,да се изкаже по въпроса.Нейния опит засега остава ненадминат. Simple Smile

За гледките на ражданията.....Лично аз ги гледам с интерес и умиление.Никога не съм изпитвала страх или отвращение.
 Ето ви още няколко,ако ви се гледат:

Асистирано домашно раждане в Холандия
 Неасистирано домашно раждане
 Откъс от филм на Дискавъри "The Human Body"

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:46 от Селма

# 361
   Ето и още нещо изключително интересно.Не е стряскащо! Simple Smile  Peace
   Естествено раждане в България.

# 362
Селма - откъса от филма на Дискавъри, ако може да не ми се случва, моля!!!  hahaha Joy Laughing hahaha

# 363
За гледките на ражданията.....Лично аз ги гледам с интерес и умиление.Никога не съм изпитвала страх или отвращение.

А, аз вече претръпнах Simple Smile понеже гледах ..много! И естествено, и секцио, и във вана, и във болница..всичко гледах Simple Smile
Иначе първия път признавам ми стана лошо, но пък сега вече мога спокойно да гледам такива неща без да ми се събере стомаха на топка Simple Smile

Но момента с излизането на бебечето е ...невероятен...!

# 364
  • Тук и сега
От филма за раждането в БГ - най-ми хареса частта с миенето на бебчето на мивката. Такова малко пъшкулче, като кученце Simple Smile
Не знам дали обичта към двете деца е еднаква, но отношението като че ли не е. Имам няколко познати, които са брат и сестра и да ви кажа отстрани се забелязва различното отношение на родителите. Сигурно и самите деца го усещат. Едното в много случаи е като "черната овца". Искрено се надявам да си ги чувствам еднакво близки и да ги обичам еднакво силно, така че едното да не страда. Но ... времето ще покаже. Баща ми например винаги е казвал, че е усещал, че леля ми е любимката. И като че ли отношението на майката и тактото допринася за самото отношение между децата - дали ще се обичат, дали ще се ревнуват, дали ще се търсят.

Дънайка, може ли на лични да ме доинформираш за тази количка, че то си стана личен интерес.  Embarassed Да не разводнявам темата. А виждам, че си в час с нази количка.

А знаете ли дали може да се изрусяваме. Аз по принцип съм на кичури, но от няколко месеца си дадох почивка на косата. Вече обаче така не се понасям и ми се ще да си ги подновя. То безамонячен блондор няма, нали??? newsm78 newsm78 newsm78

# 365
Привет мацки! Hug
Отдавна не съм писала, ама много ми е трудно да ви следя, пишете да пишете...

Първо, да ви се оплача, стигнах си килограмите на които раждах предния път - 66кг (тогава качих 12 кг). Много съм възмутена, как е възможно!!! И понеже съм много нещастна и депресирана, до 10 ч. се справих с няколко бисквити, парче сладкиш и парче шоколадова торта. Бясна съм, и въпреки това не мога да спра да ям, ще се пръсна! Незнам кво ще стане до края, още 5 месеца... Предният път толкова много внимавах, абе направо си бях на диета, почти не си позволявах тестено, сладко и мазно, а сега така съм се разпрала да ям, какво е това чудо!  #Crazy И това при условие че постоянно ми се гади!!!

Второ, гледам обсъждате пола. Ей, много ме дразни като ме питат постоянно какво ще бъде. През първата бремeнност така все ме питаха. Като отговориш "момиче" - "Ей, че хубаво!", като отговориш "момче" - пак "Ей, че хубаво". Банален въпрос с банален отговор. Сега път пак постоянно ме питат дали знам какво ще е. А мен наистина ми е все едно. И второ момиченце да е, и момченце да е, важното е да е живо и здраво! И понеже ми е писнало, казвам "за второто нямам претенции, но ако е момиче за третото вече ще имам претенции" Laughing.  

За раждането - аз съм фен на нормалното раждане (с епидурална упойка) Peace Тук така или иначе "секцио по желание" не съществува, много рядко се прибягва до секцио, само ако се наложи. Адски съм щастлива, че ме чакаха да родя 3 дни и накрая си родих нормално, без никакви разкъсвания и шевове и пр., въпреки че преди да ми сложат упойка в един момент исках секцио. Филмчета и аз гледах, за мен бяха много полезни, особено как трябва да се напъва накрая. Ама айде като му дойде времето ще разкажа повече, ако някой се интересува. В момента, в който родих, бях готова пак да раждам (но не и да съм бременна! Sick)

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 12:16 от angelfish

# 366
Здравейте и от мен! Честито момиченце на Jasra  Simple Smile
 И аз гледах част от "На кафе"- не ме достраша като гледах как слагат упойката, може би защото вече си го представях по някакъв подобен начин. А раждане по телевизията не знам защо, но не ме разчуства въобще  newsm78. По принцип не съм такъв безчувствен човек, но като ги гледам по телевизията ми се струва толкова далечно  ooooh!.
За обичта към децата не мога да се включа, но съм забелязала по-различно отношение към едно от децата в повечето многодетни семейства. Това може би е нормално, в предвид, че всяко си е с неговия си уникален характер, който изисква уникално и различно отношение. Любовта обаче е друг въпрос- тя трябва да е по равно  Naughty.
Селма, аз ползвам Еффаклар дуо от доста време, но ефект върху пъпките никакъв. Като кремче обаче ми харесва и продължавам с него. А за лекарството, с което се мажа- активната съставка наистина е антибиотик, но реших да се доверя на производителите, че няма опастност за плода. А и гинеколожката ми беше учудена, че съм спряла предното лекарство от подобни съображения, тъй като се прилагало само външно. Дерматоложката също каза, че няма вътрешно натрупване на съставките. Както и да е, мен лично страшно ме боли като се погледна с толкова пъпки, така че пробвам всичко, което мога  ooooh!. А за храненето- може и да оказва влияние при някои, но при мен съм забелязала, че не е така. (Съжалявам, ако съм ви отегчила с тази тема, но ми е много болна и се отнасям).
Mira_varna, аз ходя при Надежда Тодорова на ЖК. Днес обаче ми е само втори път при нея и не знам дали да я препоръчам- може би ако се представи добре днес  Wink. Иначе съм много доволна от Савулева, при която също ходя, но тя не работи със ЗК. Коя е твоята лекарка (ако нямаш против да кажеш, разбира се).
Ок, спирам с този безкраен пост  Embarassed  Laughing

# 367
За имена,ако някой иска може да хвърли по едно око в това линкче  http://www.angelfire.com/ca6/ivayla/bgnames.htm
за всяко име има и значение
Боби, Hug,всичко ще е наред!
На узналите пола-честито!
Аз още чакам.....бр....бр....бр
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 12:46 от svetla_zlateva

# 368
murzel, няма проблем с кичурите - химикала не достига кожата на главата- нали с шапка или станиол те правят, така че няма проблем. Аз понеже съм много бяла, нали ме е бъзе от боите и се къносвам, чудно добре става, това са само растителни съставки в къната, така че смело (някой пита по-рано за мнение )

Светле, сайта с имената не ми се отваря, само маймуни има Wink

А за количката, моля и на мен на лични Wink

andelfish, ти къде си, че съм забравила ;-( ?

# 369
  • Тук и сега
Боби, тенкс! Не се бях сетила, че блондора вярно не достига кожата и още сега си запазвам час, че вече заприличах на Twisted Evil
А ти коя количка си харесала, че нещо изпуснах този момент?

# 370
Боби, незнам защо не ти го отваря, по принцип като изпишеш в Google -българските имена-е първото Peace
http://www.angelfire.com/ca6/ivayla/bgnames.htm

# 371
А знаете ли дали може да се изрусяваме. Аз по принцип съм на кичури, но от няколко месеца си дадох почивка на косата. Вече обаче така не се понасям и ми се ще да си ги подновя. То безамонячен блондор няма, нали??? newsm78 newsm78 newsm78

С първата бременност бях руса, обаче не се изрусявах, а си боядисвах корените с най-светлата боя.
Сега предвидливо още преди за забременея си върнах естествения цвят на косата за да не се боядисвам през бременността.
Но с каката нямах проблем, въпреки, че всеки месец боядисвах корени.

# 372
  • Stavanger, Norway
bobi40 , сайтът ти се отваря заради кодирането. Като влезеш в менюто на браузъра ти: View при Itnernet Explorer, при мозила пак мисля че е там, гледаш къде пише Encoding, Coding или нещо такова, свързанос кодове. От него излиза списък с разни кодирания. Сайта е кодиран на Cirilic (Windows). Избираш си го и си ок  Peace

# 373
За любовта ... една неизчерпаема тема , особено за любовта между децата и любовта на родителите към децата
Еднакво обичам и двете си малки момчета ...неможеш на кантар да мериш любовта си , кога да мърмориш на единия , поощряваш другия ...може би на децата им изглежда че понякога обичаме едното си дете повече от другото , но егоизма си ни е заложен генетично  Mr. Green В момента в който децата ни станат родители тогава разбират как сме се чувствали ние , и че обичта е еднака към всичките деца . Баба ми беше мъдра жена , от нея съм запомнила едно сравнени - Имаш пет пръста на едната си ръка , и петта са различни (като децата) , който и пръст да си нариниш еднакво ще те заболи ..

# 374
  Относно кичурите мисля,че bobi40, е права. Simple Smile Peace

evita72 ,наистина е много мъдро изказването на твоята Баба! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт