Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, мацки! Simple Smile

Искам да благодаря на всички, които ми честитиха розовите гащи Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Селма, не разбирам, целиш нов конфликт ли? Доставя ти удоволствие да четеш скандали и караници ли? Защо продължаваш да дразниш? Или наистина криво съм те разбрала и ти просто не разбираш от намеци...  Peace

# 391
Ей тази е по-новата Лола,дето ми харесва.Казват,че стола за кола,става и на кош за количката (то всички стават де),ама този имал позиции на гръбчето,не бил със стандартната извивка.Това ще го проуча,като се върнем в Сф.
Иначе определно изглежда по-калпава,особенно от към дръжка newsm78
http://www.kasidabg.com/bebe-confort-loola-up-vegetal-pink-368-2010.html

Боби,това Чико го имах с Ивон,дори съшият цвят беше.Много здрава количка (предвид стълбите в блока,байрите на Сандански и 'здравите" Софийски улици.Дори от солта през зимата и 15 см сняг,нищо и нямаше).Единственото не здраво нещо са дръжките.Не,че се счупиха,но още от начало,доволно се разклатиха Thinking

Ето тук я има много изгодно моята(дето сега искам),но е в цвят розово с червено и е без зимен кош,ако някой сигурен в пола "мома" я иска:
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdispla … _-1__59958_10001_

# 392
  Точно така,Jasra.Не си ме разбрала! Peace
  Интересува ме всякаква информация за ражданията(домашни,водни,болнични и т.н..).Друго не съм имала предвид.

# 393
Здравейте, мацки! Simple Smile

Искам да благодаря на всички, които ми честитиха розовите гащи Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Селма, не разбирам, целиш нов конфликт ли? Доставя ти удоволствие да четеш скандали и караници ли? Защо продължаваш да дразниш? Или наистина криво съм те разбрала и ти просто не разбираш от намеци...  Peace

Споко мацки, който му е чудно и не разбира защо съм писала, че ми иде да залепя устата на някои, ето обяснение : защото не се сещат да замълчат, когато четат рзлично мнение от тяхното. Просто и ясно. Да не стават панаири, твърдо съм решена, че спокойно могат да се споделят мнения и няма нужда от натъртване.Прескачайте ми мненията, като не ви изнасят, на който не му изнася. Има си теми из форума - който иска - чете. Таз тук е "отчетна" - да си се отчитаме, аз така го разбирам: днес съм повръщала, не съм яла плодове, и така Wink

Голям букет и повече усмивки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 394
  • Пловдив
На мен също ми е много любопитно инфото за водното раждане. Боби, моля пусни линк или разкажи. В пловдив има от 4-5 год.,  но аз поне не познавам лично никой, който е раждал така. От лекари съм чувала, че се постига пълно разкритие много по-бързо и безболезнено. Но поне тук май позволяват да си във вана само за първия етап, а после трябва да излезеш.

# 395
Ай,стига сте се дрънкали де.То пък на човек да му писне.Като не ти изнася нещо,не четеш. Crossing Arms

# 396
# 397
http://www.philandteds.com/upload/index.php/push/52 ето една идея за количка  Laughing
Нашия батко ми метнал във фаворити някакъв форум -Мама е умна  Mr. Green Laughing на мама душата , да ме изненада каква количка харесал за бебчо  Laughing

# 398
Селма ,изчистих си пощата,чакам дами пуснеш линковете  Grinning

# 399
Преди няколко страници беше писано за козметиката и думите ви ме хвърлиха в дълбок размисъл. Козметиката за тяло беше първото нещо, което смених, след като разбрах, че съм бременна. Не ми е хрумвало обаче, че трябва да се замисля и какво слагам върху лицето си. Моля, ако някой може да хвърли насам линк с информация за вредни по време на бременността съставки/продукти/марки, по възможност статиите да упоменават с какво точно са вредни. Днес установих, че кремчето за лице, което ползвам от 2 години, не се препоръчва и ми стана гадно, че чак сега разбирам.

# 400
  • Бургас
Добър ден Hug
И аз гледах днес предаването на Гала,малко си поплаках,ама повече се смях.
Като гледах мамата,нагласена с червило,грим,прическа и си спомних аз каква мутра бях като раждах,само червило ми трябваше,щях да изплаша бебето с вида си.
Аз като мъжка и женска майка искам да кажа,че разлика в гледането не намирам,когато са бебета,а като пораснат,еднакви хора няма,какво мога да искам.
Начина на раждане сега не искам да коментирам,мразя да си правя планове,все пак всичко може да стане.
Ади ,има толкова време до юли,остави ги тия колички,може и съвсем друго да ти хрумне.
Забравих да кажа,вчера бях на лекар,всичко ни е ок,носна костица,гънка,размери,а пола не видяхме много добре,засега е мъж,ама се разбрахме,че апарата не е много ясен ,което означава,ще чакаме,какво ли значение има,ама карай.
Боби,аз също се бях изнервила на един татко,когато бременеех с малкия,нямам нищо против всеки да ражда както си иска,ама той направо налагаше мнението си,ей това ме вбесява,ама нали съм си зодия лъв,много се паля на многознайковци.

# 401
Преди няколко страници беше писано за козметиката и думите ви ме хвърлиха в дълбок размисъл. Козметиката за тяло беше първото нещо, което смених, след като разбрах, че съм бременна. Не ми е хрумвало обаче, че трябва да се замисля и какво слагам върху лицето си. Моля, ако някой може да хвърли насам линк с информация за вредни по време на бременността съставки/продукти/марки, по възможност статиите да упоменават с какво точно са вредни. Днес установих, че кремчето за лице, което ползвам от 2 години, не се препоръчва и ми стана гадно, че чак сега разбирам.
s pyrvata bremennost i az mn se pritesnih. setih se 4e moga da navredq na bebeto edva kym 3 mesec i ot neznanie kakvo da pravq, zapo4nah da komunikiram direktno s proizvoditelite. prosto iskah da se uverq 4e kremovete koito polzvah sa bezopastni. za moq iznenada mi otgovarqha svetkavi4no. kato cqlo kremovere za lice, osven ako ne sa mnogo agresivni sre6tu akne ili bry4ki ne bi trqbvalo da sa problemni. okaza se dori 4e ima i anticelulitni preparati koito mogat da se izpolzvat. i za da ne 4ete6 po etiketite kato glamava, naj-dobre pitaj direktno za liubimite si kremove. az pone taka postypih i bqh spokojna. a otnosno tova 4e krema kojto polzva6 ot 2 meseca ne se prepory4va-spokojno Simple Smile i az polzvah edin takyv 2 meseca s pyrvata bremennost. i imam prekrasno mom4ence. taka 4e ne se pla6i Simple Smile

# 402
Селма ,изчистих си пощата,чакам дами пуснеш линковете  Grinning
  Готово! Peace

bobi40,мерси. Wink  bouquet

# 403
Аз пък специално за козметиката хич не чета за влияние и прочие,в смисъл лично за себе си съм направила избор,че няма и от това да се лишавам.Мислих си в началото,но после си викам,аз не съм пушачка,млада съм,за сега излседванията ми бяха добри,айде да не прекалявам с пазенето.Та за косметики не чета нищо,ползвам си всичко каквото ползвах и преди(за лице ,коса и тяло)Единственото сега се чудя за това боядисване,че дори фризьорката ми отказа и мислих самичка  Laughing

На първият преглед питах лекаря ми,той ми каза само за едно мазило за шиповете ,които имах на врата,че е противопоказно и него да го спра  hahaha Joy

# 404
ето едно много хубаво клипче с водно раждане:
http://www.youtube.com/watch?v=mO6GGzJWTh0&feature=related

А някой казват, че могат да изпитват оргазъм по време на раждането. Преди години гледах някъде един доктор който казваше, че това било възможно при някой жени. Тогава си казах на ум "Що не отиде той да изпита един оргазъм и да роди вместо мен" Simple Smile Но ето, че явно при някой жени е възможно това да се получи. Сигурно е въпрос на психология най-вече. Ето в това клипче обясняват как това  е възможно:
http://www.youtube.com/watch?v=H_0FLuu3VmY&feature=related

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 18:16 от nlight

Общи условия

Активация на акаунт