Чакаме ритничета от Юлските момчета и момичета

• 22 659
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен
*mimoza*,  честито момиченце. Започнаха да излизат и розавите гащи.

# 631
Бамбиния, и ние така - сега има 100 хилки на "пазара" - на мен 100 не ми трябват, ама няма да ги върнем Wink

евита72, и ти така да знаеш - всичко ще ти е наред, в нашата тема няма мама с лош резултат!

Браво на Мимоза, а за малката - и аз не съм искали като малка братче, и съм му изяждала банановата каша...защото бил дебел (5400 се роди), та родителите ми са се смяли бая с мен и с браточка като бебе! Ще приеме, не и се притеснявай ...има време да и разказваш приказни истории за сестрички, как ще си играят двете и ще се обичкат!

Хайде мацки, аз хуквам навън малко!

Мила, бебето е товаааа дето се свива и втвърдява Wink

# 632
Аз вчера имах някакви усещания...ама като незнам....сега съм в чуденка Joy
Общо взето като тонус сега се чувствам по-жизнена, първите месеци само ми се спеше smile3507
Хубав ден на всички!

а ти къде се губиш цяла седмица, а? Скитня! Wink

# 633
  • Тук и сега
И нашият бебок се размърдва на силна музика - особено в колата като пуснат нещо по-яко ела да видиш какви танци почват да се вихрят в корема.
Иначе аз съм утре на преглед, а в петък на феталната при Томова. Чакам да разбера пола с нетърпение, а в петък ако доки каже, че всичко с бебо е наред мисля да си направя един бебешки подарък Laughing Но да мине първо...

А вие с тази микровълнова ме как стресирахте, досега не съм попадала на негативни мнения и статии и мислех да си купя за новия апартамент нова. Сега ще оставя тази покупка за най-накрая, за да се поинформирам малко. Иначе от покупките, които ми се струват полезни за бебо мисля, че най-полезен за нас се оказа бебефона. Дори и сега с каката го ползваме, че сме си доста гръмогласни и шумни вкъщи. Посмъртно не мога да я чуя дори да ме вика ако работи ТВ-то.

евита72, и ти така да знаеш - всичко ще ти е наред, в нашата тема няма мама с лош резултат!

Боби, Пу-Пу!

# 634
Мимоза, честито ти момиченце Simple Smile
И моята дъщеря искаше братче, но да ти кажа, това е най-вече от любопитство към другия пол Simple Smile Като я попитах защо предпочита братче, каза " Ми не знам...мисля си, че момченцата са много сладки като бебенца" . А като и припомних, че никое бебе не остава дълго време бебе и пораства голям човек.... тя каза " Е, тогава вече искам да е момиче" Simple Smile))

# 635
докторите имат странното свойство да плашат пациентите понякога вместо да ги успокояват - и то безпричинно.
  Така е,да.Затова аз лично много внимавам при подбора на по-дългосрочните лекари :педиатри,гинеколози и т.п..

Момичета нещо много бавно се движим в темата напоследък. Не можем да изпишем и по 1-2 странички. Защо е така?
 Ще видиш след 1-2 години какво ще е.Това е нормално явление за една отчетна тема.В началото наплива е голям,после остават 20-30,а по-късно и още по-малко мамчета,които пишат активно.Ще останат тези,които ще си напаснат най-добре.
   Но повярвай,по-малките дружинки са по-сплотени. Simple Smile

Вие как се справяте с главоболието?

Парацетамол не ти ли помага?
     Масаж на главата,шията и рамънете е много ефикасен.Стига да има кой да ти го направи. Wink

# 636
Мimoza, честито момиченце! Приятна среща с бебчетата на всички, които днес са на преглед и само хубави новини  Hug!
Когато влязох в четвъртия месец, моята лекарка ми каза, че започва най-приятната част от бременността- с прилив на енергия, увеличаване на апетита и без гадене. И беше права- наистина много по-малко ми се гади, така че се чувствам и по-свежа и енергична. Само че когато последния път я попитах мога ли вече да започна упражнения, толкова категорично отсече "Не", че и двамата с приятеля ми се стъписахме  Sad. Очаквах, че вече няма да има проблем, тъй като на теория е минал най-рисковия период. Да, ама не! Не мога и да се разхождам, защото времето напоследък е ужасно, а не искам да се доразболея. Е, стига съм се оплаквала.
Когато имам главоболие, не пия нищо. В началото пробвах с парацетамол, само че не действа. Ако е много силно, един аналгин едва ли ще ти навреди. Защо не питаш в аптеката за някое хомеопатично лекарство?
Боби, всичко ще е наред- толкова хора се надяват и молят с теб, няма начин да не е  Praynig Hug. А мъжът ти че готви е чудесно- то цапането си идва с готвенето! По-добре ли щеше да е някой от тези мъже, които нищо не пипат и смятат, че кухнята е строго женска територия  #Cussing out

# 637
  • Тук и сега
Забравих, Честито на виделите гащите! И привет на новата мама Дидра. Сигурно е много готино да имаш близнаци, но аз на мен не си го пожелах Confused
Да се похваля - днес влизам в 5-ти Бабин месец, че нещо тези гестационни, ми не мога да свикна с тях newsm78

# 638
Относно енергияна и аз я чувствам, но от два дни имам адско главоболие и незнам какво да правя. Меря си кръвното - нормално е, пия си хапчетата редовно, но главоболието си остана. Ще взема накрая да тресна един аналгин. И без това моята лекарка каза, че по един не пречел. Е разбира се не да го пия всеки ден. Вие как се справяте с главоболието?

Аз го търпя, докато мине. При мен е мигрена.
Последният път много ме болеше и изпих 1 парацетамол, но веднага го повърнах половината (пия го на половинки).
Невролога ми каза, че мога да пия и от онези прахчета Ноотропил, но не е хубаво да се пият каквито и да било медикаменти.
Каза да си правя гореща вана на краката, но пък акушерката категорично ми забрани  #Crazy
Това, което ми помогна от неговите препоръки е да поддържам водно-солевия баланс. Да не пия чиста вода, докато ме боли глава, а нещо като бульон, супа и др солени. Аз пих доматен сок със сол и хапнах едно малко пресолено от сестра ми ядене и ми мина за 30мин. След това изпих около литър чиста вода, за да не се обезводня.
Опитай!

# 639
Mermaid1,доколкото знам,Ноотропил е доста сериозно лекарство.... newsm78
Неврологът ти знае ли,че си бременна?

# 640

а ти къде се губиш цяла седмица, а? Скитня! Wink
hahahaтук съм по трасето Joy,ама само хвърлям по едно око

# 641
Момичета, благодаря за съветите за главоболието. Парацетамола определено не ми помага. В момента съм на работа, така че докато не се прибера довечера не мога да пробвам нищо от нещата, които споделихте. Ако не ми е минало до довечера ще го мисля в къщи.

# 642
Леле заболяха ме очите докато ви изчета, кой каза че много пишете, явно само аз скиторя и нямам време. Ей пропътувах си живота  Mr. Green
Иначе съм добре, Точица рита като за световно, на бащи се е метнала явно.
Днес акушерката беше при мен, мери кръвно, кила, хемоглобин и такива работи. Чухме и сърдечния ритъм, всичко ни е ок. Говорехме на дълго и на широко за кърмене, подготовка, водно раждане, направо не мога да повярвам как си паснахме с тази жена, всичко, което на мен ми допада и на нея така. Даже като и казах че искам водно раждане тя така се зарадва, каза че за нея по-добро няма (стига разбира се всичко да е ок) .
С килата до сега съм +2, което си е супер  Flutter Тези дни ще отскоча до басейна, нали ще е водно бебе, от сега да се подготвим  Mr. Green
Боби, още не съм пуснала палците, посиняха вече от стискане, и Точица и тя стиска да знаеш  Hug
Честито на всички мами с нови гащи   bouquet
Ох отивам да готвя рибка, че пак ме изкушихте  Flutter

# 643
Включвам се за малко и аз. Вися си сама в мола на кафенце и умирам от скука, ама поне не съм вкъщи  Tired
И да се похваля, за три седмици съм качила ТРИ кила, дано статистиката не продължи по същия начин, пък не съм яла кой знае какво  Thinking
Обиколка на корема 105  Blush
Чакам с нетърпение 22.02 да видя що за слонче нося, мъжко ли, женско ли. Даже си викам, че с тоя голям шкембак да не излязат две  Crazy Crazy
Ама няма как, освен да се крият едно зад друго  Thinking

# 644
Мимоза, радвам се, че увеличаваш отбора на момите, че те нещо я баха позакъсали  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт