Отговори
# 45
Честит ,рожден ден на малкия пораснал Шошко ,да расте здрав и щастлив .Честита месечинка на сладката Рая ,сигорно много е порасла ама като не пускаш снимки как да разберем .Алина ,много се радвам за твоята мома ,че се чуства добре при другите деца ,за разлика от моята ,която с никой не играе на градината ,винаги сама като я питам защо бе майко се самичка си играеш ,всички дечица си имат приятелчета а ти си се сама ,тя ми отговири нали си имам баба тя ми най добрата приятелка защо са ми други .ЧЕСТИТ имен ден Светле ,да си здрава и много обичана от всички . Hug Hug Hug

# 46
http://www.facebook.com/photo.php?pid=871029&id=1531068558#!/photo.php?pid=871038&id=1531068558&fbid=1334396729918
ето малко снимки и от нас Grinning

# 47
Леле, Краси истински бонбон е Райчето. Пу-пу... Много да Ви радва!

# 48
Честит първи рожден ден на Шошко на патеричка! Да е жив и здрав и все така да ви радва!    newsm67

Светле, честит имен ден!     bouquet

Честита месечинка на Рая! Краси, малката е голям бонбон! Много да я слушате!   Hug 

# 49
  • София
Честит първи рожден ден на прекрасното Шошенце!Да расте здраво и много щастливо детенце!
Нефче
,честит празник ,само поводи за радост да имате със слънчо и скоро със сестричка да го дарите!  bouquet Heart Eyes

Светле,честит празник и на теб със закъснение  Blush,да си здрава и много щастлива! Hug

Краси,прекрасна сладурка си имаш,само за гризкане и мачкане! Heart Eyes

# 50
КРАСИ много е пораснала и е много сладка ,да ти е жива и здрава ,тей де много обичам да гледам снимки и аз имам много ама страшно много на децата особено ,постоянно се ги снимам ,но не мога да се науча как става да ви пратя ,с голям интерес разглеждам всички снимки на всички които са пускали абе се хубави бебета и дечица бе ,пу да не им е уруки . Hug Hug Hug

# 51
  • на дъното
Много ни е тиха темичката Sad.
Момичета знам,че е нормално повечето деца да вървят на пръсти и после да стъпят на цяло стъпало,но нали знаете,че при нас вече няма грам спокойствие и много се притесняваме Sad.Днес бяхме на ортопед уж за сега му няма нищо да сме изчакали до 2г. и да ходи колкото се може повече бос,но аз пак не се успокоявам много ми е притеснено. И толкова работи изчетох в този нет,че сега ми  #Crazy оф оплаках се  Sad

# 52
  • Бургас
Силве, щом сте ходили на ортопед, няма за какво да се притесняваш. Наистина си ходят на пръсти децата в началото, още няма добро равновесие. Пък ако след половин година продължи така, тогава му мисли  Peace
При Христов ли бяхте? Ако да - на него можеш да разчиташ доста  Hug
Ники се пусна по-спокойно от няколко дни, преди това предпочиташе да пълзи. Ще му правим прощъпулник скоро Simple Smile

# 53
Силве, знам че страхуваш и от най-малкото, то няма и как след всичко преживяно, аз съм същата ,направо вече  съм като някаква параноичкано, явно така ще е.. Но в случая страховете ти явно са излишни щом сте посетили и лекар специалист. Само ще ти кажа, че  на една приятелка детето и е 7 годишно и от време на време все още си ходи на пръсти. Вуйчо ми пък до 8 годишен е ходел на пръсти .
Много  Hug от нас с Миро на малък Дени!
Днес изкарах страшно натоварен ден, но всичко завърши благополучно. Благодаря на Бог затова!

# 54
Силве, не се притеснявай, нали ортопеда е казал че е нормално. Дано малкия сладур по-скоро започне да стъпва на цяло стъпало, че и ти да се успокоиш!

Май всички страдаме от параноя, аз затова вече избягвам да чета за болести и проблеми, веднага започвам да се заглеждам дали и при Ники е така. Абе, ние след всичко преживяно май не можем да се отпуснем и да се радваме без да си вкарваме излишни филми!

Hug Hug Hug за всички и да пишете по-често, че наистина много ни е застояла темичката

# 55
Силве, не се тревожи, още повече щом ви е видял ортопед. Понеже Вики доста до късно ходеше на пръсти, аз не се притесних, когато Дари тръгна да ходи така. Сега и двамата си ходят съвсем нормално. И при Дени ще стане така - ще видиш. Hug

П.С. Ходенето бос е много полезно.

# 56
Силви, в нашата компания има една майка, която лятото така я бяха наплашили с това ходене на пръсти, че води детето не при 1, а при 3-ма ортопеда. Другия месец детето и ще навърши 2, и едва от около месец ходи на цяло стъпало. Не се тревожи и с Дени ще стане така

Май всички страдаме от параноя, аз затова вече избягвам да чета за болести и проблеми, веднага започвам да се заглеждам дали и при Ники е така. Абе, ние след всичко преживяно май не можем да се отпуснем и да се радваме без да си вкарваме излишни филми!

В това отношение май съм неспасяем случай. Сега ни предстоят контролните изследвания на кръв и урина, от сега съм се шашнала какви ли ще са резултатите. Аз лично си признавам, че в това отношение имам нужда от помощ.....
Рени как е мъжа ти миличка?
Красе, хубава кукличка си отглеждаш ти.

# 57
Ами Нефи, благодаря ,добре.Днес бяхме при Енчев в стоматологията. Оказа се малка кистичка на слюнчената жлеза.  Ще я отстрани  оперативно д-ра.Направо бях луднала от изказването на лекаря при когото ходи тук. Не ми ясно как само поставя такива диагнози този наш лекар, аз  и затова  в онази тема казах че му нямам  и грам доверие .Есента беше сложил диагноза на свекър ми -тумор в главата ,сега пък на съпруга ми идва ми да го #2gunfire за 3 дни откачих а и днес като му каза Енчев че не е страшно го видях как си отдъхна.Моля се всичко да мине нормално.

# 58
Рени идва юни месец, направо го сменяйте това GP. Иначе много се радвам, че с мъжа ти всичко е наред. Този д-р съм го чувала от моя позната оперирана от него от киста под езика, тя е много доволна от него, още като прочетох, че ти го препоръчват си знаех че всичко ще се нареди.

# 59
Рени, ще се оправи съпругът ти Praynig абе тези лекари как си позволяват да са толкова крайни в поставянето на тежки диагнози, аз съм го изпитала същото и знам какво преживявате, то човек и де не е болен ще се поболее от притеснения. Сменяй го, даже може и да на чакаш средата на годината Naughty просто отиваш при друг личен лекар и се записвате при него, а на този, който ви е в момента автоматично се отписвате от списъка му, изобщо от неговата система. Поне така ми беше обяснявал напреди моето GP.
Силви и аз имам една позната на която дъщеричката стъпваше на пръсти, но в последствие го израстна това нещо може би около 3 месеца беше така, сега си ходи детето както трябва. Щом ортопеда е счел, че няма нищо обезпокоително засега, значи е така Peace
Аз умишлено избягвам теми за разни заболявания, симптоми, болести и прочие, достатъчно сбъркана съм, че и още да се психясвам Crazy Ако забележа нещо че не е както трябва в развитието или поведението на малката чак тогава, но обикновено се доверявам на микропедиатърката й

Общи условия

Активация на акаунт