Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 6

• 55 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
С по-бледа от тази черта осем месеца по-късно родих втората си дъщеря.  Grinning
Честито!   bouquet

# 661
  • Sofia
Положителен е, и още как  Hug . Да ти е честит   bouquet !

# 662
Мами здравеите. Ас съм начинаещ татко и килкото и идиотски да звучи интересува ме от каде диша бебето в утробата.Надявам се на конкретен отговор тъй като водя сериозен спор със моята съпруга Hug newsm78

Не диша. Белите дробове не работят още. Кислород получава чрез кръвта от пъпната връв свързваща ги с майката.

да,ама имитира дишане."вдишва" околоплодна вода и я "издишва".също като дишане,но с вода.така тренира дроба за навън,като се почне с истинското дишане. предполагам точно за това ви е спора.

# 663
  • Варна
И моята черта беше доста по бледа, но и аз след 8 месеца родих момченце. Честито  bouquet

# 664
 Grinning Положителен според мен, направи още един, но щом има втора черта, няма съмнение!

# 665
Теста си е положителен,дано всичко се развие добре.Относно марката не зная дали има значение,по-скоро някои тестове отчитат по-ранна бременност,аз имах 4 дни закъснение и втората ми чертичка беше наситена колкото другата,а теста го правих в 8 вечерта.

# 666
Положителен е определено! Честито!

Моят тест беше с почти незабележима втора черта, направен 2 дена преди евентуалната поява на цикъл и беше положителен! Wink

# 667
благодаря момичета,все пак това ме успокоява че не се случва нещо страшно с бебенцето ми.
аз се притеснявам да не би тази болка да е опасна или нещо не типична за бременност затова ще търпя, и ви благодаря

# 668
Според мене е положителен.Честито.

# 669
благодаря момичета,все пак това ме успокоява че не се случва нещо страшно с бебенцето ми.
аз се притеснявам да не би тази болка да е опасна или нещо не типична за бременност затова ще търпя, и ви благодаря

не се плаши.то даже май е на етапи.явно нараства по/бързо в някои моменти (матката де).аъ имах по/рано някакви болезнени дърпания (може би в твоя период) и сега да не ти раъправям какво е.ми на всяко обръщане в леглото чувствам адска и режеща болка! ама виждам,че е механична де.виждам,че не е от самата матка,а от връзките и идва.ма понякога си мисля,че тия връзки няма да издържат бе.като правя резки движения през деня същата работа.вчера седнах в колата и то нали леко отвисоко сядаш.аз колкото може по/плавно де,но въпреки това препиках от болка. сега чакам момента кога ще се разтеглят и пак ще спре да ме боли...до следващия такъв период.

# 670
Моята втора черта беше още по-бледа. След два три дни направи отново и чертата ще е по наситена. Честито Hug

# 671
  • София
  bouquetчестито Simple Smile лека бременност ти желая Simple Smile
моят беше с монооого по-бледа линия...даже ходих в аптеката да питам какво значи...та ми казаха - щом има втора...каквато и да е - положителен е Simple Smile Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 672
  • Пловдив
,  аз видях на същата марка тестове таква бледа черта  Mr. GreenВ подписа си личи колко е голяма вече .Честито , бременна си   bouquet

# 673
Аз не бих казала, че това е бледа черта - доста ясно си личи  Peace При мен с втората бременност след закъснението ми отчиташе мнооого бледа черта, едва след 2 седмици се видя ясно, но се оказа, че овулацията ми била доста по-късно този месец и затова резултата от теста излизал така  Peace Затова не се притеснявай, бременна си. Честито!!   bouquet

# 674
Мами здравеите. Ас съм начинаещ татко и килкото и идиотски да звучи интересува ме от каде диша бебето в утробата.Надявам се на конкретен отговор тъй като водя сериозен спор със моята съпруга Hug newsm78

Не диша. Белите дробове не работят още. Кислород получава чрез кръвта от пъпната връв свързваща ги с майката.

да,ама имитира дишане."вдишва" околоплодна вода и я "издишва".също като дишане,но с вода.така тренира дроба за навън,като се почне с истинското дишане. предполагам точно за това ви е спора.
                                                        Много хубаво са ви го обяснили,то наистина "диша" вода и като се роди тази вода се резорбира по време на родовия процес и като се освободи от натиска на родовите пътища,дробчето рефлекторно се раздува поемайки вече кислород.Когато детето е доносено има изработен вече сърфактант,това е веществото,което покрива отвътре алвеолите на дроба и не им позволява да се слепят когато се издиша въздуха.Когато се роди преждевременно/преди 37г.с./ тази субстанция липсва и бебетата имат проблеми с дишането.Така,че приятелю,грижи се за половинката си,за да стигнете до успешен финал на бременноста newsm53

Общи условия

Активация на акаунт