Кой ще пости с мен до Великден?

• 18 341
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • под дъгата
За съжаление другата тема са я затворили и даже няма как да честитя на хората, с които бяхме заедно толкова време. 
Еееее,жалко!И аз сега се засилих да правя това... Crossing Arms

# 286
Христос Воскресе, мили момичета! Мир и любов в душите и домовете ви.
За мен беше удоволствие да прекарам тазгодишните Великденски пости във вашата мила компания!
Надявам се да се срещаме и подкрепямев темата за детокса.

# 287
  • Popovo
  Христос Воскресе!
  Честитя ви на вас, защото другата тема ми я затвориха. Много приятно беше в компанията на весели хора, макар и да съм писала много малко в тази тема. Надявам се да се срещнем и другият пост. Hug

# 288
  • под дъгата
mama_vesi Воистина воскресе!Здраве,благополучие,мир и любов в душите и домовете!
Няма значение кой къде колко писал-бяхме заедно 60 дни,подкрепяхме се и изкарахме много леко дългите пости!Ще ми бъде много приятно и следващите пости да сме заедно Hug  bouquet

# 289
а някой ще спазва ли петровите пости?

# 290
  • под дъгата
ina15 Hug Аз мисля да почвам от утре и се чудех да пусна ли тема и къде-тук или в готварския,а може и вече някой да се е сетил Thinking
mama_vesi  Hug какво ще кажеш?

# 291
ina15 Hug Аз мисля да почвам от утре и се чудех да пусна ли тема и къде-тук или в готварския,а може и вече някой да се е сетил Thinking
mama_vesi  Hug какво ще кажеш?
M знам, че не се обръщаш към мен, но аз искам да постя, за това ако може пусни тема  Mr. Green И да попитам-баба ми каза, че ако примерно и се паднат някви пости дето са 1-2 месеца, тя си избирала само последните 2-3 седмици от постите и тогав апостила.А аз се чудя дали мога да постя от 15 до 28 юни???

# 292
  • под дъгата
Пепе-,ето ти темата за постите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500563.0
Може да се пости последните 2 седмици,виж темата тама мама Веси и Бразилка са подали доста инфо Peace

# 293
Пепе-,ето ти темата за постите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500563.0
Може да се пости последните 2 седмици,виж темата тама мама Веси и Бразилка са подали доста инфо Peace
Много благодаря  Hug

# 294
Здравейте,
Аз започнах велигденския пост но искам да попитам тази седмица мога ли да пия кафе със растителна сметана.Благодаря предварително

# 295
  • под дъгата
Йорданка,тази тема е много стара - от 2010 г.
Заповядай в настоящата в готварския http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642057.0;topicseen

# 296
Хубаво е че има друга тема, но тази е за отслабващите, а другата за кулинарите, две несъвместими неща, струва ми се.

Аз например все се чудя какво да правя, за да отслабна през постите, вместо да напълнея. Хубаво би било да се споделят такива неща именно тук, при диетите.

В момента съчетавам постите със 17 билки за отслабване от едноименната тема.
Днес обядвах бадеми с хляб от овесени и житни трици (1 филия) и малко маслинова паста.
Следобяд изядох 2 блокчета 85% черен шоколад Линдт
Вечерях салата с марули, домати и зелен лук и кашу. 2 крущи и една ябълка.

Като цяло през пости избягвам тестени изделия и дори бобени култури, защото от тях дебелея.

Да спомена че днес посетих Карфур-София и купух замразени: грах, печени патладжани, гъби печурки-нарязани и къпини. Всичко това за постите. Както и немско ленено олио заради Омега-3 мастните киселини.
Докато постя се старая да се храня диетично.

# 297
Здравейте,
Аз започнах велигденския пост но искам да попитам тази седмица мога ли да пия кафе със растителна сметана.Благодаря предварително

Можете да пиете такова кафе. Ако спазвате строго постите, то не е редно да я ползвате в сряда и петък, когато избягваме олио и също няколко дни преди изповед и причастие, ако ги практикувате.

# 298
И аз съм за тази тема Simple Smile
Не бях постила 10-ина години, а сега започнах доста импулсивно - при захранване след Житен режим. Ще ми се да сваля две-три килца  Praynig

# 299
Постът не е гаранция че ще отслабнеш. Много зависи от индивидуалния организъм и от това с какво се храниш. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт