Сънувате ли починали ваши близки? - 2

• 163 030
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ето видя ли ,че е това Hug  сега цигари не ти падат нали.. Wink Hug Hug
Браво ,на тебе ,че си ги отказала и аз не пуша от 10 месеца bowuu bowuu

# 316
Браво и на теб Hug Мисля, че това нещо е голямо постижение!
(Извинете за спама)

# 317
Браво,момичета! Много сте силни!
Тази нощ сънувах мама.Бяхме някъде цялото семейство,но аз знаех,че ще си отиде и я молех да излезем по магазините и да си купим нещо-като последен спомен с нея.Много обичахме да се разхождаме преди,толкова много ми липсва,с никой не ми е така приятно Sad

# 318
  • София
Днес баба ми има РД. Тя почина преди почти 10 години. Тази нощ я сънувах....слаба, немощна, трепереща....Седеше на един стол, не можеше да се храни...Ясно ми беше в съня ми, че скоро ще почине. Не ми говори, винаги я сънувам такава слаба и болна, едва ли не часове преди да умре /а тя почина в болница и преди това не беше боледувала/.
Преди Задушницата на 6 ноември ги сънувах и двамата с дядо ми. Този път той беше слабия и болния. На мен ми беше жал, че скоро баба ще остане сама...ей такива неща.
Не мога да разбера защо никога не съм ги сънувала здрави, а винаги така. Дали означава нещо това? И никога не си говорим нищо с тях в съня ми. Днес взех разни неща да почерпя колегите, знам, че така се прави...

# 319
  • Пловдив
Днес баба ми има РД. Тя почина преди почти 10 години. Тази нощ я сънувах....слаба, немощна, трепереща....Седеше на един стол, не можеше да се храни...Ясно ми беше в съня ми, че скоро ще почине. Не ми говори, винаги я сънувам такава слаба и болна, едва ли не часове преди да умре /а тя почина в болница и преди това не беше боледувала/.
Преди Задушницата на 6 ноември ги сънувах и двамата с дядо ми. Този път той беше слабия и болния. На мен ми беше жал, че скоро баба ще остане сама...ей такива неща.
Не мога да разбера защо никога не съм ги сънувала здрави, а винаги така. Дали означава нещо това? И никога не си говорим нищо с тях в съня ми. Днес взех разни неща да почерпя колегите, знам, че така се прави...

Раздай за тях и когато раздаваш споменавай тяхното име за да им е видено на онзи свят.Така си ги запомнила и за това така ги сънуваш може би.Запали свещичка на гроба им . Peace

# 320
Ира Hug,разбирам те ,до болка ми е познато това чувство CryНе знам дали някога ще ги прежалим ,едва ли.Аз майка често я сънувам,скоро не съм.Иска ми се да вярвам,че ги сънуваме,когато наистина са при нас.

# 321
Много е тежко,липсата сякаш става все по-голяма и понякога изпитвам истински ужас...все още си казвам,че не може да е вярно CryНЕ МОЖЕЕЕ!Идва ми да крещя! Прегръщам те,знам колко много боли Hug
Лодси,понякога сънищата ни са просто отражение на страх,на нещо,което сме преживели.Ти вероятно още преживяваш тези последни дни и ужасът идва в сънищата ти.Сигурна съм,че са щастливи,че са здрави и добре там.

# 322
Не досега никога не съм сънувала , надявам се и да не сънувам.Ще ми стане много гадно , а и не обичам да се връщам назад.

# 323
Преди около 2 седмици сънувах татко (днес се навършва месец от смъртта му) - сънувах, че звъня на мобилния на съпруга ми, а ми вдигна той с бодър, окуражаващ глас: "Не се притеснявай, тук всичко е наред; аз сега бързам, знаеш ли колко е интересно тук!" (беше научен работник). Странното е, че същата нощ и мъжът ми го е сънувал: че го среща в апартамента (живеехме заедно). В съня си мъжът ми се уплашил много, знаейки, че баща ми е починал, а татко се усмихнал и му казал: "Спокойно, не се притеснявай, всичко е наред, дойдох да говоря нещо с ... (мен) и майка и за книгата." (точно преди да почине, беше завършил една книга и естествено, искаше да я издаде).

От една страна ми се иска наистина да е добре там, където е; от друга страна никога не съм обръщала внимание на сънища... и сега не знам какво да си мисля...  Confused
Моят сън може и да е израз на желанията ми, но съпругът ми не беше толкова емоционално обременен от смъртта на баща ми, а и това съвпадение на времето и думите... Наистина не знам.

# 324
  • Бургас
Сънувам - да - баща ми... доста често напоследък ...
Трудно ми е, може би се опитва да ми помогне... винаги сънят е страшно реален... сякаш наистина сме били заедно... а дали е така ...

# 325
  • Пловдив
Алексче това е неговото послание и за това и на двамата ви се е явил за да не си мислиш че ти си въобразяваш.Тъй че ако е възможно издайте книгата това е волята му. Peace Peace

# 326
здравейте,искам и аз да разкажа! моят баща (Бог да го прости) почина преди една година и половина! сънувам го често и страшно много ми лиспва! вечерта коагто е починал(на нас ни съобщиха сутринта) аз бях навън,по на питие.вярвате ли че точно в часа когато е станало в същия миг си погледнах часовника защото ми стана някак притеснено.и после забелязах че половината от питието ми вече го няма.може да е странно,незнам,но вярвам че татко е искал да се сбогува с мен като си поделим уискито!много сме се карали,но страшно много го обичам и липсва! малко след това и забременях и го сънувах как той пръв идва да ме поздрави,толкова много ми се зарадва и така ме преграъщаше.аз все още не вярвам че го няма,даже напоследък сънувам,че всъщност не е умрял,а е било само инсцинировка! понякога го сънувам тъжен,понякога весел,понякога уморен,понякога кипящ-както и в реалния живот се случва на всеки! говоря му наяве,и ми се иска да го сънувам,че той ни подкрепя,радва ни се и ни пази от там горе,че той е нашият Ангел-пазител! знам че нямаше да има по щастлива дядо от него,щеше да обожава внучката си! Божичко страхотно силно ми липсва!
и дядо си сънувах скоро,той има тия дни годишнина от смъртта му!
п.с. извинявам се ако е дълго,но съм дори кратка! има толкова много неща които ми се споделят и сънувам!не винаги ги разказвам за да не натоврвам и другите! а как ми тежи че не съм ходила скоро на гроба му,но всички не и дават-първо защото бях бременна,а сега защото детенце е малко и да не съм я водила там сега!

# 327
Зиче, благодаря за отговора; за книгата е истина, че това е волята му, това го крепеше пред последните месеци, беше трудът на живота му, така да се каже - ще я издадем непременно.

# 328
  • Пловдив
sparkling eyes  пиши тука сънищата си темата е за това не се притеснявай .Когато си го кажеш ще ти олекне пък и момичетата тука ще ти кажат нещо и изтълкуват  съня ти...

Алексче тогава  душата му ще намери покой сигурна съм Peace

# 329
sparkling eyes  пиши тука сънищата си темата е за това не се притеснявай .Когато си го кажеш ще ти олекне пък и момичетата тука ще ти кажат нещо и изтълкуват  съня ти...

Има ли някой, който може да тълкува сънища наистина? Ако някой иска да се пробва...сънувах Бог, знае ли някой какво значи? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт