Supernatural - Scary Got Sexy

• 32 676
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • В средата на времето
Moля за вниманието на Маракана Grinning Какво ще кажете за това екипче? Grinning

Малко е като за F1, но нищо Joy

# 31
  • Germany
Кога направихте нова тема, кога 3 страници изписахте Rolling Eyes Ненаситници!
Ммм, нов отбор ли ще се заформя? Ангелски?

# 32
не е лошо екипчето, но аз оставам да си настоявам за ангелската униформичка от предишната тема. Например нещо такова:

.... или пък като второто за по-демоничски настроените от нас Grinning

# 33
  • Някъде в търсене ............
Изи , ето това е екъпът, аз съм тъмно блонди и ще ми отива Laughing

# 34
А и ето какъв поглед извади Тренера, когато видя тълпата от червени и бели униформи, която го заля при влизането му на редовната обиколка на Маракана днес:

# 35
Дейна, имай милост трябва да се спи  Crazy

# 36
  • В средата на времето
А и ето какъв поглед извади Тренера....

Доста ненаситен бих казала Joy

# 37
Кога направихте нова тема, кога 3 страници изписахте Rolling Eyes Ненаситници!
Ммм, нов отбор ли ще се заформя? Ангелски?

Ние така всеки път правим - първите страници зор, зор, зор, и като стигнем до 47-ма никой не смее да пише  Laughing

Екипите много ми допадат. Смятам, че патроните ще бъдат доволни от нашата подготовка и ще ни оценят по достойнство.  Flutter Ето, Дейна показва, че на тренера вече му е светнал погледа Laughing

Мастърче, на нашия екип особено ми допаднаха ботушите, Джаред ще `лъцне като ни види така пременени Blush Joy

Изи, таман да кажа, че тоя екип на формулски ми прилича и видях отдолу, че и ти си забелязала общите неща с Ферари Joy

# 38
Moля за вниманието на Маракана Grinning Какво ще кажете за това екипче? Grinning

Малко е като за F1, но нищо Joy
Аууу, Изи, ако екипчето не успееш да го наложиш на Маракана, с удоволствие бих го носила докато събирам цветенца, например. Flutter

Мастърче, на нашия екип особено ми допаднаха ботушите, Джаред ще `лъцне като ни види така пременени Blush Joy
Нали, нали?! Радвам се, че одобряваш, специално се постарах при избора. Grinning

# 39
  • В средата на времето
Аууу, Изи, ако екипчето не успееш да го наложиш на Маракана, с удоволствие бих го носила докато събирам цветенца, например. Flutter

Стич, ако при гласуването стадиона го отхвърли, твой е Grinning...Обаче ще трябва да си го пребоядисаш Joy Червеното е цвета на Патрона на Стадиона Naughty Wink

# 40
Стич, Фейче, това май е паднало от вашата ограда, вероятно съборено от мощната звукова вълна, която се разля на Маракана при представянето на новите ни екипи! Имаше и репортерки от Ферари, които обаче леко се сливаха с червената модна тенденция в нашите редици  Mr. Green Mr. Green

# 41
Стич, Фейче, това май е паднало от вашата ограда, вероятно съборено от мощната звукова вълна, която се разля на Маракана при представянето на новите ни екипи! Имаше и репортерки от Ферари, които обаче леко се сливаха с червената модна тенденция в нашите редици  Mr. Green Mr. Green

Как паднало, бе, Дейна, това са указателни табели за г-н Падалеки Flutter

# 42
Изи , отива ти много Hug

# 43
  • В средата на времето
Как паднало, бе, Дейна, това са указателни табели за г-н Падалеки Flutter

Joy Joy Joy много идейно...

Изи , отива ти много Hug

Червеното ли? Embarassed Grinning Благодаря Hug Любим цвят ми е, съвсем случайно има съвпадение с червеното на Патрона Joy

# 44
В червено си супер, Изи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт