Къде в Пловдив??? - 10

• 68 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,търся добра фризьорка в кършияка? От скоро живея тук и не ги знам как работят,за това моля за помощ  Praynig

В красива мама имаше тема за пловдивските фризьори-погледни там или питай за препоръка.
С друго не мога да помогна ,моята фризьорка е на центъра.

# 136
Здравейте, чух реклама по радито, че в събота и неделя в Мола има безлатни представления за деца. Моля, ако някой има повече инфо, да сподели, защото от рекламата не успях да разбера. Мерси предварително:)

# 137
  • Пловдив
следобедното започва в 16,30 часа май или беше в 16,00,на третия етаж се правят и май ги водят Гоцомецанците /поне на тях ми заприличаха/
има и предиобедно,но не знам кога започва
в предната тема беше писано

# 138
следобедното започва в 16,30 часа май или беше в 16,00,на третия етаж се правят и май ги водят Гоцомецанците /поне на тях ми заприличаха/
има и предиобедно,но не знам кога започва
в предната тема беше писано
Благодаря много за бързия отговор Hug

# 139
В неделя в 16.30 нямаше Cry

# 140

Наистина ли нямаше?
Трябва да е било нещо инцидентно заради снега да не е могъл да дойде някой от друг град примерно.
Ще проверя и ще пиша.

За одеалцата
Във ВВ има много хубави на Тач, едни испански и още една хубава марка - това във стария ВВ
В Мола също в магазина на Тач
Но най-ми харесаха в магазина на Хоум Студио на Железарска към тунела бяха получили на Пиер Карден страхотни цветове и десени, мека материя за 50 лв. Вече бях купила на Тач страхотно Бамби и отделно имам още 3 иначе нямаше и на тези да простя...
Да не са едни близначета където са ги изписали тези дни от Окръжна и двете мъничета под 2 кг?
Ако са те - стискам палци да наддават бързо и да са спокойни всички около тях.

# 141
  • Пловдив
Относно гащеризоните за ски - в Кенвело-то на центъра са останали само цветове "шампанско" и едно много крещящо синьо. Цената е 48 лв. Дори и S обаче е огромно за мен. Якетата ми харесаха - 75/85 лв и по-голямп разнообразие от цветове.

# 142
Момичета,кажете ми моля ви,колко струва карта за градския транспорт за една линия-16-ката за обикновен човек.И откъде може да се купи?

Не знам, колко струва картата за една линия- те покрай протестите хиляда пъти им сменяха цените, но знам от къде можеш да си я вземеш:
 Точно до Сточна гара  голямото кръстовище, тръгваш посока ПУ.Офисът, където се издават картите се намира под блока ( до него има малка градинка), който е на около 50 м. от сфетофара.Носи си снимка!

Аз тези карти ги чаках, чаках   да ги пуснат  ( по-миналата година ставаше много по-бързо изваждането) и най-накрая взех и си купих кола Joy.
 Левче отиване до университета ( студентка съм!), левче- връщане и то излезна колкото  литър бензин в колата.

# 143
Здравейте, чух реклама по радито, че в събота и неделя в Мола има безлатни представления за деца. Моля, ако някой има повече инфо, да сподели, защото от рекламата не успях да разбера. Мерси предварително:)

От колко часа са сутрин?
  bouquet

# 144

От колко часа са сутрин?
  bouquet

Мисля,че 11,30 е в събота,а 16,30 в неделя.

# 145
Момичета спешно ми трябва ски екипче или цял гащирезон за момиченце 3-4 години... Моля за инфо!!!   Praynig

bouquet

Аз все още чакам някой да ми свирне ... и да не сте сигурни  поне дайте идея къде да търся...  ooooh!

# 146
Относно гащеризоните за ски - в Кенвело-то на центъра са останали само цветове "шампанско" и едно много крещящо синьо. Цената е 48 лв. Дори и S обаче е огромно за мен. Якетата ми харесаха - 75/85 лв и по-голямп разнообразие от цветове.

Много благодаря за инфото!!Аз също съм доста дребна и сигурно няма и на мен да ми станат.Аз мернах, че има такива неща в Diamond-а , който е в търговски център Сани Тракия. Нещо липсваше продавачката, та не разбрах какви размери се предлагат, н сигурно и в другите магазини на Diamond ще има.Имаше един на центъра в уличката на No Sense до Халите ако се не лъжа. Аз скоро нямам път натам, но ако ти е удобно можед да видиш дали няма да ти хареса нещо.

# 147
Момичета спешно ми трябва ски екипче или цял гащирезон за момиченце 3-4 години... Моля за инфо!!!   Praynig

bouquet

Аз все още чакам някой да ми свирне ... и да не сте сигурни  поне дайте идея къде да търся...  ooooh!

Аз за децата пазарувам неща от ebay.com.Доста качествени неща вземам обикновено, за смешни цени. Доставят за около 2 дни.

# 148
  • Пловдив

bouquet
Кики,  в Аркадия срещу Метро имаше детски екипи  Peace
В магазините на Diamond също има, може да провериш и в аутлета на Росиньол срещу Авенюто  bouquet

# 149
 Благодаря Violenza!  Hug

MiaMIa сега ми е спешно но друг път ще търся в ebay...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт