Детски рожден ден във Варна -5

• 104 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! И ние ще празнуваме другия месец и започвам да проучвам.

Къде според вас е най-подходящо за 5 годишни.Предпочитам всичко да бъде организирано,а само тортата да е от нас!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 11:25 от Живанк@

# 31
Здравейте
Ще празнуваме първи рожден ден и ми се струва, че най-подходящото място е Вега. Ще бъдем заедно с децата. В къщи е много тясно и след рд на сина ми, реших вече никога в къщи. Трудно е през зимата за съжаление, но няма как, трябва да има купон, пук бил той и на закрито. Simple Smile

# 32
  • Варна
Запис  Peace

# 33
  • by the sea
Привет Мацки!

Имам проблем с избора на клоун за предстоящото ни тържество. Триумя се между Мимо (Мимо шоу), Живко (Парти Джак) и Живко (Празнувай с мен), но не съм присъствала на техни изяви и няма преки впечатления от подхода и репертоарите им. Ще ми се само, клоунът да е оригинален и да успее да завладее публиката си от 5-7 годишни дечица.

Предварително се извинявам, ако съм пропуснала да  прочета по-подробни коментари и впечатления относно изявите на гореспоменатите Wink.
Просто, материала който сте изписали е доста обемен и нямам възможност да ''прелистя''  всички страници внимателно.

# 34
Живко от Парти Джак не съм го гледала, но другите двама са чудесни.. всъщност възрастта която посочваш е чудесна и би трябвало всички да се справят.. не се тревожи хващай един за ушите и готово.. лично аз много харесвам Живко Драгостинов..

# 35
И аз съм "за" Живко Драгостинов. От Парти Джак съм разочарована.

# 36
И аз съм "за" Живко Драгостинов. От Парти Джак съм разочарована.

Аз се двоумях между Мимо шоу и Живко Драгостинов,но след последните мнения избрах Живко,дори му писах вече

Някой да е празнувал в Годзила на пазара,че ни е на близо newsm78

# 37
  • by the sea
Благодаря ви за споделените мнения. Ще отправя поканата си към Живко Драгостинов в такъв случай Wink
И без друго неговата ценова оферта беше най-изгодна, въпреки че в конкретния случай не това е определящо.

# 38
Ciccia ,къде ще празнувате?

# 39
# 40
  • by the sea
Ciccia ,къде ще празнувате?

За уикендното семейно мероприятие съм ангажирала Парти Клуб Вега, а клоуна смятам да ангажирам на рожденната дата на синковеца, за забавачницата .

# 41
От къде да купя покани за рожден ден newsm78

# 42
Живанка много е лесно да си направиш.. ще са оригинални и красиви.. аз полазвам Корел, но и фотошопа ще свърши работа..
иначе бях купила едни за всеки случай от една книжарница.. провери в АБВ-то или Пингвините..

# 43
  • София
От къде да купя покани за рожден ден newsm78

до м-н "Емир" с/у сладкарница "Синчец" има едно магазинче за картички, там има супер голям избор от покани и картички за всякакви поводи.

# 44
sky*  и аз си мисля да се опитам да направя нещо сама,но ще ми е за първи път и предпочитам да имам нещо готово,че да не се изложа Blush

missence ,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт