Детски рожден ден във Варна -5

• 103 988
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
За Анжелика и Невеляшка- и на двете места е възможно да има и друг рожден ден, както и външни  посетители.

За тортите- мисля, че Невеляшка работеха с точно определена фирма, но не  помня дали само една.  В Анжелика имат собствено производство на торти и едва ли ще се съгласят на внасяне, но  тортите на Анжелика са  много вкусни.

П.С.Гледам, Портокал  води класацията, има ли нещо ново там, в сравнение с  написаното в предишните теми?Защото си спомням, че имаше пртиворечиви отзиви.

# 61
  • Варна
Благодаря за инфото, ще отида на място да разгледам и проверя.

# 62
Ако имаш възможност(и желание Simple Smile ), разгледай и "Радост и усмивка". Също е много подходящо за 2-годишни  Peace и поне за мен не е маловажен факта, че в заведението не се пуши.

# 63
Потвърждавам за "Радост и усмивка", писала с ъм по- горе, бяхме гости там.Но не зная с тортата как стои въпросът

# 64
Здавейте и от мен в тази чудна темичка.Скоро ни предстои рожден ден и се двоумя между Анджелика и Нивеляшка.И в двете не съм ходила, но по отзивите тук смятам, че са най-подходящи за дете на 2 год.И на двете места ли се празнува и с други хора и как стои въпроса с тортите.Аз от 11 години поръчвам при Галя и затова питам. Ако някъде е обсъждано, моля да ме извините и предварително ви благодаря.
Ние миналата година бяхме в Анджелика,само ние,нямаше други празнуващи.Останах много доволна,идеално е за толкова малки деца.Торта не може да се внася(питах излишно нза това),порьчах от там,беше вкусна.
Тази година сме се ориентирали за Невеляшка,там сьщо не се внася торта от другаде,незнам как са на вкус.

# 65
Браво, Ясмина за темата  bouquet
На каката РД ще бъде във Викиленд-там си избра.
На малката се чудя-за 1година, идеи?

# 66
  • Варна
Браво, Ясмина за темата  bouquet
На каката РД ще бъде във Викиленд-там си избра.
На малката се чудя-за 1година, идеи?
Никога не съм била във Викиленд, но гледах снимки  Mr. Green. Видях съоръжение за катерене и ми се стори подходящо за деца на 5-6г..
Интересува ме пуши ли се при децата и ограничен ли е във времето РД?

# 67
  • Варна
А "Радост и усмивка" бихте ли ми казали къде горе-долу се намира.И наистина е хубаво да не се пуши, но така може би си губят клиентелата.Знам ли, в цял свят на обществени места не се пуши, а тук дори и в детските заведения.Извинявам се за коментара, но просто не мога да го приема.

# 68
А "Радост и усмивка" бихте ли ми казали къде горе-долу се намира.И наистина е хубаво да не се пуши, но така може би си губят клиентелата.Знам ли, в цял свят на обществени места не се пуши, а тук дори и в детските заведения.Извинявам се за коментара, но просто не мога да го приема.
Кое не можеш да приемеш, че не се пуши ли?Или, че губят клиентела?
Не се притеснявай!Достатъчно работа си имат.С двете сестри се запознах преди пет години.Много пъти сме били на рожденни дни, провеждани от тях и ги препоръчвам, а и самите празнуващи са останали много доволни от тях.Засега нямат провал  Peace Дано има повече като тях и Живко Драгостинов!!!
http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=273421

# 69
Да,Радост и усмивка е чудесно място Peace за съжаление в моя случай не е удачен избор.Искам да поканя Живко Драгостинов и да си поръчам торта от Галя или Крамер,а там няма как да стане Sad

# 70
  • by the sea

Намира се на ''Ген. Цимерман'' 56. от ''Цар Освободител'' като тръгнеш по ''Генерал Колев'', 2рата пресечка в  дясно.
http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=273421&dflid=3
Ние също го обмисляхме като вариант за предстоящия рожден ден на сина ми, но в последствие се спряхме на Парти Център Вега.
''Радост и Усмивки'' ми се стори по-удачно място за тържества на мъници (1-4г), въпреки, че в сутерена към помещението са обособили и нещо като танцувална, за по-големички дечица.
Относно тортите, работели с някаква сладкарница ''Никол'', която също се намирала в района на ''Генералите" и от която нямам никакви впечатления.

# 71
Да се отчета и за нашия 2-ри РД,който празнувахме на 11.02 в Capella Play.Получи се страхотен РД и децата бяха много доволни.Отлична организация,вкусна торта,перфектно отношение.....за  което благодаря на персонала!!!Децата бяха на 2,3,5.7,12г и всички се забавляваха.Единствено,което не ми харесва  е ограничението на времето,защото има цена за 2ч. и 3 ч. и когато минат 2ч и 15 м,те таксуват за РД.3ч,но така е почти навсякъде.

# 72
Живанка - Мечтателница е съобразно изискванията ти.. 60лв е наема на залата.. работят с Галя от Ламор има място за игра не се пуши..

# 73
Някой пранувал ли е в парк хотел Персей? Синът ми ще стане на годинка и гостите ще са предимно възрастни. Обмислям вариант тип коктейл, разбрах че там се предлага като вариант.
Ако някой знае или има опит с друго заведение да пише.

# 74
Живанка - Мечтателница е съобразно изискванията ти.. 60лв е наема на залата.. работят с Галя от Ламор има място за игра не се пуши..

Мерси,добавям я в списъка си.В събота смятам да проверя Сити кидс( до ледената пързалка в Младост) и  Мечтателница.

Общи условия

Активация на акаунт