Детски рожден ден във Варна -5

• 103 963
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Можете ли да ме насочите към конкретни места-става на ? за празнуване на кръщене на 2-те деца+рожден ден на малкото. Ще будем около 15 възрастни и 5 деца. Бюджета ни е ограничен и не мога да правя половин сватба/обичайното за кръщене ядене и пиене по ресторанти/ и затова търся  идеи за някое заведение с малка почерпка и място за децата.

# 676
  • Варна
Почвам да следя темата, че рожденият ден наближава  Grinning
Моля да споделите според вас за деца на 8-9 години кое заведение е подходящо. Със сигурност ще има голямо бягане, щуряне и т.н. Аз се замислям или за Викиленд или за Парти плай. За второто прочетох скорошни отзиви, а за Викиленд? някой бил ли е скоро там?
Очаквам предложения ....   bouquet

# 677
Почвам да следя темата, че рожденият ден наближава  Grinning
Моля да споделите според вас за деца на 8-9 години кое заведение е подходящо. Със сигурност ще има голямо бягане, щуряне и т.н. Аз се замислям или за Викиленд или за Парти плай. За второто прочетох скорошни отзиви, а за Викиленд? някой бил ли е скоро там?
Очаквам предложения ....   bouquet

Ние празнувахме във Викиленд за втора поредна година.На мен ми харесва, на децата, също.Към заведението нямам никакви забележки, имам към моята си организация на празника. Simple Smile
Кое заведение е  Парти плей?

# 678
  • Там където има любов
Здравейте
При нас казуса е такъв:
Наели сме вече театър за р.д. и като цяло до сега винаги сме празнували на вилата тъй като има достатъчно място. Тази година обаче татко ни няма да успее да се върне за р.д. и аз не съм сигурна, че сама ще мога да се справя с шетане преди и след, пазаруване и т.н. та си мисля дали можем да го направим някъде където да си наемем по скоро помещението или поне цените да са изключително прилични, защото децата са доста, а не мога да си позволя много  newsm78

# 679
Здравейте
При нас казуса е такъв:
Наели сме вече театър за р.д. и като цяло до сега винаги сме празнували на вилата тъй като има достатъчно място. Тази година обаче татко ни няма да успее да се върне за р.д. и аз не съм сигурна, че сама ще мога да се справя с шетане преди и след, пазаруване и т.н. та си мисля дали можем да го направим някъде където да си наемем по скоро помещението или поне цените да са изключително прилични, защото децата са доста, а не мога да си позволя много  newsm78

Гес мисля, че ще ти свърши идеална работа за целта  Laughing

# 680
  • Варна
Светкавица единият от клоуните има зала в която организира рожд.дни, и май то се казваше Парти плей , а може и да бъркам  Embarassed
и че за там четох някъде в темичката че изкарват украса и играчки според възрастта на децата. Та за това се замислих евентуално там да празнуваме.
Може ли да ми кажеш ориентировъчно колко ви излезе във Викиленд?

# 681
Гес работи ли?
По едно време гледах,че го дават под наем newsm78

# 682
  • Варна
Гес си работи, но на мен винаги ми се е струвало малко тясно за игра  Thinking Но пък зависи колко деца са, пък и тортите и сладките им са чудесни.

# 683
  • Варна
Тортата, която поръчахме от там наистина беше много хубава, но от сладките и соленките съм разочарована. Убедиха ме, че ще са прясно изпечени (тъй като поръчвахме количество за повод), но бяха стари и миришеха на цигарен дим (знаете как са изложени в плетени панери директно в заведението, без витрина) - явно събрани от наличните в момента.

# 684
  • Варна
Привет!

Къде могат да ми напълнят балони с хелий? - по-удобни ми са районите Младост, Трошево, Владиславово....

# 685
  • Варна
Ехооооо здравейте мамита .
Ако има скоро празнували, моля споделяйте, темичката май нещо позамря  Confused
Моето колебание е м/у няколко заведения : Златният лъв, Вики ленд, Аромат под кукления театър и Кариби ( тц Явор ) . Добре че само предната четвърта тема прочетох че ако бях прочела и всички останали темички броя на заведенията можеше да стане и по-голям  Laughing Laughing
Тази седмица трябва да проверя на всичките места , какви са условията и да решавам вече.

# 686
Днес мина нашия РД в Капела плей. Като цена беше съвсем добре , очаквах да е повече пари .

Дали е удобно да кажеш повече подробности по темата. В смисъл колко бяха децата, колко ти беше финалната цифра. Дали за 3 часа плати или за 2. Чух, че имало и такава опция - да съкратиш времето.

Ако не искаш в общия форум, пиши ми съобщение.

Благодаря ти предварително Simple Smile

# 687
на кой  клоун да се спра за детската градина,
парти джак или живко драгостинов?
оф не мога да избера между двамата

# 688
  • варненка от София
С две ръце покрепям идеята за Живко Драгостинов! Аз лично съм безкрайно доволна от него.

# 689
Живко Драгостинов!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт