Алтернативна козметика - 3

• 60 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Peace
 в САЩ могат и да постигнат това което е в основата на клипчето,но тук...едва ли???!!!Ние сме толкова далече!А това е голата истина.

И кое е това, което американците могат да постигнат, а ние не?  Thinking Поне в това отношение - чистотата на храните и дори козметиката мисля, че сме по-добре от тях.

# 436
  • Пловдив
Кое ли?Ами могат да създадат закони и да забранят използването на вс. вредни съставки-това!
А нашите управници...какво нима им имате вяра? Twisted Evil
А като искаш чисто и натурално...на село при баба!

# 437
Кое ли?Ами могат да създадат закони и да забранят използването на вс. вредни съставки-това!
А нашите управници...какво нима им имате вяра? Twisted Evil
А като искаш чисто и натурално...на село при баба!
Е, че ЕС малко ли закони приема? И аз знам, че ЕС е по-строг от САЩ относно съставки, качество и т.н.

# 438
Против пърхот
Смесват се 4-5 капки масло от чаено дърво с 1 супена лъжица масло от жожоба. Намокрете косата с топла вода и на влажната кожа на главата нанесете сместа с памучен тампон. Ако сместа не ви е достатъчна, направете си по-голямо количество. Сложете шапка за баня и отгоре дебела хавлиена кърпа. След два часа измийте косата си.

# 439
Peace
 в САЩ могат и да постигнат това което е в основата на клипчето,но тук...едва ли???!!!Ние сме толкова далече!А това е голата истина.

И кое е това, което американците могат да постигнат, а ние не?  Thinking Поне в това отношение - чистотата на храните и дори козметиката мисля, че сме по-добре от тях.
Аз пък въобще не мисля, че сме по-добре от Западна Европа по отношение на чистотата на храните и козметиката. За САЩ не мога да кажа, защото не съм живяла там. Не знам защо витаят такива митове в БГ, че като продават баби на пазара, всичко е по-чисто. Кой всъщност контролира дали е чисто? Никой.
И да, напълно подкрепям горното мнение, че нищо не можем да постигнем и почти всичко е кауза пердута в България.

# 440
Аз дори не мога да ги видя къде са тия баби на пазара. На нашия продават и разни баби, но пак същото - оранжерийно от борсата заредено. Има май такива, които казват, че е домашно производство, но имам сведения, че лъжат. Confused

# 441
# 442
О, аз в годините с тези моите (вече бивши за щастие) реакции на кожата, пробвах много внимателно какви ли не варианти на козметика от всякакви съставки и качество (продавани в Бг и донесени). Накрая се родих с ей тези био-продукти - за лице ползвам тази серия (но казвам пак, че при мен кожата реагира масивно до рани от почти всичко на пазара и то в горния клас), а за тяло и за коса пак на този произвидител, но от другите серии.

# 443
Добре звучи, но това с козето  мляко не е за вегани като мен Confused

# 444
Добре звучи, но това с козето  мляко не е за вегани като мен Confused

Що бре?! Ти няма да го ядеш  Mr. Green

Като казах ядене, една натуропатка - позната на моя позната, казвала - ако това, с което се плескаш по тялото не става за ядене, значи не става и да се мажеш с него  Mr. Green

# 445
Какво ползвате като стик за подмишниците? И ползвате ли изобщо такива продукти?

# 446
Вече месец използвам дезодорант-камък. Засега съм доволна.

# 447
Вече месец използвам дезодорант-камък. Засега съм доволна.

А как стоят нещата с доставка - цени, мита и прочее? Знам, че беше споделяно, но сега не мога да открия къде точно  Peace

И какво мислите за продуктите на "AVIA" - с хума? Аз ползвам шампоан, балсам и душ-гел, и съм много доволна, но уви - не съм ги проверила още  Crazy

# 448
# 449

Благодаря за информацията!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт