Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 244
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен  wavey

Честита нова темичка
Лучия   Hug
Относно пангасиуса. От скоро реших да го пека на скарата на терасата. Преди харесвах скумрията и пъстървата само на скара, но ми беше омръзнало. Сега отново започнах да приготвят рибата само на скара точно поради тази причина /отвратителната воня на следващата сутрин  Sick/. Слагам пангасиуса направо замръзнал без да го подправям с нищо. Той докато се размразява на  скарата се посварява вътре. Изпича се чудесно и остава сочен, а и къщата не мирише  newsm53

Hug за всички

чудесни минусчета чета тази сутрин - браво момичета  smile3501

# 31
tonnny_bg, един от видовете горчица, която е позволена - дижонска на bornier, от същата марка и ретро горчицата мисля , че става - тя е със цели синапени зърна.

# 32
   Здравейте,сладурки!
  Честита нова темичка!ВЕЩИ,както винаги оригинална и позитивна  bouquet
   ПЕТЕНЦЕЕЕЕ,зависи от времето,миличка ooooh!
   НИАЛА,чул те Господ! Praynig
   ИВИЧКА,честита ти месечинка.Страхотен резултат!!!

# 33
tonnny_bg, аз ползвам тази
Снимката и идеите за приложението й са от тук

# 34
Привет  wavey

Включвам се съвсем Дюкански днес. Моля някоя кулинарна глава   chef да ми обясни що е туй нещо дето Мименсита го е изтипосала на третата картинка от пост №1 в тази тема, ако може да ме светнете преди да съм се удавила в собствен сос  Joy
Според мен или е второфазно Дюканско яйчено-изварено кюфте със зеленчуци на тиган тип омлет или е подобно такова, но третофазно дюканско и има и варени картофи в него.

Май ще взема да спра да отварям тази темичка Crazy

# 35
  • Пловдив
Ами хайде и аз да се разпиша в новата темичка.
Нека да е пълна само с минусчета.

И днес правя 1 месец с вас и Д'кан.
Резултатите са:
Тегло: -6,600
Гръдна обиколка: -4см
Талия: -12см (уау)
Ханш: -9см
Бедро: -5см

И по този повод да почерпя за добрите резултати 

БРАВО  Joy  А пък аз гръдната нарочно не я меря Joy че резултата ще ми развали удоволствието от свалянето на КГ И СМ

# 36
Привет  wavey

Включвам се съвсем Дюкански днес. Моля някоя кулинарна глава   chef да ми обясни що е туй нещо дето Мименсита го е изтипосала на третата картинка от пост №1 в тази тема, ако може да ме светнете преди да съм се удавила в собствен сос  Joy
Според мен или е второфазно Дюканско яйчено-изварено кюфте със зеленчуци на тиган тип омлет или е подобно такова, но третофазно дюканско и има и варени картофи в него.

Май ще взема да спра да отварям тази темичка Crazy

Тва ли имаше предвид?
Уф.....Умори мЪ да сЪ напрягам,ма си мисля,че ще се получи нещо такова от извара,червена чушка,зелен лук,яйце,и сварено пилешко месо наситно(и любими подправки също)....Та да се обърка тая  "адска смес" ,да се оформи върху хартия за печене и да се бутне във фурната....

Или другия вариант е месото да е сурово и да се изпекат кюфтетата на тигана...

П.П. Имай предвид обаче че тез на снимката са с мазнина,затова така изглеждат....

# 37
Аз разбрах, защо не свалям нищо. То ми беше ясно, че нещо не е наред, но незнаех какво. Имам днес положителен тест за бременност. Страшно много се радвам, само малко ми е мъчно, че ще трябва да се разделя с диетата, но... няма как!
Не мисля да напускам темата и не мисля тотално да изоставям Дюкан, просто ще мина на нещо като здравословно хранене при бременност, но ще гледам и да се придържам към основните правила на Дюкан. За сега месото и рибата ми понасят много добре, така, че ще продължа да си ги консумирам, но винаги съчетани със зеленчуци и ще включа и плодове и пълнозърнест хляб или мюсли.
С предишната си бременност качих 40 кг., а сега се надявам да не са повече от 20. Благодаря на всички за всичко и ще продължавам да ви чета с интерес!

# 38
  • София
Записвам се с един въпрос - има ли ограничение за пиенето на Кока Кола лайт ( не че обичам много, но трябва да заменя с нещо натуралните сокове)

# 39
Eee аз влязох да се запиша, пък то пълно с хубави новини!  Heart Eyes
sunny beach  ЧЕСТИТО! Да ти се роди едно хубаво здраво бебче, след една прекрасна бременност без усложнения! После ще ги мислиш килцата.
Ивичка честита месечинка. Резултата ти е страхотен!
Нареждам се за бяло заешко кустюмче, ама малко по-голямко, ако може  Mr. Green

# 40
 newsm44 newsm68 Малеее,каква новина,много се радвам ,sunny beach,това е прекрасно.Пожелавам ти безпроблемна бременност и едно здраво,хубаво и сладко бебче.  love001  love001 Ммм,колко е хубаво!Днес една жена разбра ,че ще става МАМА.Честито ,мила ,още веднъж!
ЦвеTи,denimeni ,благодаря ви момичета.Ще си взема да пробвам да не си умра с отворени очи. Joy
vesito5,хич не го гледай времето ,че иначе рискуваме на лято чак да се видим.Приготвяй се и идвай.Ние с Петинцето ще чакаме. smile3508 smile3521 Аз нямам търпение вече.
Ivi4ka,чудесен резултат.Браво,все така напред до заветната ти цел и дай ,Боже,скоро да се похвалиш с цялостна нова визия.  bouquet
Офф,днеска съм на протеини и не мога да сваря да ям.Вие така ли сте в протеиновите дни? #Crazy
Днеска мисля да изгълтам 3л вода ама до 18 часа някъде.И пилето ще го сготвя по рецепта на смайлисlove001 txtloves

# 41
sunny beach ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемнна бременост и здраво и хубаво бебче на финала Hug

# 42
  • Варна
Здравейте, мацки! Два дни не съм влизала и вие сте изписали света, че и нова темичка сте започнали  Grinning
Снощи си направих салатата с краставици и броколи. Аз добавих и 2-3 сварени яйца, стана превъзходна. Вчера ми върнаха кантара и най-накрая се изтеглих   58кг. Преди да започна със сигурност бях над 61-62кг, така че  newsm44
С пиенето на толкова вода през зимата и на мен ми е трудничко, ама се наливам.
Сега трябва да бягам на работа. Хубав ден на свички пожелавам!
sunny beach: Пожелавам ти лека бременност и здраво и хубаво бебче!  preggo  ylinfant newsm30

# 43
Мастърче, точно за това говорех  Hug
Мда значи съм на прав път за съставките, виж за месцето не се бях сетила, ще трябва да се забърка тази адска смес и да се пробва, че изглежда ммммммм окапах се  Laughing

Честито на бременната, лека бременност  Hug

А и което ме подсеща, че нещо подклуба на клуба, дето смучат фолиевата хич не се проявява напоследък, я се задействайте бързо, вие си знаете  Hug

# 44
  • Морска приказка
sunny beach  Hug Честито миличка, лека бременност ти пожелавам , а за кг не се притеснявай свалят се.

Общи условия

Активация на акаунт