Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 242
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
Влизам веднага да поздравя  sunny beach   ЧЕСТИТО МИЛИЧКА newsm44 newsm44 newsm44 каква прекрасна новина,желая ти лека и безпроблемна бременост и едно здраво  ylinfant.
Честито на всички мацки с поводи  bouquet
Хубав ден ви желая!

# 46
Здравейте!  Laughing
Честита ни нова темичка и благодаря на Вещи!   bouquet
sunny beach, лека бременност и здраво бебче ти желая!   bouquet
Хм, другите, дето се оплаквате, че не сваляте, я бързо по един тест!  Laughing
ivi4ka, честита първа месечинка, резултатът ти е отличен, желая ти успешно сваляне и задържане, както си си запланувала!   bouquet

# 47
  • Варна
моля, варненки, които ще идват в събота, да ми пишат на лични да се преброим!

# 48
Марпълче,аз вече по тая тема си плюя в пазвата. Joy Joy
Петенце,мене писа ли ме ? Joy
Нещо ме е хванала смешната.
По едно кафенце да сервирам/ smile3503
и чайче ,който иска:

# 49
sunny beach Честитооооо newsm44. Лека бременост мила.

# 50
Sunny beach честито миличка, мале колко се зарадвах като прочетох прекрасната новина!!! Желая ти лека бременност, пък килцата после ще имаш мноого време да ги мислиш Simple Smile

Аз днес се премерих и съм -1 кг. Много се радвам, понеже по принцип качвам кила трудно, но и още по - трудно свалям Simple Smile да живее Дюкан  Laughing

# 51
Благодаря на всички за поздравленията! Пожелавам и на вас много радост от всякакво естество!

# 52
sunny beach  Честито мила,лека бременност!Леле как се зарадвах!
ИВИЧКА на теб честита месечинка
NellyR за колата лайт,стигнахме до извода,че след като е газирано трябва да се внимава с нея.А иначе никъде не е споменато точно колко е разрешеното количество за деня.
Честито на всички с минуси днес newsm10

# 53
Ихаа,направих тази дюканска пица и стана нещо страхотно. smile3521
Трябва да опитате:4-5 яйца,пилешко месо на късчета ,куркума,сол и всичко се запича върху хартия.Офф,кой я беше пуснал рецептата не помня ама да е жив и здрав,ще го споменавам дълго. smile3525

# 54
а тази хартия откъде я купувате и колко струва?
предполагам с фолио не става  newsm78

# 55
Благодаря на всички за хубавите думи.
Съжалявам само че не се фотнах точно преди диетата, за да сравнявам, ама то при такива мерки видимо личи.

Прочетох отгоре, отгоре и щях да питам, но видях отговор на ?-са си - как да приготвя пангасиус.
Предполагам че и треската мога да я правя така -на скара newsm78
Мъжо днес ми зареди хладилника, че и фризера  Mr. Green
Тоя път ми купил и други риби освен скумрия  Hug

# 56
а тази хартия откъде я купувате и колко струва?
предполагам с фолио не става  newsm78

Има я във всички по-големи магазини /може и в по-малките, да не ги обидим :mrgreen/ и зависи колко метра е хартията цената е различна. Аз си купих от Кауфланд 8 метра и е към 1.80лв. ако не се лъжа.

# 57
Хартия за печене има във почти всички супермаркети.Аз онзи ден си взех от Кауфланд-1.50лв

# 58
  • in a Lovesong
Здравейте и от мен ! Не пиша много често ама то няма какво  Sad и се ядосвам първите килограми така лесно ги свалих, а сега зор зор ... но не се отказвам!
И аз имам плюс пак заради "любимото" МЦ и не мога да разбера какво толкова като го споменаваме то си е нещо естествено ... за първи път виждам жена така да се отвращава от такива неща( не и помня ник-а на потребителката) ..ама както и да е де  Simple Smile
Хубав петък и почивни дни,  и Трифон Зарезан, и Свети Валентин, и Заговезни ...всичко най-хубаво и много минусчета   bouquet

# 59
  • София
Ихаа,направих тази дюканска пица и стана нещо страхотно. smile3521
Трябва да опитате:4-5 яйца,пилешко месо на късчета ,куркума,сол и всичко се запича върху хартия.Офф,кой я беше пуснал рецептата не помня ама да е жив и здрав,ще го споменавам дълго. smile3525

А пилешкото месо предварително сготвено ли е? Извинявай за глупавия въпрос  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт