Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 250
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
Някой може ли да каже какви витамини да се пият, защото през този сезон зеленчиците не са от най-витаминозните и мисля, че трябва да вземам допълнително витамини

Има ли режимни витамини?

# 376
Здравейте! Laughing
Аз пак нямам много време, затова само искам да благодаря на всички, които са ме поздравили  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И да честитя юбилейната месечинка на Didranad, все така чаровна и повече никакви излишни килограми, миличка!  Hug

# 377
Ако някой иска да ме види на какво приличам да заповяда на          http://korni68.snimka.bg/experiment/predi-dietata-na-dyukan.474755.17452781

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 18:55 от korni68

# 378
  • София
Не съм ви писала отдавна, с четенето въобще не смогвам Blush
Пропуснала съм много поводи и месечинки - Нелсън(ти си светъл пример за 4-то фазник), Марпълче(нямам думи - уникална си  bouquet), Мирка(и ти си страхотна, резултатите - перфектни - успех в трета), Валентина (слабичка и хубава)-   bouquet
Дидранад - Честита месечинка и на теб  bouquet Чудесно изглеждаш, успех в задържането  bouquet
Ако съм изпуснала някого, неволно е, простете ми Hug
korni68 - дава грешка тоя линк Simple Smile. Иначе аз искам Blush
Мастърче - защо изгони мишока с казаня... Joy
Много прегръдки и успех  bouquet

# 379
  • Ispania
Здравейте моми4ета Hug Hug.4ета си ви аз ,но писането ми е през три 4етири теми Laughing.
Някьде бях 4ела ,4е може да изпозва без проблеми цареви4но брашно с тази диета Thinking.Вярно  ли е?
Намерих си рецепта за мьфини по ДУкан ,но в рецептата има две льжици цареви4но брашно newsm78.
Пьк имам желание всеки ден да си ги правя,4е много вкусни станаха ,но май то4но от него сьм ка4ила тези дни Confused.
За протокола bowuu,с вас свалих над 30 кг.....Сега се вмьквам в най-малкият размер дрехи Blush Blush.АКо пьк не се побера в най-малкият в следващият номер Laughing

# 380
Здравейте , искам да ви попитам може ли в режима на Дюкан да се приема 0.1% плодово кисело мляко Виталис ?

# 381
Добър вечер на всички дюканки Wink
Аз отново с едно въпросче, ако може... Simple Smile Момичета,  дали телешкото шкембе е режимно?

Nimowe, пробвах го този кекс, но  замина в кофата, дано следващият ми опит е успешен.... остана суров отвътре, спуши се, а спазих всички инструкции Sad  Къде ли греша?!!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 20:42 от dani_l

# 382
Аз отново с едно въпросче, ако може... Simple Smile Момичета,  дали телешкото шкембе е режимно?

Да режимно е !

Дидранад , чудесна си , честита месечинка !  Heart Eyes

happysmile  Hug

korni68 , тук при нас има и по - големи постижения , Марпълчето е виден пример , така че стягай се иска се само воля и режимност и  ти обещавам че само след 3- 4 месеца вече няма да ти тежи така ! Успех   bouquet

Люска , чудесна прическа , много ти отива!  Heart Eyes

Нямам време да ви чета сладурки  Confused , липсвате ми , прегръдки на всички  Heart Eyes Flutter

# 383
  • Бургас-Несебър
Аз отново с едно въпросче, ако може... Simple Smile Момичета,  дали телешкото шкембе е режимно?

Да режимно е Peace

Здравейте , искам да ви попитам може ли в режима на Дюкан да се приема 0.1% плодово кисело мляко Виталис ?
мисля че съдържа плодови парченца или пулп, което го прави нережимно!!! Naughty Погледни добре съдържанието на етикета - може и аз да се бъркам Hug Hug Hug

Ако някой иска да ме види на какво приличам да заповяда на          http://korni68.snimka.bg/experiment/predi-dietata-na-dyukan.474755.17452781
аз те видях, бъди стриктна и много скоро ще се радваш на резултати!!! Hug Hug Hug

Някой може ли да каже какви витамини да се пият, защото през този сезон зеленчиците не са от най-витаминозните и мисля, че трябва да вземам допълнително витамини

Има ли режимни витамини?
аз пия тези на суправит - незнам дали са режимни, но не ми се отразяват зле на режима

Лека и отслабваща вечер момичета!!!   Hug Hug Hug

П.П тя Шушка отговорила  Wink за шкембето

# 384
Мммм, супер Simple Smile защото си спретнах шкембе с гъбки в доматен сос за утре. Дано поне това е станало вкусно Simple Smile) Тази вечер определено не ми се отдава готвенето и мъжа ми нещо е недоволен...

# 385
dani_l, ох #Crazy... я кажи какъв подсладител ползва? бакпулвера? newsm78 newsm78
моята печка има и вентилатор... и само 35мин го пекох...   Rolling Eyes Rolling Eyes

аз по принцип съм много некадърна готвачка. Майка ми искаше снимков материал за да повярва че съм пекла каквото и да било което после си можела да ядеш... Crazy

# 386
dani_l, ох #Crazy... я кажи какъв подсладител ползва? бакпулвера? newsm78 newsm78
моята печка има и вентилатор... и само 35мин го пекох...   Rolling Eyes Rolling Eyes

аз по принцип съм много некадърна готвачка. Майка ми искаше снимков материал за да повярва че съм пекла каквото и да било което после си можела да ядеш... Crazy

аааа, ето къде е моята грешка Simple Smile не включих вентилатора. Нищо аз пак ще се пробвам. Тези тричави кексове, палачинки и т.н. хич не ми се отдават... винаги заминават в кофата за боклук Simple Smile
Вече съм 4-ри седмици на режим и все още не ми се хапва сладко, но се изкуших като видях снимките на кексчето, което ти си сътворила Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 21:09 от dani_l

# 387
Момичета, тук не се коментира кое с какво да се замести и как да се избегне позволеното с нещо не позволено. Тук се спазва стриктно това, което е дадено като разрешено. Много е просто - всичко е описано в книгата, а за по-лесно на тези, които не искат да прочетат цялата книга е синтезирано на 1 страница - четете,  изпълнявате стриктно и оттслабвате. Това е. А импровизациите - те ви водят към друг режим, не дюканския и не знам дали резултатите биха били добри.

Вещи, ако упрека е към мен, само няколко думи още:
Чета и се интерсувам не малко в контекста на разговорите ни. Споделих на глас мисли и съмнения. Нищо повече. Едва ли чувството за хумор е за упрек. Съвети не съм допускала да давам. Държа се навсякъде учтиво и толерантно, далеч не само във форумните светове. Беше просто опит за дискусия.

Моля за извинение, ако съм нарушила правилата ви. Няма да си го позволя повече. Успех на всички!   bouquet

# 388
  • Пловдив
Не виждам защо се сърдите, когато човек каже нещо. Все пак е форум, би трябвало всеки да е готов да чуе различни мнения. Колкото до поста ми най-напред имах предвид 3.6%-то мляко .Но няма да отрека, че според мен, а и не само според мен едно разреждане на млеката не намалява тяхната масленост. Просто се намалява количеството, а маслеността остава същата. И имах и това предвид. Не може да вземеш 4.5 % мляко, да го направиш на айрян и да си мислиш, че вече е 2% - то все още си е 4.5%, просто количеството му е променено.

# 389
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     krisi99, добре дошла  Hug Я по-добре си карай без прегрешения, че после е гадно...
     TheNMaser, тя много готина таз мацка, ама де го мишока  Rolling Eyes, искам си го...
     Елл, кви калории, кви 5 лева, я си хапвай мръвки и не се втелявай  Peace
     vasq 84, щом си в четвърта не виждам проблем, само протеиновия ден прескочи и все пак внимавай да не се увличаш с изкушенията. Леко бременеене и да ни зарадваш със здраво, красиво бебоче на финала  Hug
     Didranad, честита юбилейна месечинка  Hug Успешно да задържиш хубавия резултат, че имаме нужда от примери за подражание  Wink
     korni 68, след някой-друг месец режимност няма да се познаеш на тези снимки  Peace Ама пък каква завист ме обзе като стигнах до третата... снимка
     Val, ограничението за царевичното нишесте е 1 ч.л. на ден. Ама я все пак пусни тук рецептата за тез кексчета, че мен нещо ме е затресъл глада за сладко...
     hope, имаше нещо нережимно в тези млекца, ама като не помня какво беше...  newsm78
     dani I, режимно е, режимно, ама аз му махам една вода като го варя, че много мазнотии пуща, а вече нещо не са ми по вкуса... Я сподели рецептата за тази вкусотия, че баш така още не съм го правила и ми стана интересно.
     Момичета, потънала съм в една ей такава черна дупка, ама пък е красива, а!? С кеф да се хакнеш в нея с главата надолу... Уж няма причина, уж всичко ми е наред, ама не мога да издрапам от там, чувствам се ненужна и безполезна, и знам ли още какво - изморена, безсилна, безцелна... Нищо не ме вълнува, нищо не ме радва - дразня се от себе си, да не говорим за другите около мен, всичко правя с усилие на волята и не знам още колко ще устискам да я карам така... Не че можете да ми помогнете, ама поне като си го кажа, белким ми олекне, че иначе трябва да съм силна и способна да се справя с всичко, а аз не съм и не искам да съм, ама кой ме пита... Хайде стига съм мрънкала по вечерно време  Blush
     Май е време да се поучим от примера на тези кожухчовци

и да отмъркваме, че да не се гледаме лошо с кантарите утре сутрин  Wink Но преди това и един специален кожух за mirka75 и всички други счетоводителки, на които в момента им пушат главите  Wink Hug
          Хайде от мен много  Hug Hug Hug с пожелания за красива, режимна нощ и сладки сънища!
     И докото пешех, видях че се продължава дискусията за маслеността на млякото Вещи,  права си, както винаги Blush Наистина с разреждането на млякото процентното съдържание на мазнини намалява. Друг въпрос е, че поемаме същото количество мазнини, но с по-голямо количество мляко. Прост пример - в кофичка мляко от 400 гр с 3% масленост има 12 гр мазнини. Ако го разредим с 400 мл вода, количеството ще е двойно по-голямо, процента двойно по-малък, но количеството мазнини си е пак същото. Така че... всеки мисли с главата си, яде каквото реши и не се жалва ако има проблем със свалянето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт