Захванеш ли се със Дюкан ти знай, че ще се превърнеш в секси зайче - 223

• 35 249
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
      Deva-Co, калкулатора е на първа страничка на темата, малко под големия надпис за алкохола и триците. Заповядай и линк.
      ianica stefanova, най-добрата и препоръчвана схема е 5/5. Има разбира се и други варианти, но тази е основната.

Благодаря много!Поне засега се справям добре,чувствам се като балон пълен с вода newsm62,защото за мен е нетипично да пия толкова много. Добре е ,че количка,макар и диетична може да се пие,че без кола като цяло немога.Днес ми е четвърти П ден. Мисля и утре да изкарам така и минавам във втора та да видим WinkЗа вечеря ядах супа топчета от еленска кайма ,наблегнах на застроената чорбичка та сега съм сита Simple Smile

# 601
Един глупав въпрос и от мен... Rolling Eyes Rolling Eyes
Степче мога ли да си направя и какви са ограниченията?  newsm78 newsm78
До сега не съм се чудила, щото нямах. Сега като имам ме дразни... #2gunfire #2gunfire

# 602
Nimowe,ти сериозна ли си / Joy Хихих,разбира се че можеш,нали си го правим степчето с кисело мляко като кремче и с вода може . Hug Hug Hug
Аз хапнах и вече заспивам ,а трябва дребния да го изкъпя.Ама очите ми се затварят. ooooh!
Сиренцето на Тумбичка стана превъсходно.Обаче следващият път ще сложа чубрица,че  тоз босилек нещо не ми хареса. newsm78 Не му усетих аромата.

# 603
  • Варна
Уфффф голямо ядене ви казвам  Laughing Laughing Laughing Laughing
Оставих филенцата за утре и си направих скариди, и една зелена салатка с краставица и лук. Много се освиних. И  десерт ядох чак. Два дни нямах много време да ям, но пък днес се увлякох  Embarassed
Nimowe: аз степчето с кисело млекце си го правя, слагам и малко канела за перисталтиката  Rolling Eyes Rolling Eyes и малко нес кафе. Става чудесен десерт. Утре съм замислила да си направя желирано кремче.
Сега мисля да се подвия и да гледам някое филмче.
Лека вечер на всички и отслабваща. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 604
Тони, съвсем сериозна съм.  Crossing Arms Crossing Arms
Тук степчета няма и се чудех...  newsm78
Радвам се че съм разсмяла някои Hug Hug Hug

# 605
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    Аз, благодарение на калпавото време, още се радвам на хубава компания. Днес обаче и гостите бяха на дюкански гозби  Laughing, че ги и харесаха даже... Така че минавам само да ви пожелая хубава, режимна нощ и сладки сънеща, като това сладурче

и отивам да извлека максимално удоволствие от оставащите няколко часа, че после пак се качвам на въртележката...

# 606
Здравейте, следя темичката отдавна, макар че не пиша в нея Stop Stop

Искам да ви питам при вас появиха ли се проблеми с цикъла заради диетата? На трети март ще станат два месеца, откакто съм с Дюкан (все още съм във втора фаза) и сега цикълът ми закъснява с 1-2 дни, а той е доста редовен като цяло.. Та да е имало при вас подобни проблеми? Confused Confused Confused

Hug Hug

# 607
  • Испания
Здравейте, следя темичката отдавна, макар че не пиша в нея Stop Stop

Искам да ви питам при вас появиха ли се проблеми с цикъла заради диетата? На трети март ще станат два месеца, откакто съм с Дюкан (все още съм във втора фаза) и сега цикълът ми закъснява с 1-2 дни, а той е доста редовен като цяло.. Та да е имало при вас подобни проблеми? Confused Confused Confused

Hug Hug

Здравей!

Аз не съм имала проблеми, но по този въпрос виж тук: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%bc%d0%b5%d1% … %bb-%d0%bc%d1%86/

Ако до няколко дни не се появи, иди непременно на лекар. А както виждам, си на 19 години и не знам дали е особено разумно да се подлагаш на подобен режим.

# 608
Привет момичета,
на режима на дюкан съм от 18 януари, искам  да попитам как си набавяте витамини, тъй като не приемаме плодове в 1ва и 2ра фаза, купих си едни комбинирани витамини от аптеката (аптекарката ми ги препоръча като подсилващи за зимата.)
  bouquet има ефект засега от режима, ще пробвам да се включвам в темата и аз:)
Благодаря ви, когато мога чета темата:)

# 609
  • Испания
Привет момичета,
на режима на дюкан съм от 18 януари, искам  да попитам как си набавяте витамини, тъй като не приемаме плодове в 1ва и 2ра фаза, купих си едни комбинирани витамини от аптеката (аптекарката ми ги препоръча като подсилващи за зимата.)
  bouquet има ефект засега от режима, ще пробвам да се включвам в темата и аз:)
Благодаря ви, когато мога чета темата:)

За витамините: http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/04/07/%d0%ba%d0%b0%d0% … 0%b8%d0%bd%d0%b8/

# 610
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Отново е понеделник. Да започнем новата седмица с кафе и усмивка  Wink

Аз след два дни и три нощи освинване и дълъг период ГГЗ от днес, ако трябва с пистолет опрян в челото, се връщам в правия път със старт от 81.200. При това е крайно време, защото докато търсех под вола теле, новият асансьорен техник май сам взе, че ме откри и не върви баш сега да се освинвам. Така че приготвяйте средствата за съветване и налагайте без да моля, ей така, превантивно, да не ми минават даже грешни мисли.
          Усмихнат, спорен и режимен ден и успешна седмица  Hug Hug Hug

# 611
Добро утро!  Laughing
Желая на всички успешна нова седмица  Sunglasses
И специално за Мименситка  fight Искрено ти желая успех  Hug

# 612
  • UK
  Добро утро, момичета Simple Smile Слизам от балкона, където обикновено се подвизавам за един стратегически въпрос Mr. Green
  Как се пече пиле на сол? Освен, че се изплющява разкрачено, има ли знаяение дали солта е морска или обикновена? Отгоре завива ли се с фолио, на колко градуса се пече?
  Иначе моята измислена "трета минус" фаза тече ОК, остават само 3-4 килца
  Благодаря предварително
   Hug

# 613
  Добро утро и от мен!
  На всички новички-ДОБРЕ ДОШЛИ!
  СВИДНИЧКА  bouquet,пилето се пече на морска,едра сол.Не го завивам във фолио,покривам тавичката с пласт около 1 пръст сол и поставям пилето отгоре.Пека го във фурната на 200 гр.за около 45 мин.Успех и приятен апетит!!!
   Лека,успешна и отслабваща седмица!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 614
  • Испания
Добро утро!  Grinning

Как се пече пиле на сол?

Пече се, както казваш ти, разкрачено. Разрязваш пилето през корема по дължина, измиваш и подсушаваш с кухненска хартия. Сипваш в тавата от фурната сол /няма значение дали е едра или дребна, аз слагам едра/ колкото да покрие цялото дъно и захлупваш разкраченото пиле. Печеш на 200 градуса /без прадварително да загряваш фурната/ около час, като последните 10 минути го обръщаш, ако е голямо. Ако преди това си ползвала фурната и е топла, ти трябва по-малко време за печене. Като се изпече, веднага го вадиш, защото ако го оставиш в солта, поема много. Като го извадиш веднага, то е поело толкова сол, колкото е необходимо и не е пресолено. След това, преди консумация, махаш кожата и... да ти е сладко!   chef

И риба, приготвена по този начин, става много вкусна. Не забравяй, че трябва да се подсуши преди да се сложи върху солта.

Общи условия

Активация на акаунт