За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 676
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Ха ха, Поли разсмя ме. Аз вече не рова съсредоточено в . Гледам само консистенцията. hahaha
Имам питане. Някой има ли представа как да изчистя рисунка с  от блузата на детето?

# 31
  • София
Рисунки с молив и химикал се перат. Перманентни маркери - не. Може и на десетото пране да се махнат, но за сега аз лично не мога да се справя с рисунките с маркер върху анцуга на дребното.

# 32
 Tired От това се опасявах. Имаме и един изрисуван чорапогащник ама за блузате ме е яд. Любима ми е. А Дреб се каза художничка като мама. Тя и кучето беше изрисувала с боички ама това е друга тема. Благоаря АнМари все пак.

# 33
  • София
Пробвай с някакъв разтворител, но не съм сигурна в крайният резултат.
Аз съм накупила борд маркери за дъската, но малкото си беше изрисувало анцуга. Прала съм го няколко пъти, но без успех, на червени и черни черти е. Добре, че анцуга е за у дома.

# 34
А пробвали ли сте преди пералнята,да разтъркате нарисуваното със студена вода и сапун.При мен има резултат.Обаче,мине ли през пералнята,не става

# 35
Момичета,благодаря ви за съветите-послушах ви и тази сутрин малката като се събуди в 4 дадох й бибата и я оставих без да й говоря или да я занимавам и тя си заспа,спа до 6 и 30(пу пу да не урочасам положението).Дано и утре да успеем да я задържим до по-късно.Още веднъж благодаря и стискайте палци да не е еднократно явление.

# 36
Момичета,мислите ли,че е проблем, ако 8м бебе изяде, част от корица на списание, не  е много,но все пак, изобщо не съм я видяла, кога си е отхапала парче - една част и извадих от устата, другата не успях ,и  си я преглатна??/ би трябвало да я изака нали/
Днес тъкмо казвах на мъжо за твоя пос и дребчо изяде едно малко парче от проспекта на Eucerin-на!  Laughing

# 37
здравейте,искам да попитам какав дезинфектант или препарат ползвате за почистване на повърхностите в детската стая...как почиствате играчки които не позволяват миене или пране а са падали навън на не много чисто място...

# 38
Аз чистих с бистра водица през първите месеци, после с каквото по принцип си чистим. За какви играчки говориш? Аз нямам такива, които не позволяват миене. Чувала съм за охлаждане във фризер за 24 часа, но за плюшени играчки. Против акари и домашен прах се прави.

# 39
  • София
И аз с вода...чат-пат с фрош пода.
Какви са тези играчки, които не позволяват миене newsm78 newsm78 newsm78

# 40
  • София
Детската стая чистя както чистя навсякъде е дома.
Играчки мия с веро или сапун, или пера в пералнята.

# 41
преди ползвах на чико дезинфектант за почистване на детското легло,гардеробчето и другите шкафчета в детската стая,но сега не мога да го намеря дори във фирмения на чико и затова питам за друг.....а за играчките, става дума за пиано на батерии,аз ще махна батериите ,а после страх ме е че с вода не е уместно да се чисти такава играчка....

# 42
аз чистя с мокри кърпи такива неща! Все пак вече няма как да се избегнат на 100 % бакретиите от всичко

# 43
Детето колко е голямо всъщност? Аз останах с впечатление, че е съвсем малко бебе, но това пиано... Не му правиш добра услуга, като се опитваш да му създадееш стерилна среда. А съм мила играчки с батерии с вода. Вадя батерията мия играчката и като озсъхне добре я злогявам. А да знаеш, че  лапат почти всичко, което им се изпречи на пътя, а ти в повечето случаи няма да успяваш да го спреш/видиш.

# 44
  • София
за пластмаса, ако нещо се оклепа толкова - мокра кърпичка или памуче със спирт.
но не се  вманиачавай да дезинфектираш вс....

Общи условия

Активация на акаунт