За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 648
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Ники, честит нов ник Laughing!

Абе мамчета, да ви питам до кога да давам пюре Thinking? Синът ми си ги хапва, и хич не съм и помислила, че е голям вече за тях, а всъщност сигурно е. Той си е на кухня през седмицата, но в почивните дни поне едното му ядене за деня е месно или зеленчуконо пюре. Айде плодовите му ги давам по половин с кисело мляко за десерт.
До кога давахте вие? Тези, които са яли, защото пък не всички ядат.

# 46
Поли,що пък да не даваш като си го хапва детето.Когато имаш подходяща храна от вашата си му давай,но пък е голямо удобство да имаш какво да дадеш ако яденето ви не става за него.Аз давах докато ги ядеше.Може би беше на възрастта на Ник когато напълно отказа да ги яде.Тогава ща,не ща готвех в почивните дни храна която да е подходяща и за малкото.Пък и много удобно ми беше с пюретата когато отивахме на гости.

# 47
Гали, наистина е голямо удобство поне за едно хранене на деня. Правя му супа, или някаква манджа, но то е за обяд, а за вечерта за да не е пак същото, давам пюре. Или обратно. Той ако сам се откаже, добре, но пък ги харесва и си хапва.
Еми ще давам. Какво пък Laughing.
 Hug

# 48
И аз вече не си спомням докога давах пюретата,когато не е имало кухня. newsm78 Давай си ги,като ги яде.

# 49
  • София
Поли и аз от време на време давам пюрета, ако нямам кухня де. Купувам от най-големите на Гербер или Хип. Не, че му стигат на моя син за едно хранене Simple Smile
Последно Алекс хапна пюре миналата или по-миналата седмица.

# 50
Е то обикновено след пюрето има и десерт Laughing. Освен ако не е заспал междувременно Laughing. Иначе само с едно пюре как да се нахрани.

# 51
  • София
Пюретата на Гербер са хубави, менютата. Идеално е ако нямаш друго за хапване на детето.
Александър по принцип храна не отказва. На мен лично Гербер ми харесват повече от Хип.

# 52
  • София
polin_a чоят до към 2 годишен отказваше дом.- приготвена храна, така че като нямаше кухня, ядеше пюрета. даже по едно време не му стигаше едно и давах по 2 бр... като към края само гербер ядеше и чат-пат сеплер...хип изобщо не ги харесваше още от малък...само тиквата и морковите им ядеше в началото.

# 53
Той и моят син много не ми харесва манджите Mr. Green, но супичка хапва. Щом до две години си давала, да не се тормозя тогава. Предполагам, че сам ще се откаже дори и по-рано, но докато ги харесва, ще му давам. Марките - везамам всякакви, но може би трябва наистина да мина на по-големите грамажи.

# 54
  • София
то не само грамажите, но и  вътре големите са на по-едри..хапки...
аз даже съм носила и на морето по едно кашонче Simple Smile))
да не говорим, че до 3 годишен отказваше друга закуска освен каша да яде.....
иначе пюретата просто по едно време спря и почна моите неща да яде...аз периодично предлагах....и така.... като прояде спрях да купувам пюрета...все пак предпочитам да яде домашна.
Но и той никога не е искал дя яде 2 различни неща на едно ядене - ако е манджа - това да е...ако е супа - само супа.... т.е. като сготвя супа и второ едното е за обяд другото(супата) за вечеря. ако трябваше по 4 манджи на ден да готвя, щях да изкрейзя Simple Smile

# 55
То и две манджи да готвиш, пак изкрейзваш, щото трябва да е всеки ден ooooh!. Синът ми яде две неща на едно ядене, но второто задължително е десерт. Супа + манджа още не съм предлагала.

# 56
  • София
хаххаа, да...и моят дълго яде  така с десерти...докато просто не почнах да му давам по-големи порции от основното...и за десерт ако иска плод....

# 57
  • София
Алекс също яде по две яденета. На обяд обикновено му давам второ и десерт (от ДК). На вечеря кара на супа + още нещо от нашата храна.

# 58
Ааа, Поли благодаря! Hug
По въпроса за пюретата аз давам. Готвя уж ама и моята кифличка  като на Ейнджъл детето хич не е фен на кулинарните ми умения. Та купувам  тези за след годинка.
АнМари,ти вчера как успя да си преведеш поста ми с рисунките с маркер? Едва сега видях какви глупости съм писала. Mr. Green

# 59
  • София
Видях "рисунки с". И знам моите с какво се рисуват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт