За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 670
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Криси, за пяната не помня Simple Smile
5 или 6 месеца използвах шампоан на Мустела, след това минах на Бюбхен. Може да са се застъпили Мустела с Мустела.
Възможно е да няма пяна от Мустелата.

# 661
Мерси момичета,значи е от Мустелата,щом Ейнджъл е ползвала Нивеа и е имало пяна. Ох,довечера ще падне едно миене.....

# 662
  • София
Е, това не не е станала пяна, не значи, че детето е останало неизмито Simple Smile
А поне някакъв ефект от Мустелата?

# 663
  • Бургас
Здравейте !
Можете ли да ми препоръчате слънцезащитен крем за бебето ми ?
И от кога е добре да се ползва?
Преди два дена слънцето беше много силно и се замислих дали не е време да й слагам или пък трябва да изчакам ?

# 664
Здравейте !
Преди два дена слънцето беше много силно и се замислих дали не е време да й слагам или пък трябва да изчакам ?
Аз й взех на Мустела 50 фактор и го използвам  когато е над 5 градуса навън,защото дори и облачно или снежно време, слънце винаги има !През зимата беше фактор 30 а сега е 50!Ще купя и на Нивея спрея ,че е по-удобен!

# 665
  • София
Здравейте !

Мустела бебе, дейлонг бебе, а-дерма 50+ - до колкото знам не е препоръчително преди 6 месец на бебето...но то и няма работа на директо силно слънце като е по-малако. а все пак слънцезащитната козметика си е тежка.
Иначе напримар линола си имат UV защита и без да са кремове за слънце...

# 666
Иначе напримар линола си имат UV защита и без да са кремове за слънце...

Каква е по-точно? Благодаря предварително.

# 667
  • София
ДОКАЗАНА ЗАЩИТА ПРИ РЕНТГЕНОВИ И UV-ОБЛЪЧВАНИЯ.
това пише...
http://www.chimtrade-komet.com/Lin_cream.htm
http://www.chimtrade-komet.com/linola_MASLO.htm

предполагам става за по-леко слънце достатъчно...но наистина така или иначе аз малко бебе на силно пряко слънце не бих пекла....

# 668
Здравейте
от кога започва да се слага бебчето по стомах, за да си задържа главичката

# 669
Аз започнах веднага сслед изписването от родилния дом, при всяка смяна на пелените да я поставям по корем.

# 670
  • София
аз съм много доволна от това на Бюбхен! имат фактор 25, 30 и 50 (дано не бъркам). преди време като ги 'разучавах' помня, че нивеата не беше за предпочитане.

Здравейте
още първите дни в къщи, преди хранене. и 2мата са едри бебета и на седмица вече я вдигаха и задържаха. Simple Smile

# 671
Е, това не не е станала пяна, не значи, че детето е останало неизмито Simple Smile
А поне някакъв ефект от Мустелата?

Точно това ме притеснява-дали се измива хубавичко.А иначе може да звучи нереално,обаче още тази сутрин видях,че петънцата се отлющват,та сега пак съм я намазала и тиквата й лъска WhistlingСупер е това кремче,така като гледам до няколко дни ще е готова.

# 672
  • София
Здравейте
Александър имаше силни колики. Единствено по корем се успокояваше и спеше.
Предполагам, че по корем за 1ви път съм го сложила или на 9 дена или на 10тия (вече ни бяха изписали).

Криси, предполагам, че се е измило. А щом има и ефект - страхотно.
Не бързай след това да даваш крема на някоя майка, защото крустите могат пак да се появят.
А на щерката се бяха появили в градината. Щях да падна като видях.

# 673
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите момичета !   bouquet

но наистина така или иначе аз малко бебе на силно пряко слънце не бих пекла....
Не я излагам на пряка светлина,но все пак питам дали има нужда още от сега да слагам.
Кожата ми се струва толкова нежна и финна и ме е страх ,че дори и от непряка светлина може да и стане нещо.

# 674
  • София
нищо няма да стане. хубав сенник и чадър са ти нужни.
аз почнах да го мажа навремето май месец...или юни...значи е бил на 6-7 месеца. Тогава с мустела бебе и не ми хареса, че при цялото мазане беше станал черен кат цигане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт