По колко искат домоуправителите ?

• 8 036
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
по 7,50 ни взимат - обирджии!

# 46

А какво получавате в замяна?

# 47
По 4лв на човек месечно. В това влиза асансьор, осветление, чистачка на входа. Ремонти ако се наложат - отделно. До сега не са се налагали, освен развалена домофонна система и ни взеха по 7лв на човек тогава.

# 48
Аз извършвам услугата професионален домоуправител и касиер срещу 3.00 лв на апартамент

# 49
  • край голямата локва
a140 ,  и ако това не е реклама. Специално за да дадеш обява ли се регистрира. Laughing

# 50
  • край голямата локва
Според новият закон не се плаща за дете до 6 год. , а за куче се плаща като за 1 човек, освен ако не сте решили друго на общото събрание на блока.

Точно така. Общото събрание може да реши индивидуално. При нас децата от 3 до 6 год. плащат половин такса, като това важи и за малките породи кучета. За големите таксата е цяла. Пащаме по 3 лв за нас и 1.50 за детенце. Допълнително по 4лв. на апартамент независимо от броя на живущите. Колко обаче взима самия домоуправител като заплата-не знам.

# 51
Поради каква причина има разделение в плащането за кучи според големината му?
Аз не виждам лгика- дали е малко или голямо излиза поне 2 пъти на разходка, т.е. се ползва асансьора по 2 пъти и двете цапат..знам ли. Не виждам логика в това нещо.

# 52
Какво е това "кучи"?

# 53
 Joy Joy Joy мми..какво е..това е онова, дето е КУЧЕ, ама никой не си чете глупостите, които пише. Няма да редактирам , че ще стои много не на място твоето мнение. Embarassed

# 54
При нас за домоуправителя се събират по 1 лв. от апартамент на месец, отделно за чистачка по 1,50 лв. на месец, за абонаментно подържане на асансьор ни искат общо 23 лв/месечно за целия вход, т.е. по 1,20 лв. на апартамент. Който живее на 2 и 2 етаж не плаща за асансьор. 

# 55
Аз не виждам лгика- дали е малко или голямо излиза поне 2 пъти на разходка, т.е. се ползва асансьора по 2 пъти и двете цапат..знам ли. Не виждам логика в това нещо.
Е, как не виждаш - голямото цапа повече - пика повече, ака повече, мирише повече. То и дебелите хора плащат като за двама.

# 56
  • край голямата локва

Имаме няколко големи кучета- овчарки, питбул. Когато те са в асансьора друг не се качва. С малките е друго, а и собствениците обикновено си ги държат и въобще не цапат.

Е, как не виждаш - голямото цапа повече - пика повече, ака повече, мирише повече. То и дебелите хора плащат като за двама.

Добре, че не е така, че тогава много солено ще ми излезе. Whistling   bouquet

# 57
  • София
10 лв на апартамент. Без значение хората. Асансьор и чистачка нямаме. Целта е да се посъберат пари за ремонти.

# 58

А какво получавате в замяна?

Чистачка, асансьор, осветление на общите части (крушката на нашия етаж вечно е изгоряла Laughing) и не на последно място заплата на домоуправителката.

# 59
4 лв на човек за асансиор, чистачка, осветление и т.н. Даваме още + 10 лв на месец еднократно, защото имаме и портиер. Ама домоуправителката е една баба вечно ми се обеснява  колко шумно било, защото сме най-младите в блока  #Cussing out #Crazy
А и вечно седи на входа да гледа кой влиза и излиза-когато се прибера късно пита къде така, къде е мъжа ти или обратното пита мъжа ми къде съм аз ooooh! Все едно и влиза в работата, аз по се връзвах в началото, докато моя и тегли една майна и си отминава. И тя поздравява само мене във входа като ме види hahaha

Общи условия

Активация на акаунт