90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема №82

• 27 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София, родом- Силистра
Момичета утре съм на плодове и мисля да си направя печени ябълки според режима, но никага не съм правила, ще споделите ли как става , ако някой от вас е правил?

# 541
Момичета утре съм на плодове и мисля да си направя печени ябълки според режима, но никага не съм правила, ще споделите ли как става , ако някой от вас е правил?
Аз съм правила на водна баня във фурна, като премахвам дръжката и семената и пълня с орехи на малки парченца и мед.. СТават чудесни.

# 542
   Танитка, Ужасия благодаря за снимките.Страхотен е, във втори цикъл първият въглехидратен ще е с него Hug

Ели гюл, браво и на двама ви   bouquet

Аз пък не разбирам на 35 защо се имате за стари?!Права е Ужасия, важен е духа на човека Hug Аз след 10г мисля че ще съм в разцвета си  Joy Детето ще е поотраснало, на барове ще ходим и така hahaha Joy

Отивам да си нагледам щруделчето как се пече.Не ми казахте нищо , но го пуснах на 180градуса.

# 543
  • на малък остров в океана
Аз ги режа на две половини, махат семките, слагам ги в тавичка, наливам вода колкото да покрие дъното и пека на 200 градуса за около 20-25 минути.

# 544
  • София, родом- Силистра
Плодчe и Ujasia благодаря за идеите утре ще се пекат ябълки

# 545
Цветляк, не си падам по жени.Зъболекарката ми е на 40, омъжена с две дъщери. Joy

# 546
  • София, родом- Силистра
Аз съм на 37 , но тава е по ЕГН,но със всяка измината година напред  се чувствам като върнала се с година назад  Laughing
А по живот съм като на 18-19 и готиното е, че и мъжът ми е на същият акъл като мен и детето като гледам е същата луда глава като нас. Е то няма как да прилича на комшията ама.... Joy

# 547
  • София, родом- Силистра
Плодчe пробвай с круша или сини сливи дори може и сушени сутрин на гладно.

# 548
Плодчe пробвай с круша или сини сливи дори може и сушени сутрин на гладно.
Благодаря за варианта.
Бульонът си свърши работата  Mr. Green

# 549
Ееееееее, май разбудих духовете с тая възраст hahaha аз декември станах на 29 , не че са много , но като чета редовете на 15-16 годишните фиданки....
Танита, поздравления за лучника, аз за утре мисля да я пробвам тази бъркана пица, все хубави отзиви за нея, да видим домочадието какво ще каже...ама утре
Да Ви кажа и аз имам проблеми с ВЦ-то, ама пък и винаги съм си имала. Чудила съм се за тия слабителните чайове, но пък  не смея , че знам ли ги кога и най-вече КЪДЕ ще ми подействат Joy

# 550
Лучникът ми изглежда супер диетичен. Joy Ако подхвана тавичката, не бих й простила.Сега един ме подсети за бутер-щрудел с ябълки.Веднъж съм правила, моя измишльотина рецептата, но беше много вкусно.Май събота ще си го спретна.Стига да се мръдна до магазина за бутер-тесто. Crazy

Какви са тия приказки за възраст?Всички сме млади. Naughty

# 551
Алекс, аз си пия слабителния чай, но имам предимство, че съм по майчинство и сега в лошото време си седим с бебето вкъщи.
Иначе е рисковано, да.  Mr. Green

как ви се струват орехи във въглехидратния? Една примамлива рецепта ми припадна, но има смлени орехи... Thinking
За тези, които не са съвсем зелени фиданки - http://detstvoto.com/index.php?newsid=2004
Ще си ги спомнят тези "носталгични" сладки  Mr. Green

# 552
Почерпете се с едно следобедно кафенце от мен  Hug

# 553
    Като стана дума за бульони от днес и аз ги пропих.Какво количество от кубчето разтваряте в една чаена чаша?Аз си сложих 1/2 кубче и малко лимонов сок.

Танита, мерси за кафето Hug

# 554
За тези, които не са съвсем зелени фиданки - http://detstvoto.com/index.php?newsid=2004
Ще си ги спомнят тези "носталгични" сладки  Mr. Green

лелеее, обожавах ги.... Crazy страхотни сладки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт