Силиконът май губи сила?

• 23 731
  • 552
  •   1
Отговори
# 135
Женска злоба към жени със силикон..не мисля  Thinking По-скоро е логично да има такава към жените с прекрасен естествен бюст. Защото силикон може всеки да си сложи, но красиви естествени гърди не може никой да си купи  Peace

# 136
С женска злоба и завист би могло да ме изпълни това. Това - не.

# 137
Дона, силикон не винаги означава бомби (и съпътстващите ги чалга, чичко с парички и други подобни)
Силионът може да изглежда и като на първата ти снимка. Peace

# 138
Дона, силикон не винаги означава бомби (и съпътстващите ги чалга, чичко с парички и други подобни)

Да, pamu, но в българия всички са като на втората снимка! С едни и същи форми на подплънките . Копи- пейст и не е интересно.

# 139
Снимка дай, снимка  Grinning

# 140
Аз пък от одеве търся една стара снимка на Клудия Шифър. Да покажа като ще става дума за женска завист, на какво точно завиждам. Но не мога да я открия. Иначе тая жена имаше (преди поне) най-удивителния естествен бюст според мен.

# 141

Да, pamu, но в българия всички са като на втората снимка! С едни и същи форми на подплънките . Копи- пейст и не е интересно.

Уау.......браво.Много категорично,но не компетентно мнение.Ти доста силокон си видяла май.

# 142
[/quote]

Доста категорично (да не кажа ограничено) се изказваш, може би защото за някои "естествени" даже не подозираш, че са изкуствени...трябва ли пак да пиша за разнообразието на формите, размерите, профилите и тн?
А може би от такива експертни изказвания всъщтност се е сформирало мнението ,че притежателките на силиконов бюст са безмозъчни същества, с единствената цел в живота да хванат някой богат..а и слушат чалга!

# 143
Чалгата така или ианче я слуша 90% от населението в Б-я така че няма какво да я намесваме.
Но, pamu, стига тиради, щото на теория може и да има, но нещо рядко се виждат, бе. Защо така оставяш настрани призива да покажеш нагледен материал?  Thinking  Снимки имам предвид, не друго. Щото снимки на "топки" могат да се изровят десетки за секунди.

# 144
По-трудно е да се намери снимка на хубав силиконов бюст, защото тези, които си ги правят нормална големина, не искат да казват, че са им изкуствени  Thinking

# 145
По-трудно е да се намери снимка на хубав силиконов бюст, защото тези, които си ги правят нормална големина, не искат да казват, че са им изкуствени  Thinking
Аха, има нещо такова Rolling Eyes

# 146
  • Кацнала на едно дърво.
Женска злоба към жени със силикон..не мисля  Thinking По-скоро е логично да има такава към жените с прекрасен естествен бюст. Защото силикон може всеки да си сложи, но красиви естествени гърди не може никой да си купи  Peace
Именно.  Grinning

# 147
Първо:Снимки не мога да покажа сега по простата причина ,че съм на работа и няма как да ровя за цици тук, но обещавам, че ще покажа няколко при първа възможност.
Второ: тези които си ги правят нормална големина изобщо не крият, че има силикон (поредната глупост)

# 148
Женска злоба към жени със силикон..не мисля  Thinking По-скоро е логично да има такава към жените с прекрасен естествен бюст. Защото силикон може всеки да си сложи, но красиви естествени гърди не може никой да си купи  Peace
Именно.  Grinning

Че какъв е смисълът да дадеш 12 бона за нещо, пък никой да не знае. Не, че е невъзможно, но е силно нетипично поведение на жена. То е все едно да си накупиш бижута и да си ги държиш в кутия за бижута, или в сейф в банка.

# 149
Вълк, таковата, бре.... Не са ли по 5 бона?  newsm78 Или това, що аз знам, е цена на цица, не на бюст? Blush

Общи условия

Активация на акаунт