Силиконът май губи сила?

• 23 772
  • 552
  •   1
Отговори
# 150
Второ: тези които си ги правят нормална големина изобщо не крият, че има силикон (поредната глупост)

Защо да е глупост?? Това, че ти не познаваш хора, за които това е лична тайна, не означава, че ги няма. Познатата, която споменах преди две-три страници точно така прави. Имам и други примери, но не ми се занимава с излишни дискусии. Не всеки иска да блести с огромен бюст и да си личи...

ПП. Според мен на тази и тази изглеждат нормално... Tези са малки, но странни..

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 15:16 от Лили - Лу

# 151
Вълк, таковата, бре.... Не са ли по 5 бона?  newsm78 Или това, що аз знам, е цена на цица, не на бюст? Blush

Може и 5 бона да са при някой касапин, но цената за хубав бюст при добър хирург е по-висока и определено не всеки може да си я позволи, както някои мислят. След 10 години имплантите се подменят и сумата се заплаща отново. Силиконът е луксозна стока Wink
Може и това да е причината поради която много жени не дават обяснения имат ли импланти нямат ли. За какво да дрязнят народа в тия гладни години  Laughing Пък и като гледам общественото настроение вкл. и тук, то да не смееш да се похвалиш. Веднага ще те обявят за шаврантия  Joy

# 152

Това силиконови ли са?

# 153
Веднага ще те обявят за шаврантия  Joy
Tова си има логично обяснение. Обикновено , щем не щем, точно дами с фриволно поведение  навират силикона си в очите ни - типична е гледката на щедро разголен силиконов бюст, надничащ палаво точно от под брадата на дамата. А не си внимавАл, а някое чуждо зърно ти е бръкнАло в окото.
Дами, направили някаква корекция по себе си само и единствено за собствен комфорт, не го демонстрират толкова натрапчиво, да не кажа че никак даже не го демонстрират. Grinning

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 16:26 от Бианkа

# 154
Това силиконови ли са?

Да, според сайта на клиниката това е *след*.

А не си внимавАл, а някое чуждо зърно ти е бръкнАло в окото.
Joy

# 155
Изглеждат супер. Има ли "преди"?

# 156
Изглеждат супер. Има ли "преди"?

Тук, тук..

На Дита също са със силикон.

ПП. Още преди и след.

# 157
Ето ви още снимки. Има грозни, хубави, големи, малки. Според всеки вкус. Може да си избирате размер и пълнеж.  Laughing
http://www.implantinfo.com/photocenter/visitors/index.html

# 158
Ето и едно тестче, където да проверите, разпознавате ли истински от фалшиви цици
http://www.okcupid.com/quizzy/take

# 159
В повечето случаи ефектът е положителен, ама ето това е глупост - http://www.implantinfo.com/photocenter/visitors/21kc/index.html.

# 160
Общо взето Хамериканките са цицоманки. Там най-често слагат 500 кубика, което е много, особено за жена с крехка физика.
Но вкусове всякакви. То е като боята за коса- цветове стотици.

# 161
Явно не си виждала рашъните какви баскетболни топки си слагат.
Иначе, естествено големи цици имат англичанките.

# 162
Силиконовите гърди,отдавна не са проритет само на фолк певиците.На подобна операция се подлагат много жени,който го правят заради собстевенното си самочувствие.

# 163
И твоят подпис нарушава с големината си правилата на форума. Подписоманка.

# 164
  • Провинция
Кой каквото ще да си слага (сваля).Нито ще уголемявам,нито ще намалявам.Мойте са си ми добре.На кой,колкото дал Господ-толкова.Лично аз бих се подложила единствено на "леко повдигане" след години,и пак-само ако ми се налага и имам възможност.Но ако трябва да бъда искренна-не ми допада силикона-нито в усните,нито в гърдите...Седи изкуствено и не мисля,че някой-друг кубик изкуствено тяло в мен,ще ме направи щастлива и ще се чуствам по-желана.Относно близостта с мъжката част-според мен е по-важно да те обичат такава,каквато си-с малко по-малки гърди,с някой пласт сланинка на корема и заоблено дупе...Обичана ли си,ако ще да си 200кила и плоска като дъска(сори,за грубото изказване) ама пак ще те желаят.Малко са мъжете ,който държат жената до тях да има мерки 90/60/90 като на гръдната 90 + слагаме някой кубик силикон.

Общи условия

Активация на акаунт