Силиконът май губи сила?

• 23 787
  • 552
  •   1
Отговори
# 165
Може и да си най-обичаната на света, това дава ли ти повод да си 100 кг с мустаци, криви зъби и не знам още какво?
Слагането на силикон в повечето случаи не е за да те заобича някой, а ти самата да се заобичаш  Peace
Повярвай ми-работи!

# 166
pamu, един въпрос. Може би си споменала, но съм изпуснала.... Та ти имаш ли силикон... някъде? За протокола само питам.

# 167
Нима формата на циците е била причина да не се обичаш до силикона?
И след това се заобичваш, мир и покой, светът е чудесен, всички ти се усмихват, мъжете се надпреварват да те свалят и чукат и си щастлива, фърчиш, на земята не стъпяш.
Не е необходимо човек да е психолог, за да забележи сбърканото.

# 168
Вълчо колко добре обобщи. Simple Smile
Уголемяването на бюста ми се струва, че има по-различен статус от останалите пластични интервенции, като че ли повечето го приемат като кратък път към ставането на Жена. А кратките пътища обикновено са заблуда...

# 169
И след това се заобичваш, мир и покой, светът е чудесен, всички ти се усмихват, мъжете се надпреварват да те свалят и чукат и си щастлива, фърчиш, на земята не стъпяш.

Доста тъпо изказване, колко пъти да повтарям,че не става въпрос за мъжкото внимание или на когото да е било друг.
Става въпрос за това човек да се харесва като се погледне в огледалото. Да е в хармония с тялото си.
Да имам силикон, имах комплекс, който цял живот ми беше като трън в очите, но се оттървах от него. Сега съм абсолютно доволна от това което имам. Имам си далгогодишен приятел, който беше с мен преди операцията и продължава да е с мен.
А сега, това прави ли ме безмозъчна мутреса, която която си демонстрита циците за да хване чичко паричко или търси мъжко внимание?

# 170

А сега, това прави ли ме безмозъчна мутреса, която която си демонстрита циците за да хване чичко паричко или търси мъжко внимание?

Дори и да си такава, не си длъжна в 21 век да се оправдаваш пред никой за това какво си решила да правиш с тялото си Peace Не се връзвай на глупости Wink Радвай се на живота и да не ти пука. Живеем в свободна държава със свободни хора, нали?

# 171
 Peace Изобщо не се оправдавам,даже съм много горда от себе си, че направих нещо с това което ме дразнеше, а не както повечето хора си остават с мрънкането и си намират куп поравдания.
Просто реших да оборя няколкото некомпетентни и ограничени, но в същото време категорични мнения, основно за имиджа на "силиконките".
Все пак не е хубаво да се заблуждават хората.

# 172
Грешката обаче ти е там, че приравняваш останалите случаи с твоя. Което също си е неправилно.

Това, че ти си изходила от различна гледна точка, за да сложиш силикона, не означава, че масово не се слага от глупост или... хайде от хитрост, целяща котиране в обществото на меркантилни мадами и богати чичовци с първосигнални вкусове.

# 173

Да, pamu, но в българия всички са като на втората снимка! С едни и същи форми на подплънките . Копи- пейст и не е интересно.

Уау.......браво.Много категорично,но не компетентно мнение.Ти доста силокон си видяла май.

Аха, компетентно! Видяла съм , колкото ми трябва. Когато обърна резбата ще съм и пипала Twisted Evil

# 174
  • Насред хаоса
Peace Изобщо не се оправдавам,даже съм много горда от себе си, че направих нещо с това което ме дразнеше, а не както повечето хора си остават с мрънкането и си намират куп поравдания.
Просто реших да оборя няколкото некомпетентни и ограничени, но в същото време категорични мнения, основно за имиджа на "силиконките".
Все пак не е хубаво да се заблуждават хората.
Добре де, ти така си преценила. Защо не оставиш и хората да преценяват сами за себе си? Аз и по-горе споменах, че бих прибягнала до това решение, ако изобщо не се харесвам и ме дразни това, което виждам в огледалото. Но определено не бих се издокарала като Памела или някоя от родните чалгаджийки.

# 175
 Joy Joy Joy Темата е много весела. Защо е тая злобичка към силиконовите гърди. И защо се надпреварвате да се хвалите кой колко е видял и кой колко е пипал. Къде е проблемът не разбирам. Не харесвате-не слагайте и толкова. Какво ви интересува Марийка какво си е завряла в сутиена или колко и се виждат гърдите? Развращава ви мъжете ли? Уф съвсем забравих, че те пък мъжете не харесват силиконови гърди Joy

Докога за бога ще държим сметка и ще даваме неискани съвети? Трябва да се допитваме до някой колко кубика и с каква форма да слагаме ли, че да не подразним нечии естетически и морални възприятия? Тук арабски свят ли е? Я по-спокойно.

# 176
Аз пък подозирам, че огромните и безвкусни силиконови гърди са грешка на некомпетентния пластичен хирург.

# 177
Лили - Лу , единственото важно нещо е пациентката да е доволна  Peace Възприятията са различни. Аз също не харесвам огромни гърди на дребна жена, но никой не ме пита. Важното е мацката да се харесва. За това се правят такива операции.

# 178
  • Насред хаоса
Е, чак пък злоба! Просто се чудя на желанието на някои жени на всяка цена да се харесват на всички мъже, па било то и с цената на здравето си. А по повод развращаването на мъжете - не знам защо, след като една бивша колежка си сложи силикон, изведнъж интересът на мъжката част във фирмата към нея спадна.  Rolling Eyes

# 179
Лили - Лу , единственото важно нещо е пациентката да е доволна  Peace Възприятията са различни.

Разбира се! Подозирам обаче, че повечето разчитат на компетентно мнение и съвет. Ако специалистът не е такъв, нищо чудно и резултатите да са разочароващи. Признавам си, че не познавам лично жени с голям силиконов бюст и говоря хипотетично! Всъщност познавам само две с такива коректури, но всичко е хармонично, подхожда на фигурата и добре изработено! Peace

Общи условия

Активация на акаунт