Силиконът май губи сила?

• 23 610
  • 552
  •   1
Отговори
# 60
Вълшебница, извинявам се за отклонението, но силикон в устните няма как да се спука, поради простота причина, че той се инжектира като течност, а не се поставя като имплант. Това, което се е получило при приятелката ти, са т.нар топчета, защото организма иска да изхвърли чуждото тяло.И се случва в 99% от изжектиралите си силикон в устните, което между другото се води силиконово олио и е абсолютно забранено за слагане. Но,в нашава мила държава кой ли спазва забраните.

# 61
Не, Авва, наложи се оперативна корекция. Не знам какво се е случило, видях резултата.
Не казах приятелка.

# 62
Не бих се подложила на никаква операция/манипулация, ако от това не зависи здравето ми, недай боже животът. И толкова за отношенията ми със силикона и другите подобрители.
А дали губи сила не зная (може би идват нови технологии, по-добри), за едни губи, за други набира още по-голяма, зависи на какъв етап в живота си и какви буби се разхождат в главата ти. Нямам нищо против силикона и неговите  потребители.

# 63
Не, Авва, наложи се оперативна корекция. Не знам какво се е случило, видях резултата.
Не казах приятелка.

Извинявай, позната, не приятелка, моя грешка. Peace
Точно в тези ситуации се налага оперативната намеса. Която всъщност е доста сложна и трудна, изрязва се и част от месото. Но това не е пукане на силикон. Peace

# 64
Добре де, така или иначе аз пък мислех, че силиконът за устните специално много отдавна е отречен. СЕга използват собствени за човека тъкани (Мекотъканен коктел или както там се наричаше простото нещо да ти вземат от дупето и след известна "центрофуга" да го сложат на устните  Wink). Не мислех, че някой все още слага силикон за усните. Thinking

# 65
Харесвам и съм ЗА силикона. Peace

# 66
Добре де, така или иначе аз пък мислех, че силиконът за устните специално много отдавна е отречен. СЕга използват собствени за човека тъкани (Мекотъканен коктел или както там се наричаше простото нещо да ти вземат от дупето и след известна "центрофуга" да го сложат на устните  Wink). Не мислех, че някой все още слага силикон за усните. Thinking
Взима се месо от дупето т.е. бузите? newsm78
Чувала съм, че може и от чуждо месо на мъртвец. Shocked

# 67
  • Варна
Все ми е едно дали "губи сила" или не. Който каквото иска да си слага в тялото - едни ядат карфици, други си пъхат протези всякакви.  Laughing
Лично аз намирам изкуствените гърди и устни за грозни. Хубави и естествено изглеждащи протези досега не съм виждала.

Заставам зад мнението на Вълка.  Grinning
П.П. Мъжете, които познавам, споделят мнението му.

Цоп и аз Sunglasses.
По темата- ще се радвам ако всичко изкуствено постигнато си загуби силата. Това ще значи, че всеки е свободен да изглежда като себе си и да се чувства добре така  Peace.

# 68
Размишлявах над разни постове тук... срещал съм природно чаровни хора... с излъчване... и такива дето са се понапълнили със силиконче тук-таме... не искам да засягам никой, но... чарът и естествената красота не могат да се купят...

# 69

Да, отречен и забранен, точно защото като не е в импалнт, а просто инжектиран в кожата, организма реагира към него, и се получават топчетата, разливането и какво ли още не.
Това за което говориш е липофилинг, теглят мазнини от твоето тяло , минават една обработка и ги ижектират в устните.Ефектът не е завинаги, тък като организма си я усвоява тази мастна тъкан, и трябва да се слага още пъти. Другите филъри са на хиалуронова основа, те също са с определени месеци трайност, през които организма ги разгражда, и трябва да се слага отново.

# 70
Размишлявах над разни постове тук... срещал съм природно чаровни хора... с излъчване... и такива дето са се понапълнили със силиконче тук-таме... не искам да засягам никой, но... чарът и естествената красота не могат да се купят...

newsm10

След време ако бюстът ми загуби сегашните си форми и обем, не бих се замислила и бих го подложила на корекция.

Сега, когато не съм отслабнала шоково, гърдите ми изглеждат добре и като размер и като форма. Често ми се случва да ме питат имам ли силикон и къде/кой ми го е слагал. Не знам, обаче  дали да приемам това като комплимент или като обида...  Crossing Arms

# 71
Бубе... за теб е комплимент, а за тези дето питат не говори добре... а ако ти си на аватара... ето за подобен род естествена красота говоря... и съм сигурен, че ще те съпътства цял живот...

# 72
Мисля, че в някои случаи е оправдано. Но да тръгнеш да увеличаваш малък, но стегнат бюст е глупост.

# 73
според мен не губи сила , напротив - вече и много момичета , които не са публични личности или не си изкарват парите с тялото си , слагат силикон ,
после ги сменят с по-големи топки , не знам защо ...

# 74
Бубе...  а ако ти си на аватара... ето за подобен род естествена красота говоря...

Аз. Благодаря ти   bouquet

Мисля, че в някои случаи е оправдано. Но да тръгнеш да увеличаваш малък, но стегнат бюст е глупост.

Още повече на младо момиче Stop Но това, което съм чувала да казват в отговор на въпроса защо са го направили на тази възраст (18-25 год), без да са раждали даже : " Веднъж съм на 18/20/25 години". Аз неведнъж съм казвала, че според мен такива момичета го правят съвсем целенасочено с идеята да си търсят платежоспособен чичко..ъъ..мъж искам да кажа...

Общи условия

Активация на акаунт