Силиконът май губи сила?

• 23 645
  • 552
  •   1
Отговори
# 90
Манекенките затова са манекенки, защото нямат нужда от корекции.
Макар че като гледам, българските манекенки са много далеч от идеала..а като прибавим и поп-фолк културата се получава доста изкривено понятие за красота..
За щастие, не на всички силиконки идеала им за красота е поп фолк визията...не слагайте всички под общ знаменател..
Понякога изкуственото е много по добре от естественото

# 91
Понякога изкуственото е много по добре от естественото
Да, ако говорим за дама на възрастта на тази от аватара ми  Simple Smile

# 92
  • При хората, които обичам
Даже и за дамата от аватара ти, Доне, изкуственето чене ще и отива повече от изкуствен бюст.

# 93
Че какво й е на дамата? Истинска дама.
Генноинженерите защо не изядат хляба да естетичните хирурзи? Така де, все се заплаща. Поръчнаш си дъщеричка, и за абитуриентския бал е със сутиен DD, най-малко.
Пълен съм с идеи като пате с дуди. Не ми обръщайте внимание, това е професионално увреждане, дълги години съм бил конструстор.

# 94
На нея и трябва лифтинг, не силикон.
Аз не съм против поопъването на бръчките, на определена възраст и при нужда. Освен това интервенцията не засяга осемнадесетгодишните .
Против гърдите, с които можеш да полетиш и устните, силно наподобяващи  хемороиди съм.

# 95
Някъде четох, че жените, които искат/имат силикон, са склонни към самоубийство...  Whistling

# 96
За почти 24 часа изминали и 7 страници изписани - хич, ама хич не съм убедена, че силиконът губи сила Whistling

# 97
  • Страната на чудесата
Някъде четох, че жените, които искат/имат силикон, са склонни към самоубийство...  Whistling
Е, то това си е много ясно, щом са решили да се дадат за медицински опити Whistling

# 98
За почти 24 часа изминали и 7 страници изписани - хич, ама хич не съм убедена, че силиконът губи сила Whistling

И сто страници да се изпишат за мен лично никога не е набирал даже и мъничка инерция...  hahaha

# 99

И аз така мисля.

Даже чух, че вече вместо мозък, някои си слагат силикон. Да е по-голям. Лошата новина е, че пластичните хирурзи все още не са открили как да го нагънат подходящо, че и да заработи.

# 100
  • На едно ветровито място...
Защо сте толкова против силикона??!! Rolling Eyes От половин година се ровя из различни сайтове и се нагледах на гърди които в естествено състояние са ..отчайващи..меко казано. Аз след две бременности и кърмения , ами не съм тооолкова зле, но все пак не бих искала това да са моите гърди доживот! Не мога да ви разбера- защо щом това са ти "естествените"гърди, хайде стои си наказана с тях вечно.
 И ,да, моят мъж в началото тази идея му се струваше странна , дори каза че си ме харесва и така , но с течение на времето това се промени.
Освен това никога не бих си ги направила да изглеждат като залепени топки, същестуват анатомични модели които стоят съвсем като истински и никой не би разбрал че не са. Явно тук мнението на повечето за силикона е ,като за някакъв кич , наложен от фолка, а не като за нещо което коригира.

# 101
  • Ямбол
А защо се чувстваш като наказана. Това не е нещо нередно, че дори и вина да изпитваш. На мъжа ти като му виснат топките и той ли ще се чувства цял живот като наказан или само ще си го премести в другия крачол?

# 102
А защо се чувстваш като наказана. Това не е нещо нередно, че дори и вина да изпитваш. На мъжа ти като му виснат топките и той ли ще се чувства цял живот като наказан или само ще си го премести в другия крачол?

Не се ли предлага операция за повдигане на тестиси?
За на бюст се предлага.

# 103
  • Ямбол
Не вярвам да се намери мъж, който да позволи да го режат точно там, но пък знае ли се.
Мисълта ми беше, че на мъжете не им пука по тях какво им виси, а ние се чувстваме чак виновни.

# 104
Хайде не измествайте темата, ако обичате... виновни ви сега нашите ... така де... аз вече се изказах в подкрепа на естественото в жените... и то неведнъж...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт