Силиконът май губи сила?

• 23 656
  • 552
  •   1
Отговори
# 105
Даже чух, че вече вместо мозък, някои си слагат силикон. Да е по-голям. Лошата новина е, че пластичните хирурзи все още не са открили как да го нагънат подходящо, че и да заработи.
Nino Tino, днес си във вихъра си.  Joy

Тониси, за по-нормално изглеждащите имапланти... дали наистина е така? Thinking Защото аз само един единствен път съм виждала да стоят естествено. Може би защото бяха и доста по-малки. Ама и не стояха така като топки. Thinking Дали обаче не се дължи на естествената форма на бюста все пак?
 На пъпка върху ребро ако сложиш силикон си става просто... топка на ребро.

# 106
  • гр. Шумен
За почти 24 часа изминали и 7 страници изписани - хич, ама хич не съм убедена, че силиконът губи сила Whistling

И аз така мисля.

Даже чух, че вече вместо мозък, някои си слагат силикон. Да е по-голям. Лошата новина е, че пластичните хирурзи все още не са открили как да го нагънат подходящо, че и да заработи.
Не бе, има правени опити върху чалга певици, доста били напреднали даже. Но опитите спрели, след като едната опитна фолкаджийка в ефир на национална телевизия изръсила, че Queen и чалгата си приличат!
ПОздравче: http://www.vbox7.com/play:40efcb30

# 107
Някъде четох, че жените, които искат/имат силикон, са склонни към самоубийство...  Whistling

Вече си представям  как някоя  силиконова старлетка  рипа от високо, пада на еърбеците си и вместо да се самоубие, вземе та си счупи носа и и се наложи нова козметична корекция.
Ох, направо ми стана мъчно.

# 108
Някъде четох, че жените, които искат/имат силикон, са склонни към самоубийство...  Whistling

Вече си представям  как някоя  силиконова старлетка  рипа от високо, пада на еърбеците си и вместо да се самоубие, вземе та си счупи носа и и се наложи нова козметична корекция.

hahaha Joy

# 109
  • Ямбол
Хайде не измествайте темата, ако обичате... виновни ви сега нашите ... така де... аз вече се изказах в подкрепа на естественото в жените... и то неведнъж...  Whistling
Ама темата е за силикона.
Аз правя само сравнение между усещането мъжко и женско.

# 110

По- логично е да отскочи.
Но ако си счупи главата навръщане, незнам с какво ще я коригират. Направо не знам.

# 111
  • На едно ветровито място...
А защо се чувстваш като наказана. Това не е нещо нередно, че дори и вина да изпитваш. На мъжа ти като му виснат топките и той ли ще се чувства цял живот като наказан или само ще си го премести в другия крачол?

Чувствам се наказана с провиснали гърди, но не и виновна.За какво виновна- че съм родила и кърмила ли? Бих го направила отново и отново , без да ме е грижа за бюста ми, в името на детето. Просто такъв ми е късмета - на някой не им се променя много бюста след раждане, моя ... ooooh!
 И не искам големи гърди - в никакъв случай. А просто корекция с повдигане, с  малки импланти, за да се харесвам гола  Whistling  bowuu
Не съм "празноглавка", не ми и трябва "чичко-паричко", и не искам да съм "барби", но съм за силикона,приемам го, и за всякакви корекции щом се налага. След 15-тина години ,може и ботокс да потрябва,като се понабръчкаме тук-там ?! Laughing Защо не??!
Всеки е свободен да прави каквото реши с тялото си.Единствено не разбирам родителите на младите момичета които им слагат бюст - те са красиви просто защото са млади.
За топките на мъжа ми  Joy Joy Joy hahaha hahaha но комент. Crazy

# 112
По- логично е да отскочи.
Но ако си счупи главата навръщане, незнам с какво ще я коригират. Направо не знам.
Тя ще отскочи. В моите представи е с поне 400 кубика силикон - което ще доведе до пълно превъртане при отскока и падане по нос.
Глава ако си счупи, ще я лепнат със силикон. Няма спасение от него. Всяка мозъчна гънка ще запълним със силикон. Crazy

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 15:09 от Бианkа

# 113
Лелеее толкова енергия, впрегната в писане за нещо, което си губи силата Thinking.  Напомня ми за едно време "загниващия капитализъм и нещастните деца по света, които живеят в такива страни". Колко сълзи се изливаха за тях....
Абе дали не е излязъл някакъв закон за задължителното поставяне на импланти, ама май не е. Що се хабите тогава, никой не ви кара да правите нещо против волята си.
 А пък всеки е свободен да си решава  как ще постъпва със собственото си тяло и ако това кара някой да се чувства по- добре- ок, на останалите какъв им е проблема?

# 114
Мисля, че е по-добре красиви силиконови, отколкото грозни естествени.

# 115
Е на 18 години колко грозни могат да бъдат едни гърди?

# 116
Не вярвам да се намери мъж, който да позволи да го режат точно там, но пък знае ли се.
Мисълта ми беше, че на мъжете не им пука по тях какво им виси, а ние се чувстваме чак виновни.

Те задължитерно трябва да си висят. Това им е походното положение.
Лошо става, ако не са си в кесиите. Тогава играе скалперът. Защото температурата им трябва да бъде по-ниска от тая на тялото. Затова кожата им е оребрена, да топлоотделят, като радиатори.

# 117
  • На едно ветровито място...
Мисля, че е по-добре красиви силиконови, отколкото грозни естествени.
Точно. Peace

# 118
Е на 18 години колко грозни могат да бъдат едни гърди?

Могат  Sad

# 119
http://botevgrad.com/news/7796/I-Barbito-na-pop-folka-shte-si-namalyava-byusta/

Някои увеличават, някои намаляват, а някои първо увеличават, после намаляват.

Общи условия

Активация на акаунт