Силиконът май губи сила?

• 23 618
  • 552
  •   1
Отговори
# 360

Е със това направо ме утЕпа.... Stopкаква мода,кви пет лева.Представи си,че съществуват несиликонови жени,които не се кефят на увисналите си гърди.Не мога да се съглася по никакъв начин,че има мъже който харесват увиснали гърди,малки-да,но увиснали-цъ.Това си е направо извратено.

Айде сега, ти ще определяш кое е извратено!  Stop

Ето това са увиснали и големи гърди, които лично на мен супер много ми харесват. Убедена съм, че има и мъже, на които да им се нравят и то много.  Wink
18+

# 361
Винаги бих предпочел мъдра жена с малки цици, пред напомпана куха лейка.

# 362

Е със това направо ме утЕпа.... Stopкаква мода,кви пет лева.Представи си,че съществуват несиликонови жени,които не се кефят на увисналите си гърди.Не мога да се съглася по никакъв начин,че има мъже който харесват увиснали гърди,малки-да,но увиснали-цъ.Това си е направо извратено.

Ето това са увиснали и големи гърди, които лично на мен супер много ми харесват. Убедена съм, че има и мъже, на които да им се нравят и то много.  Wink
18+

Shocked хлъц.
Смятам,мисля,предполагам..............има ли проблем да си изкажа мнението,моля?Едни казват-това не харесваме,аз казвам-онова не харесвам.
Сокол -това къде го пише,че мъдрата жена е с малки,а тъпата лейка с големи гърди.Предполагам,че е твое съждение и смятам да не му обърна внимание.

# 363
абсолютно съгласна.щом и виктория бекъм си ги понамали или по скоро не ги "пъчи"пове4е...

# 364

18+

Много са хубави, макар и възголеми, но не са увиснали Naughty
Увиснала е гърда, чиито зърно гледа надолу, а тази мацка "гледа" напред. Между другото много е възможно да е със силиконови анатомични импланти, които изглеждат като истински гърди.

# 365

18+

Shocked хлъц.
Смятам,мисля,предполагам..............има ли проблем да си изкажа мнението,моля?Едни казват-това не харесваме,аз казвам-онова не харесвам.
Сокол -това къде го пише,че мъдрата жена е с малки,а тъпата лейка с големи гърди.Предполагам,че е твое съждение и смятам да не му обърна внимание.
Ами на мен ми харесват - топли, живи, истински цици, приятни и за пипане, и за целуване, и за гледане.
Всички ние се изхвърляме, форум е в края на краищата, кой те знае къв си, що си.
Обаче с това "хлъц" - покажи да видим твоите.

# 366

Shocked хлъц.

Няма кво да хълцаш, аз те репликирам по отношение на изказването ти "Не мога да се съглася по никакъв начин,че има мъже който харесват увиснали гърди,малки-да,но увиснали-цъ.Това си е направо извратено."
Има такива мъже и такива жени и това по никой начин няма връзка с това ти какво харесваш и смяташ за извратено или дали си си дала съгласието си такива хора с такива вкусове да съществуват. Какво остава да ги определяш дали са извратени или не.  Crazy

Твоето мнение ти какво харесваш или не харесваш можеш да си го пишеш колкото си искаш, няма проблем, моля.  Wink

п.п. galana_s  не са силиконови гърдите на показаната мацка , виждала съм и други снимки.
Има си различни мъже с различен вкус. Както има такива, които харесват мини цици, така има и такива,които харесват големи и увиснали, включително и такива, на които зърното гледа по надолу.
Нека никой не съди само по собствения си вкус.  Peace

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:42 от pasinet

# 367
Сега пуснете и едни хубави силиконови гърди, защото аз такива не съм виждала. Grinning

# 368

Айде сега, ти ще определяш кое е извратено!  Stop

Ето това са увиснали и големи гърди, които лично на мен супер много ми харесват. Убедена съм, че има и мъже, на които да им се нравят и то много.  Wink
18+

Много са хубави, макар и възголеми, но не са увиснали Naughty
Увиснала е гърда, чиито зърно гледа надолу, а тази мацка "гледа" напред. Между другото много е възможно да е със силиконови анатомични импланти, които изглеждат като истински гърди.

На мен пък изглежда някак си ... кравешко!  

# 369
Те защото силиконовите не изглеждат кравешки.
ГМО на селскостопанска изложба.
Привличат вниманието върху циците си и всичко друго остава на заден план.

# 370
Въпрос на време е да се появят ГМЦ?

# 371
На мен и модни като бяха, ми изглеждаха гнусни и неестествени, но щом някой се чувства по-желан с тях, да си ги носи със здраве. Какво толкова!  

П.П. Винаги съм си мислела, че тежат отпред...  Crazy  Не правят ли проблем!?  Thinking

# 372
Темата е неизчерпаема, то е ясно.
Айде сега пуснете тема, дебели или  кльощави жени са на мода, или някои от тях вече губят сила?

Глупости.
Някой по - горе каза: "За всеки влак си има пътници".

Едни харесват да мачкат яко, други да ги търсят, а трети им е все тая..или както каза Вълкът: "Да са дашни" (ако не се лъжа)  Wink.

Всеки си има глава на раменете - коя по - пълна, коя по - куха, да си решава сам.

# 373
Отзивичиви. Да реагират на дъха ми, на погледа ми, на желанието ми.

# 374
Захар4е  Wink, влез в Красива мама. Има закована тема Връщат ли се пищните форми на мода?  Joy Joy Joy
Според мен и двете теми и тази и онази са направни с цел връщане на поизгубеното самочувствие на ССФ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт