Силиконът май губи сила?

• 23 530
  • 552
  •   1
Отговори
# 510
Айде,чао за днес се махам от терариума утре пак ще намина  Laughing
Май,май вие повече съскате като гледам.Не се хабете,че ще ви се появят бръчки,а нали сте против разкрасяващите  интервенции и ще се наложи да си ги мажете с Ц200 Laughing
Joy Joy

И после силиконът не размътвал мозъци...    Shocked

Ами то като си го нямаш ,как   да ти го размъти...    Mr. Green

А точно по темата:Силиконът има сила само за снимки.Май!
Поне около мен мъжката част не го тачи ...

# 511
Да ви кажа според мен не губи сила ако е направен с мяра и дискретно или от необходимост, наложително.

Безинтересно стана откакто вече започнаха млади момичета да си слагат. Та на тях още не са им порастнали естествени, а те вече бързат да си ги уголемят.  ooooh! Говоря за такива като онова бездарно явление Андреа, като Николета Лозанова... момичета вече с по няколко пъти уголемяване сигурно.

Само не мога да разбера защо яростните поддръжнички не пишат по тези въпроси в КМ вместо да се нахвърлят тук срещу всеки дето не мисли като тях. В КМ винаги си има по една-две теми за естетични корекции където  пишат жени със силикон, които обаче не са чак така нахъсани. Не се префантосват и общо взето са добронамерено настроени към света. Та там да пише Teia2 например.

# 512
  • София
...В КМ винаги си има по една-две теми за естетични корекции където  пишат жени със силикон, които обаче не са чак така нахъсани. Не се префантосват и общо взето са добронамерено настроени към света. Та там да пише Teia2 например.

Нали трябва да изревеш срещу целият свят как ти си докоснала съвършенството, а всички останали само мечтаят за него и злобеят. Представи си го като пикаещ срещу вятъра мъж - олеква, но мокри и е нехигиенично.

# 513
Сега гледах втората част. Докторът каза: "Жените са странни същества" и съм много съгласен с него.

Хич не си мислете, че и за мъжете не казват същото!  Mr. Green

# 514
Ми аз основно съм чувал, че сме прости, елементарни и лесни за манипулация.

# 515
Защо толкова нервно, Тея?
Може просто да имаме по дълъг хоризонт на планиране. Какъв смисъл да си оправя циците днес, като след 5 години ще трябва да го направя пак, като почнем да прибавяме бръчките, кожата, дори промяната айде да не казвам на коя точно част от половите органи. Всеки човек може сам да си подбира битките, да не говорим, че гравитацията е упорит противник Mr. Green
Защото лично аз се стремя да живея сега и да се наслаждавам на младостта си.Единственото за което съжалявам е,че не си сложих силикон на 20 г,а чаках толкова дълго и страдах от комплекса си.

# 516
pamu , възхищавам ти се! Сега си съвършената жена , без комплекси!

# 517
pamu , възхищавам ти се! Сега си съвършената жена , без комплекси!
Предполагам го пишеш с ирноия! Бих искала да попитам защо? Познаваш ли ме? Виждала ли си ме или какво?
И какво лошо има да се премахна комплекса си?

# 518
Сигурна ли си, че останалите части на тялото ти са перфектни?
И няма какво повече да се желае?
Комплексите се премахват с психолог. Аз избрах тоя път, и не  съжалявам.

# 519
А можеш ли да ми кажеш какъв е бил проблема ти?
Всички останали части от тялото са ми в норма. както и гърдите ми вече. Все пак говорим за норма а не за извращения, нали?
Сега си представи, че нямаш предни зъби! ще отидеш на психолог/психиатър или ше си сложиш изкуствени?

# 520
След 5-10 години силиконовите гърди пак ще увиснат и ако искаш да запазиш съвършенството си, трябва пак да се подложиш на същите болки и да дадеш същите пари. А от пълната упойка ще ти умрат още няколко хиляди мозъчни клетки, но ти не държиш на това, нали? 

# 521
След 10 години,я камилата я камиларя.Аз лично предпочитам сега да ми е ок.

# 522
Именно, след 10 години кой знае какво може да стане... може и да не увиснат пък знаеш ли Инера?
Искам да те попитам на какво се басира отковената ти непоносимост към силикона?Но искам факти.
И ги сложих с ясното съзнание, че след време може да се наложи повторна операция. Да...но въпреки това не исках повече да се гледам в огледалото и да ми се реве.

# 523
Какво да ти казвам. Много съфорумки са ме виждали на снимки, а също и на живо.
Ако някоя ме намира за малко красив, или поне допустимо грозен, да каже.
Ще бъда много поласкан.
Ако си млад и красив, атлетичен, можеш да сваля мацки, и това е фъч - фасулска работа.
Ако си над 50 годишен, пооплешивял, с гърбав, надтичащ в устата нос, с хрътнали очи на монах и свъсени вежди - е, в такъв случай се налага пълна мобилизация, за да закопчееш кака.
Налага се да работиш дори върху тембъра на граса си, паузите между думите, жестове, мимики, да си невероятно наблюдателен, добър психолог, социолог, да развиваш чувството си за хумор, да си мил, да реагираш на промените светкавично.
Едно е да си Владо Карамазов, друго е да си Кръстю Лафазанов.

Можела си да плуваш бързо, да се шматкаш по плажа по монокини без да предизвикваш точене на лиги, можела си да тичаш в парка по тениска, без сутиен. Това загуби. Оттървала си се от комплекс. Какво друго спечели? Имаш ли си любим?

Не слагай /психиатър. Мажду работата на психолога и психиатъра няма нищо общо,
освен приблизитерно еднаквото звучене.

# 524

"Можела си да плуваш бързо, да се шматкаш по плажа по монокини без да предизвикваш точене на лиги, можела си да тичаш в парка по тениска, без сутиен. Това загуби. Оттървала си се от комплекс. Какво друго спечели? Имаш ли си любим?"
Ти ми казваш какво съм загубила? Чакай малко познаваш ли ме?
Да Вълк имам си любим още преди да си направя корекцията.
На плажа не можех да се съблека по горнище защото ме беше срам. И сега не се пека по монокини, но тичам без сутиен. Още повече, ако ме видиш никога няма да предположиш че имам силикон.
Така че изобщо не ми казвай какво съм загубила. А спечелих това че се чувствам в хармония с тялото си. Това малко ли е?
Така и не му отговори на въпроса за предните зъби, Вълк.
И простете невежеството ми, не правя разлика между психолог и психиатър.

Общи условия

Активация на акаунт