Отговори
# 570
МАМИТА,по последни данни на СП-Варна,детски може да не получим и другия месец.една любезна жена там ми обясни че такава ни е държавата и от тук нататък ще бъде така

# 571
  • Абсурдистан
..........дори една минута закъснение струва човешки живот!

ooooh! ooooh! ooooh! Уля се вече!

Преекспонирате ситуацията, разводнявате, ставате смешни пред всички.
Така никога няма да вземат насериозно исканията.

# 572
http://bgpetition.com/za-decata-na-RB/index.html  моля подпишете петицията

# 573
Много се извинявам но в момента не мога да мисля нито за Хаити нито за нещо друго
но и да не объркваме темите едно ме засяга че нито парите по член 43 са преведени нито детски нищо и като си помисля че и на мъжо не са му плащали този месец направо #Crazy #2gunfire #Crazy smile3511
как се издържа ни си знаем.Дано петък се усмихнем но вече не съм си горна и в това.

# 574
МАМИТА,по последни данни на СП-Варна,детски може да не получим и другия месец.една любезна жена там ми обясни че такава ни е държавата и от тук нататък ще бъде така

В смисъл, че и другия месец ще закъснеят ли?

# 575
в смисъл,че и този и другия може да не ги получим

# 576
..........дори една минута закъснение струва човешки живот!

ooooh! ooooh! ooooh! Уля се вече!

Преекспонирате ситуацията, разводнявате, ставате смешни пред всички.
Така никога няма да вземат насериозно исканията.
Ами ако това дете е болнооооо - Както моето сега и си е в къщи с баща си и ми прави спазми и повръщаааа,и 39гр.температура вдига, цяла нощ не спя а цял ден на съм на работа. Вчера се тръшнах 44лв за Антибиотик и отделно за другите илачи, защото със спазмите се задушава ,от къде взех пари-някой пита ли ме. Надявах се до последно на тези 35лв., които нямаше да ме оправят но щяха да ми помогнат затова за помощи.

# 577
Нямам нищо против децата на Хити.
villiana - ти ходили там за да видиш? И аз като теб колкото показаха по телевизията.
Не дай Боже да се случва и тук. Грешно ме разбрахте! Thinking
(wind) ,Christians Mum срамувам се от простотиите ви! Sick
Стоите си в домовете пред компютрите и завижадате ,че в една разрушена страна дала милиони жертви , пълна с разрушени домове осакатени възрастни и деца се изпращат лекарства храна вода .....
Не съм си у дома пред компютъра , а на работа и съм в обедната си почивка.
Ядосах се за това, че от наша страна (България) се обърна огромно внимание. За отрицателно време се организираха, а наще проблеми, на нашите деца се точат с години.
Чипоноска - нямам пари за интернет в къщи, само от работа.
Е, още една разлика имаш дом имаш и работа .Имаш дете имаш и заплата имаш и социална помощ .

добре де имаме право да съдим държавата не е ли така.или се лъжа.подиграват се с нас.
Ами дори да ги получите на 1,03. не мисля ,че за един ден закъснение ще я съдите .
кво ще съдим??? то казват законов срок до 30-ти.
писах на БТВ за съдействие да се каже веднъж за винаги до кога ще е този абсурд? #Cussing out #Cussing out
Сама посочваш законовия срок ,който не е изтекъл къде е абурда не разбирам.Какво да направят от БТВ  newsm78
дори една минута закъснение струва човешки живот!
Тъпо ,тъпо по-тъпо!

що се навивате от слухове не знам .Преди нова година пак такива теории вървяха е вярно закъснеха с два три дена ,но ги получихте.Всъщност вече си обяснявам постовете ти .Чиста провокация са .Не и се връзвайте!

# 578
вие чувате ли се какви ги говорите как и другият месец няма да си ги получим,аз като гледам на пазара на банкомата на ЦКБ-велико търново какво става за едни 35 лв ,бедна ви е фантазията,хората ще се вдигнат на бунт,нали има болни хора дето чакат интеграционни,как така няма да има.

# 579
като срока е до 30-ти в понеделник на1-ви когато се предполага че ще излязат на банкомат а може в зависимост от банката да стане и 2-ри за какъв  срок до 30-ти се говори

# 580
това  казаха от социалните.а иначе май на всички ни избиват нервите.спрете да се карате.не сме си виновни ние че да се драчим помежду си

# 581
как при предишните правителства нямаше проблем. явно сегашното не може да сесправи

# 582
Iliana__, що така миличка пълниш темата с огромните си цитати, това не е ли не спазване на правилата на форума. Е няма нужда от толкова много цитати, а ?

# 583
някои знае ли кога ще има в червен бряг  Stop newsm78

# 584
Iliana__, що така миличка пълниш темата с огромните си цитати, това не е ли не спазване на правилата на форума. Е няма нужда от толкова много цитати, а ?
Имформирай модератор ако смяташ ,че нарушавам правилата на форума.

Общи условия

Активация на акаунт